MANİSADA 4.1 OLMUŞ İZMİRİ SALLADI İNCEDEN
Yav yether yether.. Gondola döndük burdaÖzür dilerim :/ @DouglasAdams
Annem çamaşır kurutmuş üstünde
Abi şu Avcılar tarafını titretsene denize doğru arkadaş arabanın borcunu ödeyemiyor da ayarladık biz üstüne göçecek tamÖzür dilerim :/ @DouglasAdams
Annem çamaşır kurutmuş üstünde
ama tam arkadaşın orayı. Avcılarda oturan arkadaşlarım var yazık olmasın.Abi şu Avcılar tarafını titretsene denize doğru arkadaş arabanın borcunu ödeyemiyor da ayarladık biz üstüne göçecek tam
Şu adama bir Saab yav yandı bitti kurudu .. Şaka bir yana şöyle güzel bir saab garaj yazısı okuruz
Bu arkadaşın neden sadece tek farı solmuş? Sadece soruyorum Sürekli tek tarafı gölge kalabilen yere park ettiyse olur öyle
Yav yether yether.. Gondola döndük burda
Abi şu Avcılar tarafını titretsene denize doğru arkadaş arabanın borcunu ödeyemiyor da ayarladık biz üstüne göçecek tam
Aga İstanbul'a bulaştırmayın beni. Oranın zemin çok gevrek. Zaten alet bi türlü ayar tutmuyor, hayatta dozunu tutturamam mafolur ortalık. Başıma iş alırım. Böyle 3-5 iyi gidiyorum.ama tam arkadaşın orayı. Avcılarda oturan arkadaşlarım var yazık olmasın.
Valla ha Saab hastaligi bittirdi bende Alirsam uzun uzun yazicam Ilk isim Viggen cikartmasi felan takicam arabaya.Şu adama bir Saab yav yandı bitti kurudu .. Şaka bir yana şöyle güzel bir saab garaj yazısı okuruz
Ahanda buyrun... Ayağım kablosuna takıldı alet sapıttı, buralar mafoldu. Gök gürledi yağmur başladı yıldırım düştü elektrik kesildi :/ hepsi 1dk içinde oldu.Aga İstanbul'a bulaştırmayın beni. Oranın zemin çok gevrek. Zaten alet bi türlü ayar tutmuyor, hayatta dozunu tutturamam mafolur ortalık. Başıma iş alırım. Böyle 3-5 iyi gidiyorum.
aman ağabey israfilin gücüne gider bak melek olmaya adaysın üflerse biteriz bizAhanda buyrun... Ayağım kablosuna takıldı alet sapıttı, buralar mafoldu. Gök gürledi yağmur başladı yıldırım düştü elektrik kesildi :/ hepsi 1dk içinde oldu.
Abi bi kapat aç kendine gelirAhanda buyrun... Ayağım kablosuna takıldı alet sapıttı, buralar mafoldu. Gök gürledi yağmur başladı yıldırım düştü elektrik kesildi :/ hepsi 1dk içinde oldu.
Hadi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah .jettayı aldık an itibariyle alırım bi h.o
sağol ceyhunum kartal doğuştan yarın teslim alıcaz, tanıdık sigoracı varmıHadi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah .
Valla biz hep VDF'ye yaptırıyoruz sigortayı tanıdık benim yok ama babamın olabilir bi bakınayım gerçi sigortada bile burunlarından kıl aldırmıyorlar. Tavsiyem bulduğunuz en düşük fiyatlı ve yüksek kapsamlı sigortayi yaptırmanız olur.sağol ceyhunum kartal doğuştan yarın teslim alıcaz, tanıdık sigoracı varmı
vdf den fiyatt alıcam da öperler diye tırsıyorumValla biz hep VDF'ye yaptırıyoruz sigortayı tanıdık benim yok ama babamın olabilir bi bakınayım gerçi sigortada bile burunlarından kıl aldırmıyorlar. Tavsiyem bulduğunuz en düşük fiyatlı ve yüksek kapsamlı sigortayi yaptırmanız olur.
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsunjettayı aldık an itibariyle alırım bi h.o
sağol adaşımAllah kaza bela vermesin hayırlı olsun