Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ya çekildi araba da çıkarttılar lolipop çubuğunu :) Çocuk gitmiş kontak yerine lolipop çubuğu sokmuş manyak

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ulan gece gece valla yine gülme tuttu evdekiler uyanacak :D:D ya sen nasıl soktun ki o kadar çıkartamadılar bide araba calistirlamadi ya o bence daha da komik :D.

Hacilar bir de şu olayi unutmam :eek:bu sefer evde mevlud var neyse ev kadindan ve çocuklarindan geçilmiyor kadinlardan birinin çocugu su istedi benden neyse gittim verdim bir bardak suyu çocuk ictikten sonra demez mi mehmet abi ben bardak yiyorum diye tabi ben şasirdim :confused:baktim harbiden bu velet kitir kitir bardagin kenarindan başladi kemirmeye annesini cagirdim teyze senin cocukta bir gariplik var diye kadin da biliyormus cocugunun manyak oldugunu şasirmadi bile:confused:Sayko bebe kimbilir şimdilerde ne yapiyor:D

Ulan gece gece valla yine gülme tuttu evdekiler uyanacak :D:D ya sen nasıl soktun ki o kadar çıkartamadılar bide araba calistirlamadi ya o bence daha da komik :D.

Panpa 2-3 ay önce soktu da anahtarı sokunca çalışıyodu 3 gün önce işte artık son nefesini verdi :D

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Lise ikide manitayla okulda bi sınıfta hafif romantik şekilde takiliyorduk haftasonuydu fakat bazı sınıflarda etüd vs olduğundan okul ve sınıflar açıktı haliyle hocalardanda olanlar vardı işin kötü yanı sınıflarda kayıt yapan kameralarda vardı. Bizi sınıfta müdür yardımcısı gördü müdüre söylemiş kameraları izlemiş oda öyle öyle bi kaç haftam sıkıntılı geçmişti babama gidince konu evde de problemler olmuştu
Yoksa siz sınıfta malum meseleyi hallederken mi kaydetmişler abvvv valla uğraş dur haa :D:D:D.

Yoksa siz sınıfta malum meseleyi hallederken mi kaydetmişler abvvv valla uğraş dur haa :D:D:D.
Extreme bi durum yoktu sinema salonu gibi değildi mesela ama müdürün babamın kankisi olması beni sıkıntıya sokmuştu. Kızın amcasının mafya olduğunuda bu vesileyle öğrenmiştim sonrasında ayağımızı denk aldık :D vay be ne günlerdi ev araba yoktu ama heyecan vardı

@Yasin Aygun hacı emmi biz anlattık az da senden bişeyler dinleyek :rolleyes:.
9.sınıfta çok haylazdım babam okulumu değiştirirdi 4 okul değiştirdim 1 senede 4.de pes etti artık.
Neyse 3.okulum Antalya Lisesinde teneffüs vakti koridorda benim sıra arkadaşını gördüm arkasından koşarak sırtına atlayıp eşek şakası yapmak için koştum atladım ve arkadaş bacaklarımı gerdirince benim pantolon cort etti şekilli boxerım meydana çıktı. O zamanlar cooluz tabi etrafımı kız kaynıyo aklımız karıda kızda havamızdan geçilmiyo koridorda bizim dönemin güzel kızları bu durumu görünce kahkaha atmaya başladılar artık kızların Yasin diye bi sevgilisi kalmamıştı :( Esmer biri olarak kıpkırmızı olmuştum babam zaten okul değiştirmek için uğraşıyordu ben engel oluyordum böyle bişey yaşayınca ben de okul değiştirmek istedim.

Lisedeyim 2 ya da 3 tam hatirlamiyorum ama 3 olması lazım. Yakın bi arkadaşım vardı Rıfat. Onun babası da askerdi. Okulda paşa gibi dolanıyoduk iki asker çocuğu olarak. Omuzlarımız sürekli havada falan :D bi gün bi çocuğu biraz hırpaladık ikimiz. Çocuk koşa koşa gitti. Ben bi bokluk olacağını anladığımdan olay yerini hemen terk ettim ajdjahdja :D Neyse aradan 2 gün geçti dershaneden tam çıkarken olayı bilen bi arkadaşım geldi yanıma "sakın dışarı çıkma" dedi. Camdan bir baktım ki aşağıda 10 15 kişiye yakın toplanmış. Dershaneden çıkmadım saatlerce :D neyse bunlar sıkılıp gittiler. Ertesi gün yine okul kapısına kadar gelmişler dövmeye. Ben bu kadar ısrarcı bi kalabalık görmedim :D Neyse bunları fark edince yine saatlerce çıkmadım okuldan. İkinci badireyi de böyle atlatmış oldum. Sonra arkadaşlarımı aradım o çocuk ve yanındaki bi kac çocuğu sıkıştırıp dövdük bi daha sjdhsjfhs :D iki ya da üç gün sonra bi arkadaşım ile dinlenmek için parkta oturuyorduk. Arkamdan bir yumruk indi enseme...
Krem peynir gibi masaya kafa attığımı hatırlıyorum. Öyle böyle yemedim dayak. Yani bilenler bilir bi süre sonra zevk almaya başlıyosun, arsızlaşıyosun. O kadar çok yumruk yedim ki artık fantezi olarak görmeye başladım. Parkın aşağı kısmı da yokuş. Bi yandan kafamı korumaya çalışırken bi yandan da yerden iki elimde destek alıp ileri doğru ok gibi kendimi atarsam yokuş aşağı doğru koşarım diye plan yapıyorum. O adrenalin patlaması ile bi anda ok gibi fırladım.
Ama gidemedim.
Birisi refleks ile beni kapşonumdan tutup geri çekmiş o arada. Baktım o anda yanımdaki suçsuz arkadaş da kendinden geçmiş dayak yemekten. Kendimi olayın akışına bıraktım ajdjahdha :D Yorulana kadar dövdüler. Estetik teknikler denediler. Kendilerini geliştirdiler adeta. Kendimden geçmişim bi süre bi allahın kulu da yardim etmemiş. Allahtan yüze pek çalışmamışlardı. Burnum ve dudağım şey olmuştu biraz :D yanımdaki çocuk da senin ben *** demiş olsa gerek beni uyandırmadan çekip gitmis. Kendime geldiğimde yanımda değildi. Sonrada bi daha konusmadi zaten benimle ajdjshdhaj bu da böyle unutamadığım bi anım işte. Tatildeyim şu sıralar giremiyorum foruma anca geceleri yatmadan önce bi bakıyorum mesajlara sonra yatıyorum. Bildirimlere konulara falan bakmıyorum bi sey soracaksaniz mesaj bırakın plsss :D

Lisedeyim 2 ya da 3 tam hatirlamiyorum ama 3 olması lazım. Yakın bi arkadaşım vardı Rıfat. Onun babası da askerdi. Okulda paşa gibi dolanıyoduk iki asker çocuğu olarak. Omuzlarımız sürekli havada falan :D bi gün bi çocuğu biraz hırpaladık ikimiz. Çocuk koşa koşa gitti. Ben bi bokluk olacağını anladığımdan olay yerini hemen terk ettim ajdjahdja :D Neyse aradan 2 gün geçti dershaneden tam çıkarken olayı bilen bi arkadaşım geldi yanıma "sakın dışarı çıkma" dedi. Camdan bir baktım ki aşağıda 10 15 kişiye yakın toplanmış. Dershaneden çıkmadım saatlerce :D neyse bunlar sıkılıp gittiler. Ertesi gün yine okul kapısına kadar gelmişler dövmeye. Ben bu kadar ısrarcı bi kalabalık görmedim :D Neyse bunları fark edince yine saatlerce çıkmadım okuldan. İkinci badireyi de böyle atlatmış oldum. Sonra arkadaşlarımı aradım o çocuk ve yanındaki bi kac çocuğu sıkıştırıp dövdük bi daha sjdhsjfhs :D iki ya da üç gün sonra bi arkadaşım ile dinlenmek için parkta oturuyorduk. Arkamdan bir yumruk indi enseme...
Krem peynir gibi masaya kafa attığımı hatırlıyorum. Öyle böyle yemedim dayak. Yani bilenler bilir bi süre sonra zevk almaya başlıyosun, arsızlaşıyosun. O kadar çok yumruk yedim ki artık fantezi olarak görmeye başladım. Parkın aşağı kısmı da yokuş. Bi yandan kafamı korumaya çalışırken bi yandan da yerden iki elimde destek alıp ileri doğru ok gibi kendimi atarsam yokuş aşağı doğru koşarım diye plan yapıyorum. O adrenalin patlaması ile bi anda ok gibi fırladım.
Ama gidemedim.
Birisi refleks ile beni kapşonumdan tutup geri çekmiş o arada. Baktım o anda yanımdaki suçsuz arkadaş da kendinden geçmiş dayak yemekten. Kendimi olayın akışına bıraktım ajdjahdha :D Yorulana kadar dövdüler. Estetik teknikler denediler. Kendilerini geliştirdiler adeta. Kendimden geçmişim bi süre bi allahın kulu da yardim etmemiş. Allahtan yüze pek çalışmamışlardı. Burnum ve dudağım şey olmuştu biraz :D yanımdaki çocuk da senin ben *** demiş olsa gerek beni uyandırmadan çekip gitmis. Kendime geldiğimde yanımda değildi. Sonrada bi daha konusmadi zaten benimle ajdjshdhaj bu da böyle unutamadığım bi anım işte. Tatildeyim şu sıralar giremiyorum foruma anca geceleri yatmadan önce bi bakıyorum mesajlara sonra yatıyorum. Bildirimlere konulara falan bakmıyorum bi sey soracaksaniz mesaj bırakın plsss :D
Şu 20 kisi 2 kişiye saldıran şerefsizlerin bence yaşamaya hakkı yok, tek başlarına bi halt edemezler anca konuşurlar yok adam toplarim yok abim gelir bilmem ne, toplanıp birini dövdükten sonrada biz söyle delikanlıyız biz böyle adamız

Çok severim Kırca'yı Allah rahmet eylesin. Şanslıymışsın :) İnkum'a mutlaka gitmelisin, ege'de ve akdeniz'de çok övünüyorlar ya kum çok güzel, sahil çok güzel diye işte onlar henüz İnkum'u görmemiş :D Bilinen bir çok tatil yerinden daha kaliteli sahili, kumu ve denizi var :)

işte karadenizin bol taşlı sahillerinden sonra herkes bunu diyordu o yüzden gitmedim ama gitmeyi çok istedim :D

he yav ben de bayılıyorum levent kırcaya, karabük zonguldak bartın turnesi sonrası içtiydik sağlam içici :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...