ben burdayım da iş yerinde giremiyorum faceye net te yok

ben burdayım da iş yerinde giremiyorum faceye net te yok
Kokoreçi gerçekten güvenilir bi yerde yerseniz hiç sorun yok ama yapanında iyi yapması lazım tabi. Üfff bide yanında acı turşu suyu varya felakettttcanım çekti ya bak şimdi
![]()
Bişey olmuyo bnm mide öğütücü gibisabah sabah yemeye gitme de mideni mahvetmesin![]()
Bişey olmuyo bnm mide öğütücü gibiama burda turşu suyuyla beraber yiyemedim hiç
![]()
Burda çoğu yerde turşu suyu bulamadım içmek için bulduğum yerlere de güvenip yiyemedimvalla ben de yiyemiyorum acıyı çok severim ama o turşu suyunun acısı bi dengesiz geliyor ondan dedim zaten kokoreç ben de yerim şu saatte de olsa farketmez
yani yiyemedim derken kokoreci götürürümde yanında turşu suyu içemedim hiç![]()
geçtiğimiz yaz Süleyman (temsili)
geçtiğimiz yaz Süleyman (temsili)![]()
arabamda su dışında bişey yiyip içirmiyorum, yaşadığım travmayı sen düşünkurbanlık kuzu falanda taşıyonmu abi![]()
arabamda su dışında bişey yiyip içirmiyorum, yaşadığım travmayı sen düşün![]()
arkadaşın arabasıysa yokkalkollü geceler sonrası buzz gibi soğukta arabanın içinde yenen kokoreç gibisi var mı be abi![]()
arkadaşın arabasıysa yokk![]()
sabah sabah dönen kokoreç muhabbetinden şu an nevrim dönmüş halde![]()
böyle geceden kalma kokoreçi kahvaltı olarak tüketen adam ne yapsın peki. Hepimiz mağduruzalkollü geceler sonrası buzz gibi soğukta arabanın içinde yenen kokoreç gibisi var mı be abi![]()
böyle geceden kalma kokoreçi kahvaltı olarak tüketen adam ne yapsın peki. Hepimiz mağduruz![]()
ama turşu suyuna kokoreçle beraber bayılıyorum efsane budur![]()
Yalnız bizi nasılda ötekileştirdin be orhan babaBuraya da Günaydın