Hiç Sorma yahuŞu instagram reklamlarını yapanın....
adamı sogutuyor
Hiç Sorma yahuŞu instagram reklamlarını yapanın....
HD Tune filan kullanıp bad sector'leri mark'la, ondan sonra bi daha formatlamayı dene istersen3 gündür harddisk arıyorum bilgisayardakileri depolayıp komple temiz format atıp SSD'yi kullanmak için. Bu gün buldum eve koşarak geldim ama fake yedik çalışmıyormuş çıldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 7917
Abi benim değil diye biçimlendirmeye korkuyordum dosyası vardır diye. Sinirlerim bozuldu bu saatten sonra biçimlendirdim düzeldi içinde dosyası varsa geçmiş olsunHD Tune filan kullanıp bad sector'leri mark'la, ondan sonra bi daha formatlamayı dene istersen
RESMEN KASAPLIKAbi benim değil diye biçimlendirmeye korkuyordum dosyası vardır diye. Sinirlerim bozuldu bu saatten sonra biçimlendirdim düzeldi içinde dosyası varsa geçmiş olsun
Abi çok sinirlerim bozuldu hazırda W10 key ve SSD beklerken dayanamadımRESMEN KASAPLIK
Kasap deme abi korkuyorum...RESMEN KASAPLIK
Fail oldum ya M2 yuvasındaki vidayı hiç bir tornavida tutmuyor sabaha kaldım
Ulan MSI servisi sizin yapacağınız işin amonyum ben vidaların yarısı nerde lan jajsjsjsjsohoqğzjqjs 3-4 tane kaybetmişler
hadi hayırlı olsun. Sonunda bitirdinGünaydınlarr
Gittim nalburun kapısında bekledim sabah şöyle bir zımbırtı aldım montajı yaptım sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 7919 Ekli dosyayı görüntüle 7920
Depremmi oldu yine??Beyler şu HAARPı kullanmayı bilmeyen kullanmasın. Hep egeyi vuruyonuz. Egede yaşayan panpalarımız var onları mı hedef alıyonuz acaba
Özür dilerim :/ @DouglasAdamsBeyler şu HAARPı kullanmayı bilmeyen kullanmasın. Hep egeyi vuruyonuz. Egede yaşayan panpalarımız var onları mı hedef alıyonuz acaba