şu an ulus caddesinden askeri yola doğru gidiyomhangi semtin yokuşlu yollarında tkılıyosun abi
şu an ulus caddesinden askeri yola doğru gidiyomhangi semtin yokuşlu yollarında tkılıyosun abi
NolmusBir Honda ve yine motor problemi.
Check engine uyarısı F1'deki rezaletlerinden beri gıcığım Honda'ya.Nolmus
ah ahhh askeri yolda o virajdan sonraki ters duran era hep kıl payı cezadan kurtuldumşu an ulus caddesinden askeri yola doğru gidiyom
Check engine uyarısı F1'deki rezaletlerinden beri gıcığım Honda'ya.
ah ahhh askeri yolda o virajdan sonraki ters duran era hep kıl payı cezadan kurtuldum
Hyundai 1,5 yıldır 0 km i10'ların fiyatlarında çok şakacı davranıyor. Otm. vitese rağmen 54 hiç iyi değil. i20, Ibiza filan alın diyorlar resmen. 1 yıllık Düşük km 2. ellere bakmak farz oluyor.Bi şehir dışına çıkayım da alışırım
Beyler bi şey sorucam i10 1.2elite otm. İç dış kırmızı renk 0 modele 54 fiyat vermişler nasıl?
Ben de otobüs yolculuğundayım ankaraya gidiyom daha ıspartadayım
Oralar aşıyor bizi aslında 54 de çok ama bi sorayım dedimpahalı, toyota auris 1.33 aldı arkadaşım sıfır metalik mavi gibi bi renk 61e
Aynen abi bana da biraz fazla geldi de bizimkiler bayide rengine sunroofuna falan tav olmuş yoksa sana geçen attığım i10 çok daha uygun telefonda 48.500e düştü gerçekte 48e düşse bence iyi sonuçta 6 aylık 6 binde araba sıfır sayılırHyundai 1,5 yıldır 0 km i10'ların fiyatlarında çok şakacı davranıyor. Otm. vitese rağmen 54 hiç iyi değil. i20, Ibiza filan alın diyorlar resmen. 1 yıllık Düşük km 2. ellere bakmak farz oluyor.
Oralar aşıyor bizi aslında 54 de çok ama bi sorayım dedimpahalı, toyota auris 1.33 aldı arkadaşım sıfır metalik mavi gibi bi renk 61e
Aynen abi bana da biraz fazla geldi de bizimkiler bayide rengine sunroofuna falan tav olmuş yoksa sana geçen attığım i10 çok daha uygun telefonda 48.500e düştü gerçekte 48e düşse bence iyi sonuçta 6 aylık 6 binde araba sıfır sayılırHyundai 1,5 yıldır 0 km i10'ların fiyatlarında çok şakacı davranıyor. Otm. vitese rağmen 54 hiç iyi değil. i20, Ibiza filan alın diyorlar resmen. 1 yıllık Düşük km 2. ellere bakmak farz oluyor.
Bana taunus da yeteralaydın bi 156 varırdın çoktaaaaannn
bana şahin 5 vites de yeterBana taunus da yeter
Senin araban var ztn dhdhshdbana şahin 5 vites de yeter
arkadan itişli değil amaSenin araban var ztn dhdhshd
Olsun knk erada iyi yan berir canını al biraz bir şey olmazarkadan itişli değil ama
işine yaradıysa ne mutlu, ama unutma findeks sorgusu yapıcaklar internationaldan olduysada hazrı oltamamdır internationaldan hallettim 3 gün linea 384 tl. çok teşekkür ederim @emreozukan