o parçala behçet deeelmiydiKomando Behçet
o parçala behçet deeelmiydiKomando Behçet
anam hiç bilmiyom ben bu filmi ya bakıyım akşam
Kayıpta değilsin. Daha yararlı şeyler yap bence, git kantır filan oynaanam hiç bilmiyom ben bu filmi ya bakıyım akşam
ahahah kantır galp benKayıpta değilsin. Daha yararlı şeyler yap bence, git kantır filan oyna
Hiç sorma. Bir sürü elit arkadaşımı bu şekilde kaybettim. Bir çoğunu da kaybetmek üzereyim. Ha, hala hanımı uyutup cs gelen adam gibi adamlar da yok değil
Hacı al istersen zaten stock da 1 tane varmış sen almazsan bana al ben senle sonra hesaplaşirim.@gtepro buldum la ama çok değil mi yav mağazada falan ne kadardı ki acaba
https://www.nadirkitap.com/1-adam-1...ir-araba-romani-murat-tosun-kitap8876874.html
İşyerinden bir abiyle girerdim o şekil Yenge kızıyor derdi gece 2-3'e kadar oynar sabah 7de işe giderdikHiç sorma. Bir sürü elit arkadaşımı bu şekilde kaybettim. Bir çoğunu da kaybetmek üzereyim. Ha, hala hanımı uyutup cs gelen adam gibi adamlar da yok değil
Hacı bir kaç mecradan daha yüriym adama Autoclub diye bir mekan varmış ordada bulabilirsiniz demişti.Hacı al istersen zaten stock da 1 tane varmış sen almazsan bana al ben senle sonra hesaplaşirim.
Yas belli ediliyor...İstanbul'daki arkadaşlar arabayla sokağa çıkabilmek için SEAWAYS yazabilir
Ekli dosyayı görüntüle 8330
"pes vs. fifa" dan önce "sensible vs. kick-off vs. microprose soccer" diyorduk kaptan. Gizlim saklım yokYas belli ediliyor...
Abi Mustafa yı bilir misin"pes vs. fifa" dan önce "sensible vs. kick-off vs. microprose soccer" diyorduk kaptan. Gizlim saklım yok
Cadillacs & Dinosaurs. Bilirim ama oynamadım hiç. Benim bilgisayarım atarim yoktu, arkadaşlarda da o oyun yoktu Ama Prince of Persia'yı, Wolf 3D yi iyi bilirim Altınnal atari salonunda da Volfied'ı az bitirmedimAbi Mustafa yı bilir misin