Güzel başlayan bir günün gecesine doğru yine hüzünlendim. Kendisine duyduğum özlemle şu linki buraya bırakıyorum. Biraz dolaşmaya çıkayım. Hepinize iyi geceler dilerim efenim, esen kalın...
dikkatli ol knkGüzel başlayan bir günün gecesine doğru yine hüzünlendim. Kendisine duyduğum özlemle şu linki buraya bırakıyorum. Biraz dolaşmaya çıkayım. Hepinize iyi geceler dilerim efenim, esen kalın...
Yalnız Ermenice bu.arapça şarkıyı soran arkadaş bunu mu diyodun acaba ?
oğlum başta kulu allah suresine girecek sandım xddhttps://soundcloud.com/dodaaelzidi/koldalih
edit:Burdan dinleyince güzel değilmiş.
valla bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ben arapça sanıyordumYalnız Ermenice bu.
Instagram kullanmiyorum hocam.instagram.com/omarbahlol sondan ikinci hikaye
Bende kısa süre önce öğrendim. Ermenice bilmiyorum ve kulak aşinalığım yok. Youtube'da denk geldim, altta ad-soyad bilmemne bilmemneYAN yazıyor. Şarkıyı söyleyen adamın (Ermenice bölümü) adı Hayko'ymuş. Teyit etmek için üni.den Ermeni bir arkadaşım var ona sordum "mi gna" ne demek diye "gitme" demekmiş. Rap kısmı sevmediğim tarzda, levis vs. marka sayıyor adam.valla bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ben arapça sanıyordum
aslında boş beleş şarkı nakarattan prim yapıyor işteBende kısa süre önce öğrendim. Ermenice bilmiyorum ve kulak aşinalığım yok. Youtube'da denk geldim, altta ad-soyad bilmemne bilmemneYAN yazıyor. Şarkıyı söyleyen adamın (Ermenice bölümü) adı Hayko'ymuş. Teyit etmek için üni.den Ermeni bir arkadaşım var ona sordum "mi gna" ne demek diye "gitme" demekmiş. Rap kısmı sevmediğim tarzda, levis vs. marka sayıyor adam.
Beat by: Dr. Dre desem?aslında boş beleş şarkı nakarattan prim yapıyor işte
Teşekkürler sağolun yakın zamanda dizeline geçeceğimizi düşünüyorum , bi yaş krizi döndü evet ama aklı başında olan her otomobil tutkununun bu forumda her daim yeri olduğunu düşünüyorum burada herkes birbirine bişeyler katıyor demek ki her şey yaş demek değil@emre16 çok geç oldu ama Megane 4 Joy hayırlı uğurlu olsun, atmosferik de olsa Türkiye bir Renault memleketi her zaman değerinden gidecektir.
Forumda hoş olmayan bir yaş muhabbeti olmuş üzüldüm doğrusu her iki taraf içinde saçma sapan bir mesele...Yalnız ankette oy kullanamadan kapanmış ona üzüldüm.
hoydaa abi naptın xdBeat by: Dr. Dre desem?
Super SakoBeat by: Dr. Dre desem?
Sezen aksu gil acaba satın mı aldı yoksa çaldı mı onu düşünüyorum ksmfkd@mustafa.e direk tercihim 1 xd
asdwqd yok çalamaz şarkı çok eski değil bu dj ona bi remix çakmış üstünede söz yazmış sezenin ilk vakası değil her şeyi yak ta aynı şekilde xdasdwSezen aksu gil acaba satın mı aldı yoksa çaldı mı onu düşünüyorum ksmfkd