Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşın neden sadece tek farı solmuş? Sadece soruyorum :D Sürekli tek tarafı gölge kalabilen yere park ettiyse olur öyle :)
Bir de emin olmamakla birlikte bunun arka camı değişmiş olabilir. Camın değişmesi beklenmeyen sesler ve sızıntıdan başka birşeye neden olmaz, çözümü de basittir. Ama arka camla birlikte başka işlem gören yerleri olduysa o zaman sıkıntı olabilir. İncelemek gerek.

Yav yether yether.. Gondola döndük burda
Abi şu Avcılar tarafını titretsene denize doğru arkadaş arabanın borcunu ödeyemiyor da ayarladık biz üstüne göçecek tam
ama tam arkadaşın orayı. Avcılarda oturan arkadaşlarım var yazık olmasın.
Aga İstanbul'a bulaştırmayın beni. Oranın zemin çok gevrek. Zaten alet bi türlü ayar tutmuyor, hayatta dozunu tutturamam mafolur ortalık. Başıma iş alırım. Böyle 3-5 iyi gidiyorum.

Aga İstanbul'a bulaştırmayın beni. Oranın zemin çok gevrek. Zaten alet bi türlü ayar tutmuyor, hayatta dozunu tutturamam mafolur ortalık. Başıma iş alırım. Böyle 3-5 iyi gidiyorum.
Ahanda buyrun... Ayağım kablosuna takıldı alet sapıttı, buralar mafoldu. Gök gürledi yağmur başladı yıldırım düştü elektrik kesildi :/ hepsi 1dk içinde oldu. :D

sağol ceyhunum kartal doğuştan yarın teslim alıcaz, tanıdık sigoracı varmı :D
Valla biz hep VDF'ye yaptırıyoruz sigortayı tanıdık benim yok ama babamın olabilir bi bakınayım gerçi sigortada bile burunlarından kıl aldırmıyorlar. Tavsiyem bulduğunuz en düşük fiyatlı ve yüksek kapsamlı sigortayi yaptırmanız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...