Hello Mr. Alfhonso, how are you?Hello everybody
Hello Mr. Alfhonso, how are you?Hello everybody
Hello Mr. Alfhonso, how are you?
Aynen öyle kardeşim, 2.vitese düşmeme rağmen dip frensiz inemediğim yokuşlar var burada. 2.vitesin motor freni bile kurtarmıyor yokuşun dikliğini. Hele bir de öncesinde biraz gaza basmışsan neredeyse abs çalışana kadar frene basmak zorunda olduğun yokuşlar bunlar. O yüzden burada asbestsiz balataların ömrü gerçekten az.
Kesinlikle öyle. Ben boşuna manuel araba almıyorum, burada otomatik vitesli araç büyük sıkıntı. Yokuşta trafik var dur kalk yapıyorsun, yokuş öyle dik ki boynunu ileriye doğru hareket ettiremiyorsun bazen. O yüzden bizim burada da çoğu araba manueldir.Oyy oy orda otomatik vites de sıkıntı çıkartır yav. Dual clutchlar kavrama yer; Tork konvertörler balata-disk değiştirtir 30 bine falan,Üstüne hidrolik yağını çabuk değiştirtir.Cvt ler de motor kompresyonu yok her yokuşta dip fren indirir balata-disk yer.Manuel karadenizin kaderinde var sanırım
Adam kafasını kaşıyamıyor Maşallah işler iyi@motorsinann zamanın varsa bir ara vvt-i motor hakkında bizi aydınlatabilir misin? Çok terimli anlatmışlar anlayamadım ya
@motorsinann ve @Yasin Aygun dayılar sizdeyiz .Millet turboyu soğutmak için kullanılan intercooler hava mı su mu yağ mı nasıl soğutuyor??
Ben Gebze merkezde bakınayim abi bulursam sökerim bi tane ayıp ediyorsun99 kasa z3 amblemi acil nasil bulunur beyler
@ardaserin hocam sizde Z3 vardı galiba bu konuda bilgili birine benziyorsunuz bir yardım ederseniz seviniriz .99 kasa z3 amblemi acil nasil bulunur beyler
Knk turbo soğutma diye bişey yok intercooler silindire girecek olan havayı soğutuyor. Aynı radyatör gibi ızgaradan giren havayla soğuyor.Millet turboyu soğutmak için kullanılan intercooler hava mı su mu yağ mı nasıl soğutuyor??
http://www.uzmantv.com/dizel-motorlarda-intercooler-ne-ise-yararMillet turboyu soğutmak için kullanılan intercooler hava mı su mu yağ mı nasıl soğutuyor??
99 kasa z3 amblemi acil nasil bulunur beyler
Selam abi nassın eyimisin?Selamlar millet
Adam zengin belliki Z3 almış parayı basıp .nabacan
Beyler 1.2 turbo motoru okuyordum toyotanın.Hani 1.2 auris chr da falan olan.Yenilikler olarak:Knk turbo soğutma diye bişey yok intercooler silindire girecek olan havayı soğutuyor. Aynı radyatör gibi ızgaradan giren havayla soğuyor.
Turbo soğusun dedikleri şey basıncı düşsün, düşük devirlerde yüksek devirlere nispeten egzoz gazları daha soğuk olduğu için düşük devirde ya da rolantide turboyu soğuyor deniliyo halk ağzıyla.
edit: şu drag racelerde arabanın intercoolera soğutucu sıkmalarının sebebi silindire daha soğuk hava girsin diye. Daha soğuk hava daha yoğun hava, daha yoğun hava daha çok oksijen demek
İyiyim ceyhun sen nasılsınSelam abi nassın eyimisin?
Şükür be abi öyle fena değil ama valla Türkiye ye geri dönünce millet ee kız düşürsün mu diye sorunca samanyolu müziği eşliğinde cevaplayacağım için üzgünüm .İyiyim ceyhun sen nasılsın
nasıl gidiyor irlanda