Kaptan evime taşınalı 1yıl oldu, bir güle güle otura gelmedin. Gelirken ev hediyesi olarak debriyaj alt merkezle baskı balata alırsan Borcam'dan daha makbule geçerTorun sevgisinden hep bu
Kaptan evime taşınalı 1yıl oldu, bir güle güle otura gelmedin. Gelirken ev hediyesi olarak debriyaj alt merkezle baskı balata alırsan Borcam'dan daha makbule geçerTorun sevgisinden hep bu
Dunde yapikredi aradi dediler gold kartinizi alalim platinum verelim dedim istemem canim4ncü kuşak toruna bile gemi aldın insafsız forum ahalisinden saklama artık şunları bırak
Almasina alirim abide ben muhendis etiketi olan adamim yarin obur gun bende yeni ev hediyesi olarak bir fren diski isterim odesiriz fazlasiylaKaptan evime taşınalı 1yıl oldu, bir güle güle otura gelmedin. Gelirken ev hediyesi olarak debriyaj alt merkezle baskı balata alırsan Borcam'dan daha makbule geçer
Bağrınıza bastığınız kaptanı iyi tanıyın bakın iyi tanıyın kaptanıAlmasina alirim abide ben muhendis etiketi olan adamim yarin obur gun bende yeni ev hediyesi olarak bir fren diski isterim odesiriz fazlasiyla
deeeel m3, armasını alacak para yok bende@emreozukan hayırlı olsun hacım m3 almışsın diye duydukk
kaptan banada mı şantajPara ver anlatmayalim
Ahahaha sesli guldum valla abi gelince yemekler falan dokturursun artikBağrınıza bastığınız kaptanı iyi tanıyın bakın iyi tanıyın kaptanı
Sana kiyamam ya en son verdigin far cilasi efsane sonuc verdiginden bagajda kaldiysa santaji rafa kaldirabilirim belkikaptan banada mı şantaj
Benden ancak makarnayla çay.Ahahaha sesli guldum valla abi gelince yemekler falan dokturursun artik
Senin elinden olsun yeter abiBenden ancak makarnayla çay.
Yahu ben foruma daldım maçı unuttum, 18:00'de başlayan Kamerun-Avustralya maçı vardı. Ben bu mesajı yazarken duraklamalarda Kamerun güzel bir aşırtmayla 1-0 öne geçti Anguissa mı ne yazılışını da tam bilmiyorum 3 numaralı oyuncu attı.
2. yarı 19:00'da başlıyor, izleyiniz.
Konfederasyon kupaları iyidir. Futbol piyasasında sürpriz dalgalanmalar yaptırıyor
Almasina alirim abide ben muhendis etiketi olan adamim yarin obur gun bende yeni ev hediyesi olarak bir fren diski isterim odesiriz fazlasiyla
Müdür acaip maç kaçırdın. Bu maçtan sonra biz Aboubakar'ı 3M'a rahat alırız Dünyaları kaçırdı eşşek.ohoo maç bitmiş ben bunu görene kadar
00.00 da diye biliyorum.Abiler bu Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak yav
Şimdi başlamış knk.00.00 da diye biliyorum.