Parası olmayana oyunlar bile zevk vermiyor yahuOlmaz hacım en az dfgt alacaksın
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Parası olmayana oyunlar bile zevk vermiyor yahuOlmaz hacım en az dfgt alacaksın
9.75 gösteriyor şuan Bekledim ben onu ya insin diye@emert20 Aman diyeyim ETS'ye gidip 40 TL verme
He ben eski fiyatı gördüm o zaman. Şimdi alınır iyidir de ödeme sıkıntı ya bi 20 TL atamadım hesabı çıldırıcam9.75 gösteriyor şuan Bekledim ben onu ya insin diye
Azcık bekleyimde millet alıcağını alsın sakinleşsin bi ortalıkHe ben eski fiyatı gördüm o zaman. Şimdi alınır iyidir de ödeme sıkıntı ya bi 20 TL atamadım hesabı çıldırıcam
Ekli dosyayı görüntüle 7927
https://www.tamindir.com/yaz-indirimlerinin-baslamasiyla-steam-coktu_h-22278/
ooo alıyorum kendine gelmişse steam9.75 gösteriyor şuan Bekledim ben onu ya insin diye
Ben böyle almıştım9.75 gösteriyor şuan Bekledim ben onu ya insin diye
WOT'dan plaka vs. de yapılıyor birde Schwarzmuller dorse paketi beleş geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ben böyle almıştım
Ekli dosyayı görüntüle 7928 Ekli dosyayı görüntüle 7929
En son da Heavy Cargo'yu aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 7930 Ekli dosyayı görüntüle 7931
Fransa DLC'sini wishlist'e ekledim. İndirimi olursa diye sansar gibi bekiyorum. O ara haritanın geri kalanına çalışıyorum
Edit: WoT sitesine kayıt olunca metalik boya paketini de ücretsiz verdi
Hiç gerek yok. Isırılmış sandviç mi koyacaksın, kafası oynayan köpek mi, yoksa Hint usulü püsküllü perde mi? Haritan dolunca Fransa DLC'si alırsın.Beyler ets ye kabin dlc si alayım mı sizce?Oyun fransa ve kabin dlc si hariç full.
Ya arkadaş çıldırıyorum ya, yılllardır emek verdiğim save patladı kıracam bilgisayarı. Ulan Volvo'm 250k km devirdiydi
Uhhh.. geçmiş olsun. Benim 50k görmemiş tır'lı save patladığında bile kahrolmuştum. Yollayayım mı bi save, yeni aldım tırıYa arkadaş çıldırıyorum ya, yılllardır emek verdiğim save patladı kıracam bilgisayarı. Ulan Volvo'm 250k km devirdiydi
Uhhh.. geçmiş olsun. Benim 50k görmemiş tır'lı save patladığında bile kahrolmuştum. Yollayayım mı bi save, yeni aldım tırı
Yaptım abiler çok mutlu oldum şu anBenim de hesap gitti ya 11 seviyeyim
Benim makinaya benziyor. 4dingilli aldım ben. Paso 55ton yük taşıyorumYaptım abiler çok mutlu oldum şu an
Config dosyasını ve önceki sürümlerin dosyalarını silip deneyin çalışabiliyor. WOT ile de bağlantılı olsun hesabınız. Birde çok fazla tır garaj almamaya bakın çöküyor.
Emektarım ile tekrar yollardayız Hafif pıstı bi tekeri kaldırıma koyunca
Ekli dosyayı görüntüle 7932
Benim işim hassas yük hızlı teslimat abi, tek dingil baya iyi yürüyor Önceden 185 falan görüyordu artık limitlemişler 160 civarında kalıyorBenim makinaya benziyor. 4dingilli aldım ben. Paso 55ton yük taşıyorum
F1 pistinde iftar yemeği, güzelmiş
Ağır yük çok pismiş yau. İlk teslimatta çekici 3 kere devriliyordu, zor toparladım. Bu sırada dorse taş gibi duruyor ama Bir de manevraları bi zor oluyor.Benim işim hassas yük hızlı teslimat abi, tek dingil baya iyi yürüyor Önceden 185 falan görüyordu artık limitlemişler 160 civarında kalıyor