Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ameliyattan çıktım yaklaşık 3 saat kadar önce. Şimdilik mi ebediyete kadar mı bilmiyorum; yürüyemeyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Arkamda olduğunuz, destek verdiğiniz için minnettarım.

Bana çarpan adama ne oldu? Güzel soru...

Zamanında karımı öldüren, beni de yaşayan ölüye çeviren adamları devletin eline kanıtlarımla ve kendilerinin itirafları ile vermiştim. Sonuç ne oldu peki? Rüşvet ile yırttılar, hâlâ görüyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına... Ben ise acım yüreğimde, baktığım her yerde, her an eşimin hayali ve hasretiyle yaşamaya devam ediyorum.

Bu arkadaşlar da aynı şekilde, üst mercilerden tanıdıkları ve para sayesinde kurtulmuşlar. Benim de tanıdıklarım var, Allahın izniyle hakkımı sonuna kadar savunacağım.

Her zaman dediğim gibi, bu lafım özellikle genç kardeşlerimize; hayatınızdaki her şeyin her an kıymetini bilin ve şükredin. İşler kötüye gidiyor olsa bile şükredin, 3n kötü günüm böyle olsun diyin. Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir. Vardır bi hikmeti başınıza gelen kötü şeyin.

Biraz da sanatsal;

Only know you've been high when you're feeling low

Allah'a emanet olun.
Abim çok geçmiş olsun!söylenecek söz yok Allah böyle trafik teröristlerinin belasını versin

Roccoyla gazlıyoruz:D:p
20170718_012100-1.jpg

Sürekli ahmet şerif izgörenin videolarını görür oldum... bende bitane atıp kaçayım. Paylaşıldımı burda bilmiyorum fakat seneler önce izlediğim bi video; bildiğim kadarıyla internette yayınlanan en eski söyleşisinden bir kesit...
Birde not düşmeliyim okumayan varsa 'şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır' adlı kitabını okuyunuz :)

Abi senin arabayı ne zaman görücem ya:D

aynı soruyu ben de soruyorm kendime adfadf valla haftaiçi işten çıkamıyorm zaten haftasonu çıkayım diyorum bizimkilerin işleri bitmiyor taunus çıkana kadar biraz sabredecem sanırım

Game Of Thrones 7.sezon (son sezon) başladı beyler. Haberiniz ola ;)
2 sezon daha varr

@alfhonso abi kırmızı s60'ı benim kuzene önersem mi o da öyle bakınıyor aslında bir yamukluk gördün mü? Şimdi al deriz bişey çıkar sülalenin diline düşmeyelim :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay
@berkertekin abi sende bir expertiz yaparsan çok makbule geçer sanki bagaj soluk :D

valla ben bi falsosunu göremedim

Fotoğraf hesap makinasıyla çekilince tabii soluk çıkar. :) Bu diyeceğimi Volvo'cu arkadaşlar daha iyi bilir onlara bir sormak lazım da, bunların bagaj kapağında sağ tarafta D2 gibi bir yazısının bulunması gerekmiyor muydu? Eğer varsa bunun bagaj kapağı da işlem görmüş olabilir. Arabanın fotoğraflardan ön tarafını da göremiyoruz tabii bir de o sıkıntı var. Kırmızı rengine tav olmuş da olabilirim ama genel olarak temiz duruyor bence. Sen yine al de, ama yetkili serviste iyice bir inceletip alsınlar.

asdfhsldkjfhajs

Linkedin profili yalan söylemez.:D Bir gidip görsünler. Yanlış mıyım @alfhonso müdürüm?

linkedin önemli :p

Millet bugünden 28 temmuza kadar bu çocuk kaçar.AEO tatil zamanı:)

where are you ya

başlayalım mı ? :D

Abim naptın ya... Gel benim arabada anla bakalım. :) Bugün hala anahtarsız girişi kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var :D
Ceyhun seni 2 yıl boyunca sadece aşağıdaki arabalara maruz bırakma projesi var kafamda. Bir nevi Amatem rehabilitasyonu gibi düşün.
Eski kasa Defender, Seat Marbella, eski Renault 12, hakiki Skoda, ve tabii ki full+full 126 Bis :D
Ekli dosyayı görüntüle 8312
Ekli dosyayı görüntüle 8313 Ekli dosyayı görüntüle 8314
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ekli dosyayı görüntüle 8316
Ekli dosyayı görüntüle 8317 Ekli dosyayı görüntüle 8318
biste lastik sensörü olanı var olmaz abi o lüks kaçar :D

Günaydın

Hocam Üsküdar'da yüzen adam vardı :D Her yıl oluyor alıştık artık millet olarak, şimdi ne arabalar vardır birikintiden geçerim diyip geçemeyince sel hasarlı satmaya çalışacak :D

Alıştığımız için bu hâldeyiz.
15-20 yıldır yenilenmeyen ama sapa sağlam olan (1-2 küçük çukur dışında) ve hiç su birikmeyen yolu bir kaç ay önce yeniden yaptılar(!), arabaların lastiklerinin yarısı suya gömülerek geçiyorlar o yoldan. Mazgal yerlerini de yapamadılar, mazgallar yüksekte kaldı, lastiği kesmesin diye mayın tarlasında gider gibi gidiyoruz. Bunların yaptıkları, yapacaklara yola... O yolu yapan mühendise, işçiye... Düzgün şeyi bozmakta üstlerine yok, asfaltlama işinden biri güzel para kazandı herhalde, bari düzgün yapsaydılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...