canım kuşadası sahili be![]()
ben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda

canım kuşadası sahili be![]()
Aaaa rüzgarlı falan miscanım kuşadası sahili be![]()
Gel bi deniz havası alalım abi iyi gelirben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda![]()
Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorumgençler nabiyonuz
Noldu abi kime atarlandın?Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorum![]()
Aaaa rüzgarlı falan mis![]()
sahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwqben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda![]()
Şşş Koray ağzının tadını biliyonsahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwq![]()
sahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwq![]()
Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorum![]()
Atardan besleniyorum CeyhunNoldu abi kime atarlandın?
ayıp ediyonŞşş Koray ağzının tadını biliyon![]()
çünkü sahildeki wc ler 1 tl 5 bira içince en birde hava soğuksa 3 sefer banko tuvalete gidiyordum o paraya biraz daha koyar bir bira daha içerim yada fıstık alırım diye asdqwdkuşadası sahilde wcler varken niye öle bişi yapıyodun![]()
ayıp ediyon
çünkü sahildeki wc ler 1 tl 5 bira içince en birde hava soğuksa 3 sefer banko tuvalete gidiyordum o paraya biraz daha koyar bir bira daha içerim yada fıstık alırım diye asdqwd![]()
Nişantaşı efsanesini bilir misinsevmem miordanda balıkçılar kahvesi
![]()
2003 bir üst kasa olsaydı o paraya bedavaydı.Yine çok güzel ama
2003 bir üst kasa olsaydı o paraya bedavaydı.Yine çok güzel ama![]()
nişantaşı efsanesi ? çıkaramadımNişantaşı efsanesini bilir misin![]()