Müdür acaip maç kaçırdın. Bu maçtan sonra biz Aboubakar'ı 3M'a rahat alırız Dünyaları kaçırdı eşşek.
abi almayııın burak yılmazı alıyodunuz noldu iş
Müdür acaip maç kaçırdın. Bu maçtan sonra biz Aboubakar'ı 3M'a rahat alırız Dünyaları kaçırdı eşşek.
Aman pirtocak dışısın
Steam ggArma yine akıyo
Şöyle oldu:abi almayııın burak yılmazı alıyodunuz noldu iş
Şimdi baktım, sıkıntı gözükmüyor?Steam gg
hiç bişey yapamıyorum yav
10 dakikadır ödeme almıyor abi. Sürekli gidip geliyorŞimdi baktım, sıkıntı gözükmüyor?
Parayla da denemem kardeş şimdi kusura bakma Açtım, açılıyor.10 dakikadır ödeme almıyor abi. Sürekli gidip geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 7926
Saldırı hakikatten var millet hunharca oyun çekiyor.Parayla da denemem kardeş şimdi kusura bakma Açtım, açılıyor.
Edit: Store kısmı hakikaten komple gitmiş. Bakım veya saldırı olabilir. Beklet alışverişini
Şöyle oldu:
F F F F F F FUTBOL Timeee
Bana kesinlikle tadı çıkmaz dediler almadım, gittim ETS2 aldım. Sana çıkar derlerse kalkar giderim buradanGençler Assetto Corsa alsam direksiyonsuz tadı çıkar mı?
Gençler Assetto Corsa alsam direksiyonsuz tadı çıkar mı?
hahahhahhaa Bende ets 2 alıcam sanırım o zaman sadece birde heavy cargo pack dlcsi alıcam.Bana kesinlikle tadı çıkmaz dediler almadım, gittim ETS2 aldım. Sana çıkar derlerse kalkar giderim buradan
ÇıkmazGençler Assetto Corsa alsam direksiyonsuz tadı çıkar mı?
ETS klavye ile güzel oluyor abi gene Asetto berbatlar ötesiBana kesinlikle tadı çıkmaz dediler almadım, gittim ETS2 aldım. Sana çıkar derlerse kalkar giderim buradan
Ulen arkadaş be 100 150 liraya goldmasterın falan var direksiyon setleri de oda çok hassas olmaz sanırımÇıkmaz.Aldım iade ettim.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ulen arkadaş be 100 150 liraya goldmasterın falan var direksiyon setleri de oda çok hassas olmaz sanırım