Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plakadan sorgulamak lazım keşke bana 3 4 saatdetay atsaydın bakardık. Plakası kapalı olan ilanlar genellikle hasar kayıtlı oluyor ama bilemedim.
Bagaj kapağı kesin işlem görmüş yamuk takılmış. Önden de bakınca sağ ön çamurluk ve sol ön çamurluğun kaputta kesiştiği yerler eşit değil
O araç yada buna bakıyoruz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-x-clusive-audi-a3-1.6-tdi-415820072/detay

Diğerinden bende huylandım o fiyata o km zor gibi

Bu özelliklere ek olarak sonsuz ekranı söylemek istiyorum. Yahu madem yaptınız bari uygulama geliştiriciler ile anlaşsaydınız. O ekranı tam hakkıyla kullanan uygulama sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
iPhone 5 çıktığında 1 ay almadı uygulamaların o ekrana tekrar ölçeklendirilmesi.

Yapamazlar. Samsung veya başka bir firma olsun, sadece küçük geliştirmelerle ilerleyebilirler. Ta ki Apple daha iyisini yapana kadar. Yazılım ve donanımı üretmenin avantajları işte.

iPhone 5 çıktığında 1 ay almadı uygulamaların o ekrana tekrar ölçeklendirilmesi.

Yapamazlar. Samsung veya başka bir firma olsun, sadece küçük geliştirmelerle ilerleyebilirler. Ta ki Apple daha iyisini yapana kadar. Yazılım ve donanımı üretmenin avantajları işte.
Aslında donanımı samsung üretiyor da işte apple a falan da üretmişti sanırsam olay yazılımla o donanımı nası en iyi şekilde kullanmka bence

Bunun açıklamaya yazmışlar zaten ama bunun da önünde yamukluk var. Aracın boyasına takmıyom ben hiçbir zaman ama yamukluğa çok takarım eğer serviste onarılmışsa araç.
Puuu bu daha beter valla billa.
Diğer attığım düşük Km olan araçda 6K hasar kaydı varmış sadece arka tampon değişmiş bir kaö parça boya var demiş adam.
Diğeri de Xclusive bozuk mal satmaz hesabı kafama yattı :D

Aslında donanımı samsung üretiyor da işte apple a falan da üretmişti sanırsam olay yazılımla o donanımı nası en iyi şekilde kullanmka bence

Firmalarda paylaşımlar hep olur. Apple ekranlarını Samsung, Toshiba ve LG'den alır. Apple yıllarca patentini yenilediği multi-touch teknolojisini firmalara sattı. Eh bilgisayar işlemcileri halen kendilerinin değil.

Diğer attığım düşük Km olan araçda 6K hasar kaydı varmış sadece arka tampon değişmiş bir kaö parça boya var demiş adam.
Diğeri de Xclusive bozuk mal satmaz hesabı kafama yattı :D
Araç uygunsa bakımlıysa alınabilir boyalı değişeni vs küçük kazalardansa. Ama ağır kazalı veya boyalı olup pahalı olursa alınmaz. En iyisi aracın başına gidip incelemk.

Kaç parça ve nereler boyalı?İşte bu önemli

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Araç uygunsa bakımlıysa alınabilir boyalı değişeni vs küçük kazalardansa. Ama ağır kazalı veya boyalı olup pahalı olursa alınmaz. En iyisi aracın başına gidip incelemk.

Bakaceğiz artık eyvallah yardımlarınız için
Bayramüstü fiyatlar fişek ama istiyorlar

Ya genele bakınca aslında öyle olmuyor. Şu anda Samsung'un özellik olarak çıkardığı şeylerin çoğu Apple'da yok, ama Samsung kullanıcısı da kullanmıyor. Çünkü bu teknolojiler ya teknoloji olarak nitelendirilmiyor, yada yeterince iyi yapılamıyor.

Temassız hareket, side-by-side multi tasking, retina göz tarama (önceden de göz taramayla Android sayesinde pazarlandı), NFC ve diğer sayamadığım bir sürü özelliği hangi kullanıcı tam anlamıyla kullanıyor ?

