5-6 yaşlarındaydım pek hatırlamıyorum ama duş alma yerleri falan vardı merdiven falan çıktığımızi hatırlıyorum taş , kaya pek hatırlamıyorum ama unutmuşta olabilirim .Ilıksudur orası büyük ihtimal. Denizin içi de sahil de hep taşsa orasıdır. Denizi temizdir ama ayağını bir kayanın arasına sıkıştırman olası
Değirmen ağzıdır o zaman. Yolun düşerse bir daha hatırlarsın büyük ihtimal5-6 yaşlarındaydım pek hatırlamıyorum ama duş alma yerleri falan vardı merdiven falan çıktığımızi hatırlıyorum taş , kaya pek hatırlamıyorum ama unutmuşta olabilirim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi adı tanıdık geldi orasidir büyük ihtimal.Değirmen ağzıdır o zaman. Yolun düşerse bir daha hatırlarsın büyük ihtimal
Bu videodan görüp bilerek isteyerek yüzüne çarptıysa harbi gerizekalı
Lisede kıl dönmesi ameliyatı oldum her hoca tek tek sınıfta kaldırıp sormuştu nasıl oldu nerede oldu falan. Utangaç biri olarak o zamanları hiç unutmamBeyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Eskiden karasinek fobim vardı. Evet basit bir karasinek. Uçan bir karasinek gördüğüm an korkup ağlardımBeyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Bizim burası püfür püfür abi . Başıbüyük diye dalga geciyolla ama allaha şükür herşey var bide üstüne hava efil edil olunca tadından yenmiyor valla . Allah sahil kesimine yakın ve aşağıda oturanlara serinlik versin .İstanbul esmiyor !!!
help me
Başı büyükte akrabam oturuyor biliyorum oranın estiginibizim burası da eserdi ama bu aralar esmiyor çok ilginçBizim burası püfür püfür abi . Başıbüyük diye dalga geciyolla ama allaha şükür herşey var bide üstüne hava efil edil olunca tadından yenmiyor valla . Allah sahil kesimine yakın ve aşağıda oturanlara serinlik versin .
Vakti zamanında 7. sınıfta arkadaşım ile babasının iş yerine gitmiştik orda babasının arabasına müzik dinlemeye diye asagiya indik. Tabi eleman sağlam ayakkabı değilmiş bende arabaya binerken işi ayıkmadım. Bi anda arabayı çalıştırdı (FD6 Civic) ve gazlamaya başladı. Tabi ben telefonla videoya çektim ama nasıl korkuyorum anlatamam o yaşta olmasına rağmen bildiğiniz apaciydi hatta E-5'e çıkıp yaklaşık 120kmh yaptı. Ben bir yandan videoya alıyorum ama bir yandan da yusuf yusuf. Neyse o akşam allaha şükür sağ salim eve dönebildim. Gel zaman git zaman 1 2 hafta sonra bayram vesilesi ile babamla eskişehire memlekete gittik annem kardeşim hasta olduğu için gelememişti diye hatırlıyorum. Eskişehire gidince ben babaannemle yatmak istedim genelde biz çok görüşmüyoruz ve görüncede yan yana yatıp gece sohbet ederiz. Gittim bu videoyu ben babaannemle izlettim. Tabi bunu gören babaannem direk babama uçmuş ve olayları anlatmış. İstanbul'a döndüğümüzde babam bir akşam benim telefonumu bilgisayara bağlamış bireylere bakıyordu bende umarım videoyu girmez diye dua ediyorum. 1 2 saat sonra ben odamdayken babam salondan bana seslendi ve hızlı ve ofkelinin yeni fragmanının çıktığını çok guzel olduğunu gelip izlemem gerektiğini söyledi. Tabi ben garipsemiştim ama yinede gittim. Babam videoyu başlattı...... küfürler kıyametler falan annemin iki gözü iki çeşme babam yerinde duramıyor oğlum bu ne diyor. Ben ise utancımdan yerin dibine girmiştim aynı ali rıza beye dönmüştüm. Babam bu olayın üstüne benimle tam 3 hafta hiç konuşmadı daha sonra bir şekilde barıştık manevi konuda eski guzel günlere döndük ve bu konunun üzerine bir sünger çektik ama babam hala o videoyu unutamadığını ve bana hala kızgın olduğunu söyler ve ben her söyleşisinde yerin 10bin kat altına girmek isterim. Aslinda burdan bir derste çıkarmak lazım o olaydan sonra ne o arkadaşımla görüştüm ne araba kaçırdım