Z3 aldimdanabacan
Z3 aldimdanabacan
Yaparken çok güldüm @alfhonso mizahi amaçlıdırŞükür be abi öyle fena değil ama valla Türkiye ye geri dönünce millet ee kız düşürsün mu diye sorunca samanyolu müziği eşliğinde cevaplayacağım için üzgünüm .
Ahahahahaha bu iyi olmuş işte . Kızı salla ya Prius, Avensis'den daha konforlu ve karakterli bir araba olmuş . Aile arabası alacak olsam 14 model Prius düşünürdüm valla çok hoşuma gitti .
İlk yardımBeyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var .
Nerelere çalışıyım genel bilgi birikimi yeterli olur mu acep.
Ben ilkyardım bilmiyordum ona çalıştım. Trafikle motora da baktım bilmediğim şeyler çıktı aralarda onları öğrendim sonra 96 aldımBeyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var .
Cumartesi günü 187bin küsürde depo doldurduk. Sonra bir daha kontak açıkken görmedim kendisini@berkertekin fiesta 300bin oldu mu abi
Konudan tamamen bihaberim, benim adım burada neden geçmiş hiçbir fikrim yok. O yüzden cevap için zorlarsanız yalan söylemek zorunda kalırım
ınan zaman yaratamadım bı turlu sana mahcubum kusuruma bakma ama aklımdasın ılk ısBen ilkyardım bilmiyordum ona çalıştım. Trafikle motora da baktım bilmediğim şeyler çıktı aralarda onları öğrendim sonra 96 aldım
Birde trafikten genel bir tekrar yapabilirsinBeyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var .
Reyis z3'le bi ankara yap da gelmişken alayım ben de nskfkdkkdınan zaman yaratamadım bı turlu sana mahcubum kusuruma bakma ama aklımdasın ılk ıs
En az 4-5 kez karşıdan gelen tırın rolünde binek arabayla yer aldım. Bu manzara karşı taraftan da aynı şekilde dehşet verici maalesef.göre göre kazayagitmiş yaw öyle sollama yapılır mı.
Çıkmış bir iki sınava bak adamlar soruyu değiştirmeden soruyor. Otopark.com üyesi olarak kalman söz konusu değil zatenBeyler cumartesi ehliyet yazılı sınavı var pekte çalışmadım.E bu forumda takıldığıma göre azcıkta olsa bi araba kültürümüz var .
Ahahahahaha bu iyi olmuş işte . Kızı salla ya Prius, Avensis'den daha konforlu ve karakterli bir araba olmuş . Aile arabası alacak olsam 14 model Prius düşünürdüm valla çok hoşuma gitti .
Yob tvoyu mat. Suka blyat. Klasik Rus uzun yol kazası olmuş. Youtube'da biraz dolanınca Rus araç içi kamera videolarına baya bir karşılaşılıyor bunun gibi videolarla.göre göre kazayagitmiş yaw öyle sollama yapılır mı.
ı don't knowBeyler 1.2 turbo motoru okuyordum toyotanın.Hani 1.2 auris chr da falan olan.Yenilikler olarak:
Motorda turboya giren havayı suyla soğutuyor diyor.Ben de ona takıldım
Ha bir de bu motorlar gene atkinson çevirmeli ama turbolu olanıymış.
Otto sanıyordum ben o motoruteşekkürlerBeyler 1.2 turbo motoru okuyordum toyotanın.Hani 1.2 auris chr da falan olan.Yenilikler olarak:
Motorda turboya giren havayı suyla soğutuyor diyor.Ben de ona takıldım
Ha bir de bu motorlar gene atkinson çevirmeli ama turbolu olanıymış.
Hocam attığınız fotograftaki makyajlısı değil yeni nesliElimde kalmayacağını bilsem bıdığı satıp şunu alacağım.
Üstteki ilanı adam ilk olarak nisanda mı mayısta mı ne vermişti, alıcısı yok. Yakıtı çok iyi, içi desen corolla'yla falan kıyaslarsan baya kaliteli diyorlar (gt86'ya dahi binmişliğim var ama şuna binemedim, canlı hâlini göremedim).
Gerçi bu kasanın makyajlısı daha güzel duruyor ama onlar 75 bin lira civarı. Elde kalma konusu onun içinde geçerli tabii.
Yob tvoyu mat. Suka blyat. Klasik Rus uzun yol kazası olmuş. Youtube'da biraz dolanınca Rus araç içi kamera videolarına baya bir karşılaşılıyor bunun gibi videolarla.