Tablet ve büyük telefonlarında (Note serisinde) side by side multi-tasking'i çıkarttılar. Uygulamaları yan yana tek ekranda konumlandırabileceksiniz dendi. Samsung'un kendi uygulamaları dışında facebook twitter bir iki popüler uygulama daha. Diğer uygulamalarda multi tasking desteği yok. Uygulama geliştiricisi anca uyumlu hale getirecek.

iOS 9'dan beri side by side multi tasking iPad'lerde var. Neredeyse tüm uygulamalarla destekli halde çalışıyor. iOS 11 ile birlikte zorunlu hale getirilecek. Aynı ekranda yan yana ölçeklenemeyen uygulama markette olamayacak. Samsung çıkıp böyle bir şeyi bugün diyemez. Çünkü yazılımı kendi yapmıyor, yapsa bile lafta büyüklüğü yok.

Eh Samsung bunu iOS 9'dan önce yapmıştı. Ama şu anda adı sanı bile geçmiyor. İşte bir firmanın büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. Apple her zaman donanım ve yazılımı yapan olmanın büyük avantajını yaşadı ve yaşayacak.

Zaten 2007'de iPhone'un tanıtılmasıyla oluşan akıllı telefon patlamasıyla 2010 yılındaki tablet patlamasını saymıyorum. Apple bugün hiçbir şey yapmasın, gelecek 10 yıl halen bu başarılarıyla övünebilir.

2015'de çıkan iPhone 6S ile Samsung Galaxy S8'in 10 tane uygulamayla testini yapmışlar. Uygulama açılınca hemen diğerine geçiliyor. 6S, iki yıllık donanımsal eskiliğiyle S8'i son anda uygulama açma hızı bakımından geçiyor. Bence bu bile bir başarısızlıktır. Samsung'un yıllar boyunca denediği ama beceremediği işletim sistemi furyasıda bünyesinde mühendislerin ve tasarımcıların ileri görüşlü olamamasından ötürü. Kendi işletim sistemlerini kullanmamız için bir fikir sunamadılar.

Ha diyebilirsin iOS ve Android popüler hale geldiği için artık yeni işletim sistemi çıkaramazlardı. Eh o dönemde, Palm ve HP ortaklığında Windows Mobile (bugünkü haliyle alakası yoktu, çok daha iyiydi) ve Symbian yok muydu ? Yada masaüstü bilgisayarlara bakarsak Apple, 1990'larda artık ölmüş hale gelen, 5-10 dolar seviyesinde seyreden hisse senetleriyle, herkesin Windows kullandığı bir dönemde OS X işletim sistemini nasıl canlandırıp Windows'un yıllarca ötesine geçebildi ?

Çöp Motorola işlemcilerle Mac'leri yıllarca peynir ekmek gibi sattılar. Çünkü Mac OS X o kadar iyiydi ki performans olarak o çöp işlemcilerle güçlü Windows'ları ötede bırakıyordu. Steve Jobs, Motorola 3 GHz işlemciyi üretemediği ve tüketiciye verdiği sözü tutamadığı için Intel'e geçti.

Özellikleri gıdım gıdım sunması bir pazarlama taktiği. Taktirle olumlu karşılıyorum. Bugün tüm istediğimiz özellikleri iOS 4 veya 5'de verebilirlerdi. Yıllardır beklenilen Files uygulaması iOS 11 ile gelecek. Bütün iPad 2, 3, 4 kullanıcıları şu anda tabletlerini sırf bu ve dock geldiği için yenilemek istiyor. Adam bunların hepsini sunsa, gelecek sene "Abi biz bu sene bir şey düşünemedik, seneye bakacağız." mı diyecek ? Mecburen yavaş yavaş veriliyor.

Geek sayılabilecek adamlardanım. Bu siteyi Ubuntuyla yönetiyoruz, bugüne kadar hiçbir Apple ürününü kullanmadım. ASUS'da çalışıyorum ve geçen seneye kadar bir android telefon kullanıyordum. Şu anda tüm seti Apple ürünleriyle değiştirdim. Hayatım kolaylaştı, yapacağım işleri çok daha kısa sürede, daha iyi bir sürdürülebilirlikle yapabiliyorum. Bence tüketicinin deneyimi çok daha önemli kağıttaki yazılardan ziyade.
Bilgisayar konusundan pek anlamam ama telefon konusunda iyi sayilirim.
Benim android e gecme sebebim ozellestirmelerin daha kolay olmasi idi. Apple telefonu masadan kaldirinca ekran acilma ozelligini getirdi. Samsungda yoktu programini yukledim aynisi bendede var artik.ayni anda istedigim programi uygulamayi ekranda 5 farkli koseye alip tek bir ekranda islem yapiyorum apple da hala yok.kamera ve ekran konusunda apple bariz geride. Kaldiki usb ye telefonu takayim birsey aktarayim hemen derseniz apple direk cöp o konuda. Su anda gidipte apple urunu alayim su ozellik var diyebilecegim en ufak bir ozellik yok belki cift kamera (zaten biri kamera degil derinlik algisi saglayabilen ekstra zoom diyebilirim ) yada servis sonrasi basarisi olabilir tabi randevu alabilirseniz.pilleri desek ufacik 2 gunu bulan iphone daha gormedim.simdi galiba s8 benzeri full ekran yapacaklarmis yeni telefonlarinda.zaten hali hazirda kulaklik girisini iptal etmeleri bana gore fiyaskodan ibaret. Telefon inceligi icin desek telefonlari kalin.telefonlari 2 milyar olsa gene dusunurum ki buna her marka model dahil 3 4 milyarlik telefonlar bence gereksiz. Ne zaman katlanir ekran gelir o zaman telefon degistirim onun harici yok gozle acilma yok full ekran su anlik beni cezbeden durum degil.

Benim android e gecme sebebim ozellestirmelerin daha kolay olmasi idi. Apple telefonu masadan kaldirinca ekran acilma ozelligini getirdi. Samsungda yoktu programini yukledim aynisi bendede var artik.ayni anda istedigim programi uygulamayi ekranda 5 farkli koseye alip tek bir ekranda islem yapiyorum apple da hala yok.kamera ve ekran konusunda apple bariz geride. Kaldiki usb ye telefonu takayim birsey aktarayim hemen derseniz apple direk cöp o konuda. Su anda gidipte apple urunu alayim su ozellik var diyebilecegim en ufak bir ozellik yok belki cift kamera (zaten biri kamera degil derinlik algisi saglayabilen ekstra zoom diyebilirim ) yada servis sonrasi basarisi olabilir tabi randevu alabilirseniz.pilleri desek ufacik 2 gunu bulan iphone daha gormedim.simdi galiba s8 benzeri full ekran yapacaklarmis yeni telefonlarinda.zaten hali hazirda kulaklik girisini iptal etmeleri bana gore fiyaskodan ibaret. Telefon inceligi icin desek telefonlari kalin.telefonlari 2 milyar olsa gene dusunurum ki buna her marka model dahil 3 4 milyarlik telefonlar bence gereksiz. Ne zaman katlanir ekran gelir o zaman telefon degistirim onun harici yok gozle acilma yok full ekran su anlik beni cezbeden durum degil.
Teknoloji artık gereksiz mi gelişiyor diye düşünüyorum hocam bana arabaların üstüne takılabilecek led ekran olsa ve rengi sürekli değişse nası olur demişti katlanır ekran gibi buda gereksiz gibi bence şuan gayet iyiler

Bana internete ihtiyaç olmadan, çok şarj yemeyecek basit bir oyun önerebilecek var mı? Örn bbtan gibi

Apple tüketiciyi kontrol etmeyi seven bir firma. Dolayısıyla ona iPhone'a bir şey aktaramıyorum desek, büyük ihtimalle gidin Macbook alın derler bize :) Adamlar her işe gidecek ürünümüz var, bir ürüne de gereksiz özellikler katmak istemiyoruz diyorlar. Kulaklık çıkışının gitmesi bana göre de bir saçmalık, ama demek ki bir planları var bu konuda.