Istediğim zaman babamla birlikte boş yıllara gittik ve bana kullandırdı. Velhasıl benim en çok utandığım yerin dibine girdigim an babamın o videoyu izlediği vakittir ve buda böyle bir anımdır .Beyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Vakti zamanında 7. sınıfta arkadaşım ile babasının iş yerine gitmiştik orda babasının arabasına müzik dinlemeye diye asagiya indik. Tabi eleman sağlam ayakkabı değilmiş bende arabaya binerken işi ayıkmadım. Bi anda arabayı çalıştırdı (FD6 Civic) ve gazlamaya başladı. Tabi ben telefonla videoya çektim ama nasıl korkuyorum anlatamam o yaşta olmasına rağmen bildiğiniz apaciydi hatta E-5'e çıkıp yaklaşık 120kmh yaptı. Ben bir yandan videoya alıyorum ama bir yandan da yusuf yusuf. Neyse o akşam allaha şükür sağ salim eve dönebildim. Gel zaman git zaman 1 2 hafta sonra bayram vesilesi ile babamla eskişehire memlekete gittik annem kardeşim hasta olduğu için gelememişti diye hatırlıyorum. Eskişehire gidince ben babaannemle yatmak istedim genelde biz çok görüşmüyoruz ve görüncede yan yana yatıp gece sohbet ederiz. Gittim bu videoyu ben babaannemle izlettim. Tabi bunu gören babaannem direk babama uçmuş ve olayları anlatmış. İstanbul'a döndüğümüzde babam bir akşam benim telefonumu bilgisayara bağlamış bireylere bakıyordu bende umarım videoyu girmez diye dua ediyorum. 1 2 saat sonra ben odamdayken babam salondan bana seslendi ve hızlı ve ofkelinin yeni fragmanının çıktığını çok guzel olduğunu gelip izlemem gerektiğini söyledi. Tabi ben garipsemiştim ama yinede gittim. Babam videoyu başlattı...... küfürler kıyametler falan annemin iki gözü iki çeşme babam yerinde duramıyor oğlum bu ne diyor. Ben ise utancımdan yerin dibine girmiştim aynı ali rıza beye dönmüştüm. Babam bu olayın üstüne benimle tam 3 hafta hiç konuşmadı daha sonra bir şekilde barıştık manevi konuda eski guzel günlere döndük ve bu konunun üzerine bir sünger çektik ama babam hala o videoyu unutamadığını ve bana hala kızgın olduğunu söyler ve ben her söyleşisinde yerin 10bin kat altına girmek isterim. Aslinda burdan bir derste çıkarmak lazım o olaydan sonra ne o arkadaşımla görüştüm ne araba kaçırdım Istediğim zaman babamla birlikte boş yıllara gittik ve bana kullandırdı. Velhasıl benim en çok utandığım yerin dibine girdigim an babamın o videoyu izlediği vakittir ve buda böyle bir anımdır .
5 sene önceydi, eski arabamızla(auris) sokağımıza girdik park yerine 15-20m kala araba durdu yarı otomatik şanzıman ısınmış, debriyaj kavramıyor tam da günün kalabalik saatiydi bi ileri bi geri ite ite arabayı park ettikBeyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Beyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Valla öyle deme eleman sağlam apacilerden göbekten elfreniyle dönmeye çalışıyordu falan. Şu anda 320ied estoril blue m paket almışlar gecen snapchat'e koymuştu. Bu arada FD6'ları tüplüydü haa tüplü ve öfkeli . Neyse benden uzak allah'a yakın valla.Naptınız siz olm öyle bi de 7.sınıf shsjajahajaj
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yanlız güldüm haaa ama en çok sizin haşere alper'in yaptığına güldüm yaa conect'in kontagina lolipop çubuğu sokmak nedir ya .Arkadaş babasının connecti yürütmüştü baktık mazot yok arkadaş bazen algılamıyo vardır mazot dedi çıktık ehliyet yok sürekli tapagaz bitik mazotla el freni çekiyo manyak ölmedim diye dua ediyodum nasıl bindim bu arabaya diye Asıl olay şimdi başlıyor mazot bitti arabada yolda kaldık ahsjsjssj en yakın petrol 2 km arabayı çevrenin yardımıyla itmiştik aklıma geldikçe gülerim ama çevreye rezil olmuştuk agahshshshs
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi