Lisedeyim 2 ya da 3 tam hatirlamiyorum ama 3 olması lazım. Yakın bi arkadaşım vardı Rıfat. Onun babası da askerdi. Okulda paşa gibi dolanıyoduk iki asker çocuğu olarak. Omuzlarımız sürekli havada falan bi gün bi çocuğu biraz hırpaladık ikimiz. Çocuk koşa koşa gitti. Ben bi bokluk olacağını anladığımdan olay yerini hemen terk ettim ajdjahdja Neyse aradan 2 gün geçti dershaneden tam çıkarken olayı bilen bi arkadaşım geldi yanıma "sakın dışarı çıkma" dedi. Camdan bir baktım ki aşağıda 10 15 kişiye yakın toplanmış. Dershaneden çıkmadım saatlerce neyse bunlar sıkılıp gittiler. Ertesi gün yine okul kapısına kadar gelmişler dövmeye. Ben bu kadar ısrarcı bi kalabalık görmedim Neyse bunları fark edince yine saatlerce çıkmadım okuldan. İkinci badireyi de böyle atlatmış oldum. Sonra arkadaşlarımı aradım o çocuk ve yanındaki bi kac çocuğu sıkıştırıp dövdük bi daha sjdhsjfhs iki ya da üç gün sonra bi arkadaşım ile dinlenmek için parkta oturuyorduk. Arkamdan bir yumruk indi enseme...
Krem peynir gibi masaya kafa attığımı hatırlıyorum. Öyle böyle yemedim dayak. Yani bilenler bilir bi süre sonra zevk almaya başlıyosun, arsızlaşıyosun. O kadar çok yumruk yedim ki artık fantezi olarak görmeye başladım. Parkın aşağı kısmı da yokuş. Bi yandan kafamı korumaya çalışırken bi yandan da yerden iki elimde destek alıp ileri doğru ok gibi kendimi atarsam yokuş aşağı doğru koşarım diye plan yapıyorum. O adrenalin patlaması ile bi anda ok gibi fırladım.
Ama gidemedim.
Birisi refleks ile beni kapşonumdan tutup geri çekmiş o arada. Baktım o anda yanımdaki suçsuz arkadaş da kendinden geçmiş dayak yemekten. Kendimi olayın akışına bıraktım ajdjahdha Yorulana kadar dövdüler. Estetik teknikler denediler. Kendilerini geliştirdiler adeta. Kendimden geçmişim bi süre bi allahın kulu da yardim etmemiş. Allahtan yüze pek çalışmamışlardı. Burnum ve dudağım şey olmuştu biraz yanımdaki çocuk da senin ben *** demiş olsa gerek beni uyandırmadan çekip gitmis. Kendime geldiğimde yanımda değildi. Sonrada bi daha konusmadi zaten benimle ajdjshdhaj bu da böyle unutamadığım bi anım işte. Tatildeyim şu sıralar giremiyorum foruma anca geceleri yatmadan önce bi bakıyorum mesajlara sonra yatıyorum. Bildirimlere konulara falan bakmıyorum bi sey soracaksaniz mesaj bırakın plsss
obaaa geçmiş olsun, kafadaki kırık bu anından geliyo heralde