Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bizde de 3D yazıcı var ama hobi amaçlı kullanıyor mühendis abiler Düşünülenden çok yavaş ve uğraşlı iş valla :D Küçük bir somunu bile en az yarım saatte basıyor :D Ekli dosyayı görüntüle 4915
malesef cok yavaş işliyor basım süreci ve başında beklememiz gerekiyor genelde, suan iki yazıcıda çalışyor en kısa basım 16 saat sabahcıyız ofiste resmen

cf5a11bbe8062e2db3f0bdfa0a5bbc51.jpg

Kanka bunlar benden linkleri falan duruyo istersen tanesi 5 ila 10 tl arası aliexpressten verdim siparisi tein coilover da var bi ara warex, momo direksiyon da gormuslugum var

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica etsem özelden satıcıların linkini alabilmem mümkün müdür?

ileride sadece 3d baskı teknolojisi olucak bence aliminyum basabilen metal basabilen türevleride olacak bu meredin
bende öyle düşünüyorum misal parçayı getirtmek yerine servis basacak ulaşım maliyeti olmayacağı için parça maliyetleri düşebilir :D
söylemeden geçemeyeceğim beni asıl etkileyen ise @kenblock . İlgilendiği konular ve bu konular üzerindeki bilgilere hayranım. Hayran olma sebebim ise yaşıtlarının abuk subuk hobilerinin yanında onun bilgi birikimi
aynen abi bende katılıyorum abidik gubidk şeylerle uğraşmıyor forumumuzun liselileri beni ümitlendiriyor

bende öyle düşünüyorum misal parçayı getirtmek yerine servis basacak ulaşım maliyeti olmayacağı için parça maliyetleri düşebilir :D

aynen abi bende katılıyorum abidik gubidk şeylerle uğraşmıyor forumumuzun liselileri beni ümitlendiriyor
3D (şuanda yaygın olmasa da) insan yedek parçası uretimindede kullanılıyormus :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...