Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık gözden çıkardığımız için arada sokuyoruz zaten. Çok zevkli. Hatatatatat giriyor
Abi arabada ruh var diğerleri gibi odun değil :p
Abi siz cidede misiniz?:D 2 sene önce arkadaşım çağırmıştı gelmiştim cideye:D
Yok orada yaşamıyorum ama memleketim ora fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz. :)

Sa iyi akşamlar beyler. Ablamlara i10 1.2 elite otm. sardırdık :D artık istanbul buluşması olursa kaçırır gelirim :D :D
Hayırlı olsun knk

Sıktı bile. Her sabah metro fm'de aragaz programı var Kadir Çöpdemir ile Pascal Nouma'nın, illaki çalıyorlar Mi Gna'yı. Şarkı çalınca sesi kısmaya başladım.
Kaliteli gelen, beğendiğim şarkıları yıllar geçsede dinliyorum ama bu 1 haftada bir kaç defa dinleyince sıktı.
yazlık veya dönemlik cluplarda bi patlıyor sonra sönüyor gidiyor

agaaaa yak yak yak. Ocağı yak yani yanlış anlaşılmasın.
umarsizca-gulen-adam_8188258-620_640x360.jpg

Açsa nolcak burada girecek yer mi var :D Kapuz'da karı kız kesmeye giden genç tayfa var, ılıksu'da benim kalıbımdan büyük kayalar var. Denize kıyısı olan kentte denize girecek yer yok :D
Zonguldak Milli eğitimde babamın hem üniversite hemde asker arkadaşı vardı. Bizde kozluya misafirliğe gelmistik , 2007 de. Yüzmeye bir yere gitmiştik yeri hatırlamıyorum ama dere vardı ıslah olmuş . Buda böyle bir animdir :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zonguldak Milli eğitimde babamın hem üniversite hemde asker arkadaşı vardı. Bizde kozluya misafirliğe gelmistik , 2007 de. Yüzmeye bir yere gitmiştik yeri hatırlamıyorum ama dere vardı ıslah olmuş . Buda böyle bir animdir :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilıksudur orası büyük ihtimal. Denizin içi de sahil de hep taşsa orasıdır. Denizi temizdir ama ayağını bir kayanın arasına sıkıştırman olası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...