Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükür be abi öyle fena değil ama valla Türkiye ye geri dönünce millet ee kız düşürsün mu diye sorunca samanyolu müziği eşliğinde cevaplayacağım için üzgünüm :D:D:D:D:(.
Yaparken çok güldüm :D :D :D :D @alfhonso mizahi amaçlıdır
upload_2017-7-26_15-18-7.png

Beyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var :D.
Nerelere çalışıyım genel bilgi birikimi yeterli olur mu acep.
Ben ilkyardım bilmiyordum ona çalıştım. Trafikle motora da baktım bilmediğim şeyler çıktı aralarda onları öğrendim sonra 96 aldım :D :D

Beyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var :D.
Nerelere çalışıyım genel bilgi birikimi yeterli olur mu acep.
Çıkmış bir iki sınava bak adamlar soruyu değiştirmeden soruyor. Otopark.com üyesi olarak kalman söz konusu değil zaten :D

Ahahahahaha :D:D:D bu iyi olmuş işte :D:D. Kızı salla ya Prius, Avensis'den daha konforlu ve karakterli bir araba olmuş :rolleyes:. Aile arabası alacak olsam 14 model Prius düşünürdüm valla çok hoşuma gitti :D.

Elimde kalmayacağını bilsem bıdığı satıp şunu alacağım.

Üstteki ilanı adam ilk olarak nisanda mı mayısta mı ne vermişti, alıcısı yok. Yakıtı çok iyi, içi desen corolla'yla falan kıyaslarsan baya kaliteli diyorlar (gt86'ya dahi binmişliğim var ama şuna binemedim, canlı hâlini göremedim).

Gerçi bu kasanın makyajlısı daha güzel duruyor ama onlar 75 bin lira civarı. Elde kalma konusu onun içinde geçerli tabii.

göre göre kazayagitmiş yaw öyle sollama yapılır mı.
Yob tvoyu mat. Suka blyat. Klasik Rus uzun yol kazası olmuş. Youtube'da biraz dolanınca Rus araç içi kamera videolarına baya bir karşılaşılıyor bunun gibi videolarla.

Son düzenleme:
Bugun öyle arkadaş için bir kaç araba baktık bir kaç bayi gezdim @berkertekin opele uğramadım @gtepro vw de golf,transporter ve caddy dışında başka test aracı yoktu.
İlk baktığımız araba civic 1.5t hb: Daha önce sedanı için bu araba tokluğu ile C-D sınıfı arasında kalmış demiştim. Hb içinse B-C arasında kalmış bu sefer arabayı sürmek yerine arka seyahat ettim ve yol sesi aşırı derece de hatta öndeki duyamayacak şekilde var berbat bir durum. Bide arka kapı da her yer sert ve kapılardaki kol dayama benim için biraz aşağıdaydı çok destekleyemedi ve ortadaki kol dayamanın da kademesi yok salıyor bildiğin onu da hiç beğenmedim. Kısaca araba bildiğiniz coupe almışlar 2 kapı çakmışlar havası vardı gözümden düştüğünü söyleyebilirim civic sedan rs kullandığımda lastik sesi bu kadar almıyordu.
İkinci baktığımız ise kuga: Dışını çok beğendim özellikle turuncu bir rengi var harika duruyor ama içi çok dar. test sürüşüne de çıkmadık.

Son düzenleme:
Beyler 1.2 turbo motoru okuyordum toyotanın.Hani 1.2 auris chr da falan olan.Yenilikler olarak:
Motorda turboya giren havayı suyla soğutuyor diyor.Ben de ona takıldım
Ha bir de bu motorlar gene atkinson çevirmeli ama turbolu olanıymış.
Otto sanıyordum ben o motoru:confused:teşekkürler:D
Elimde kalmayacağını bilsem bıdığı satıp şunu alacağım.

Üstteki ilanı adam ilk olarak nisanda mı mayısta mı ne vermişti, alıcısı yok. Yakıtı çok iyi, içi desen corolla'yla falan kıyaslarsan baya kaliteli diyorlar (gt86'ya dahi binmişliğim var ama şuna binemedim, canlı hâlini göremedim).

Gerçi bu kasanın makyajlısı daha güzel duruyor ama onlar 75 bin lira civarı. Elde kalma konusu onun içinde geçerli tabii.

Yob tvoyu mat. Suka blyat. Klasik Rus uzun yol kazası olmuş. Youtube'da biraz dolanınca Rus araç içi kamera videolarına baya bir karşılaşılıyor bunun gibi videolarla.
Hocam attığınız fotograftaki makyajlısı değil yeni nesli:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...