Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bilmiyordum bak öğrenmiş oldum ben arapça sanıyordum
Bende kısa süre önce öğrendim. Ermenice bilmiyorum ve kulak aşinalığım yok. Youtube'da denk geldim, altta ad-soyad bilmemne bilmemneYAN yazıyor. Şarkıyı söyleyen adamın (Ermenice bölümü) adı Hayko'ymuş. Teyit etmek için üni.den Ermeni bir arkadaşım var ona sordum "mi gna" ne demek diye "gitme" demekmiş. Rap kısmı sevmediğim tarzda, levis vs. marka sayıyor adam.

Bende kısa süre önce öğrendim. Ermenice bilmiyorum ve kulak aşinalığım yok. Youtube'da denk geldim, altta ad-soyad bilmemne bilmemneYAN yazıyor. Şarkıyı söyleyen adamın (Ermenice bölümü) adı Hayko'ymuş. Teyit etmek için üni.den Ermeni bir arkadaşım var ona sordum "mi gna" ne demek diye "gitme" demekmiş. Rap kısmı sevmediğim tarzda, levis vs. marka sayıyor adam.
aslında boş beleş şarkı nakarattan prim yapıyor işte

@emre16 çok geç oldu ama Megane 4 Joy hayırlı uğurlu olsun, atmosferik de olsa Türkiye bir Renault memleketi her zaman değerinden gidecektir.:D
Forumda hoş olmayan bir yaş muhabbeti olmuş üzüldüm doğrusu her iki taraf içinde saçma sapan bir mesele...Yalnız ankette oy kullanamadan kapanmış ona üzüldüm.:D:D
Teşekkürler sağolun yakın zamanda dizeline geçeceğimizi düşünüyorum :D , bi yaş krizi döndü evet ama aklı başında olan her otomobil tutkununun bu forumda her daim yeri olduğunu düşünüyorum burada herkes birbirine bişeyler katıyor demek ki her şey yaş demek değil :)

3 gündür harddisk arıyorum bilgisayardakileri depolayıp komple temiz format atıp SSD'yi kullanmak için. Bu gün buldum eve koşarak geldim ama fake yedik çalışmıyormuş çıldırıyorum :(
upload_2017-6-22_1-38-8.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...