biz şuan 96 parça uçak motoru makedi basmaya hazırlanıyoruz var gerisini sen düşün kaç hafta sürcek
uçak motoru diyince aklına @maximaorhan gelenler xD
biz şuan 96 parça uçak motoru makedi basmaya hazırlanıyoruz var gerisini sen düşün kaç hafta sürcek
malesef cok yavaş işliyor basım süreci ve başında beklememiz gerekiyor genelde, suan iki yazıcıda çalışyor en kısa basım 16 saat sabahcıyız ofiste resmenAbi bizde de 3D yazıcı var ama hobi amaçlı kullanıyor mühendis abiler Düşünülenden çok yavaş ve uğraşlı iş vallaKüçük bir somunu bile en az yarım saatte basıyor
Ekli dosyayı görüntüle 4915
Şuan var sanırım o tipte de ama daha çok yeni ve sanayi ağırlıklı kullanılıyor evlere girebilecek boyutta yok diye biliyorum.ileride sadece 3d baskı teknolojisi olucak bence aliminyum basabilen metal basabilen türevleride olacak bu meredin
hiç görmedim örneğini bir araştırıım merak ettim şidmiŞuan var sanırım o tipte de ama daha çok yeni ve sanayi ağırlıklı kullanılıyor evlere girebilecek boyutta yok diye biliyorum.
Tesekkur ederim Hakan ağabeyimsöylemeden geçemeyeceğim beni asıl etkileyen ise @kenblock . İlgilendiği konular ve bu konular üzerindeki bilgilere hayranım. Hayran olma sebebim ise yaşıtlarının abuk subuk hobilerinin yanında onun bilgi birikimi
Biz gece bırakıp gidiyoruz öyle uzun baskı oldumu dersten önce gidip kontrol ediyoruzmalesef cok yavaş işliyor basım süreci ve başında beklememiz gerekiyor genelde, suan iki yazıcıda çalışyor en kısa basım 16 saat sabahcıyız ofiste resmen
hocam bizde teslimat tarihi var bir parça gittimi yandık uylkusuz geceler oluyorBiz gece bırakıp gidiyoruz öyle uzun baskı oldumu dersten önce gidip kontrol ediyoruzArada bir yamuk yapıp flamentin sıkıştığı falan oluyor o kötü oluyor işte
![]()
Tesekkur ederim Hakan ağabeyim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica etsem özelden satıcıların linkini alabilmem mümkün müdür?![]()
Kanka bunlar benden linkleri falan duruyo istersen tanesi 5 ila 10 tl arası aliexpressten verdim siparisi tein coilover da var bi ara warex, momo direksiyon da gormuslugum var
kullanılan arayüzün özelliği o bildiğim kadarıylahttps://www.youtube.com/user/beginnerelectronics Bu adam bi videosunda baskı tablasının altına swich koymuştu baskı bittiğinde swich aktif oluyo ve mail atıyodu sizde öyle yapabilirsiniz
Hayır ayrı bi modül arduino gibi bulup atıyım birazdankullanılan arayüzün özelliği o bildiğim kadarıyla
bende öyle düşünüyorum misal parçayı getirtmek yerine servis basacak ulaşım maliyeti olmayacağı için parça maliyetleri düşebilirileride sadece 3d baskı teknolojisi olucak bence aliminyum basabilen metal basabilen türevleride olacak bu meredin
aynen abi bende katılıyorum abidik gubidk şeylerle uğraşmıyor forumumuzun liselileri beni ümitlendiriyorsöylemeden geçemeyeceğim beni asıl etkileyen ise @kenblock . İlgilendiği konular ve bu konular üzerindeki bilgilere hayranım. Hayran olma sebebim ise yaşıtlarının abuk subuk hobilerinin yanında onun bilgi birikimi
3D (şuanda yaygın olmasa da) insan yedek parçası uretimindede kullanılıyormusbende öyle düşünüyorum misal parçayı getirtmek yerine servis basacak ulaşım maliyeti olmayacağı için parça maliyetleri düşebilir![]()
aynen abi bende katılıyorum abidik gubidk şeylerle uğraşmıyor forumumuzun liselileri beni ümitlendiriyor
Aynen öyle biyomedikal alanında da kullanılıyor.3D (şuanda yaygın olmasa da) insan yedek parçası uretimindede kullanılıyormus
ilerde bana bir karaciğer basarsın artık panpa lazım olcak bir tanede @alfhonso hakan abiye saralımAynen öyle biyomedikal alanında da kullanılıyor.
ilerde bana bir karaciğer basarsın artık panpa lazım olcak bir tanede @alfhonso hakan abiye saralım![]()
Abi videolar varda izledikca hatalarimi buluyorum , simdi bakıyorum atarim+ müzisyen yönünü eklemeyi unutmuşum, bi iki video ateşle foruma, video çektiğin zaman))
Bence siz kendinizdekinin değerini bilin öylesi daha güzelilerde bana bir karaciğer basarsın artık panpa lazım olcak bir tanede @alfhonso hakan abiye saralım![]()