Apple'ın olayı en basit şekilde en iyi deneyimi sunmak olduğu için, herhangi bir program kurup bir özelliği kazandırmak filan Apple'ın doğasına ters. Hele ki sistem görünüşünü etkileyecek şeylerse. Bahsettiğin uygulamaların 5 farklı köşeye alınıp tek bir ekranda işlem yapılması, veya kaldırdığında ekranın açılması gibi. Eh standart bir 3.parti araştırmayan kullanıcınında ben pek o tür programları önüne hazır sunulmadıkça kullanmayacağını düşünüyorum. Yada teşebbüs etmez, korkar.

Pil konusunda katılıyorum. Benim Mac'in şarjı yaklaşık 8-9 saat gidiyor. iPad'in şarjı full kullanımda neredeyse 2 günü dolduruyor. Ama gel gelelim telefonu ikinci kez şarj ediyorum günde. Artık bir pil teknolojisi gerekiyor kesinlikle bunun aşılması için. Zaten telefonların daha fazla inceleşmesinin engelide tamamen bu.

Lakin ekran konusunda kesinlikle katılmıyorum :) Retina ekran inanılmaz güzel. Kullandıktan sonra başka bir ekranı uzun süreli kullanamıyorum, hemen gözüme çarpıyor. Halen IPS yanına yaklaşamadı, ama OLED geçti diyebilirim. Bu sene bence ekran teknolojisinde bir yeniliğe gidecekler. OLED şart.

Bu arada, fiyatların fahişliğine katılıyorum. Haketmiyorlar. Ben yurtdışından aldığım için ucuza aldım, yine dolar bu kadar uçmamışken Mac'i filan almıştım. Ama şu anda tüm ürünleri baya pahalı, özellikle iPhone.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Apple tüketiciyi kontrol etmeyi seven bir firma. Dolayısıyla ona iPhone'a bir şey aktaramıyorum desek, büyük ihtimalle gidin Macbook alın derler bize :) Adamlar her işe gidecek ürünümüz var, bir ürüne de gereksiz özellikler katmak istemiyoruz diyorlar. Kulaklık çıkışının gitmesi bana göre de bir saçmalık, ama demek ki bir planları var bu konuda.

Apple'ın olayı en basit şekilde en iyi deneyimi sunmak olduğu için, herhangi bir program kurup bir özelliği kazandırmak filan Apple'ın doğasına ters. Hele ki sistem görünüşünü etkileyecek şeylerse. Bahsettiğin uygulamaların 5 farklı köşeye alınıp tek bir ekranda işlem yapılması, veya kaldırdığında ekranın açılması gibi. Eh standart bir 3.parti araştırmayan kullanıcınında ben pek o tür programları önüne hazır sunulmadıkça kullanmayacağını düşünüyorum. Yada teşebbüs etmez, korkar.

Pil konusunda katılıyorum. Benim Mac'in şarjı yaklaşık 8-9 saat gidiyor. iPad'in şarjı full kullanımda neredeyse 2 günü dolduruyor. Ama gel gelelim telefonu ikinci kez şarj ediyorum günde. Artık bir pil teknolojisi gerekiyor kesinlikle bunun aşılması için. Zaten telefonların daha fazla inceleşmesinin engelide tamamen bu.

Lakin ekran konusunda kesinlikle katılmıyorum :) Retina ekran inanılmaz güzel. Kullandıktan sonra başka bir ekranı uzun süreli kullanamıyorum, hemen gözüme çarpıyor. Halen IPS yanına yaklaşamadı, ama OLED geçti diyebilirim. Bu sene bence ekran teknolojisinde bir yeniliğe gidecekler. OLED şart.

Bu arada, fiyatların fahişliğine katılıyorum. Haketmiyorlar. Ben yurtdışından aldığım için ucuza aldım, yine dolar bu kadar uçmamışken Mac'i filan almıştım. Ama şu anda tüm ürünleri baya pahalı, özellikle iPhone.
Kulaklık olayı su geçirmezlik için olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...