Pazar sabah go charlie go inşallah sizlerle konuşcam yarın zaten .irlandaya ne zaman kaçıyon ceyhunum
Pazar sabah go charlie go inşallah sizlerle konuşcam yarın zaten .irlandaya ne zaman kaçıyon ceyhunum
habersiz bırakma bizi oralarda ınstadır facedir yaz .D bol bol foto yolla karşı cinsle xdPazar sabah go charlie go inşallah sizlerle konuşcam yarın zaten .
Görürüm seni kavraman bitince gelirsin yetkiliye tırıs tırıs .Yürü git len yetkili servis bebesi sjsjssj
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yav plan yapacük daha dur hele. Esas bugün İstinye Park'a gittim orası bi araba arap kayniyodu simdi varya ilik gibi gacılar var etrafta .habersiz bırakma bizi oralarda ınstadır facedir yaz .D bol bol foto yolla karşı cinsle xd
Orası öylede şimdi inceleyebilicem falansinan abi
Kaptan 180 derken?Bende isterdim hakan yerine 180 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcan
Arkadaşlar daha önce direksiyonda güneş ışıklarından dolayı aşınma olmasın diye paylaştığım ürünü belli süre kullanımla deneyimledikten sonra fotoğrafta gösterdiğim parlak malzemeli değil de daha farklı malzemeden üretilmiş bir versiyonunu almanızın uygun olduğunu gördüm. Birisi görür gider alır ve parası boşa gider diye düzeltme yapayım istedim. Ürün çok kullanışlı ama parlak malzeme biraz naylonumsu ve ısınınca direksiyona yapışıyor. Çıkarırken de direksiyonun üzerinde parlak sim gibi bir iz bırakıyor. Velhasıl bu üründen almak isteyene mutlaka tavsiye ederim ama bu malzemeden üretilmiş olmasın.Beyler, yeni nesil araçlarda en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan güneş ışınları sebebiyle direksiyon soyulmasına karşı önlem alabilmek için bu aparat oldukça ideal. Malum direksiyon soyulması çoğu zaman garanti dışı da bırakılabiliyor ve kötü görüntüyle birlikte maliyetli bir değişim ücretine de sahip. Çözümü gayet basit ve uygun fiyatlı bir uygulama. Söküp takması 5 saniyenizi bile almaz.
Ekli dosyayı görüntüle 8018
https://www.tekzen.com.tr/autokit-fa1-645-direksiyon-gunesligi-235300
@DuzboruDownpipe Golf'lerde de sıkça görülebilen bu sorununuz çözmede oldukça faydalı olur. En azından kullanıma bağlı soyulmayı oldukça geciktirir.
Sıcakla hiç ama hiç aram yoktur. Güneşi herkes sever ama rutubet ve nemle birleşince insan nefes alamıyor. Böyle olduğu vakit kışı çok özlüyorum.Yav bu nasıl bir sıcaktır gece 3 ya
Süs havuzuna atlayasım var öyle böyle sıcak değil yaSıcakla hiç ama hiç aram yoktur. Güneşi herkes sever ama rutubet ve nemle birleşince insan nefes alamıyor. Böyle olduğu vakit kışı çok özlüyorum.
Bence ideali Eylül ayı, ne çok sıcak ne çok soğukSıcakla hiç ama hiç aram yoktur. Güneşi herkes sever ama rutubet ve nemle birleşince insan nefes alamıyor. Böyle olduğu vakit kışı çok özlüyorum.
Gündüzleri bazen ben de aynı durumda oluyorum. Akşamları yine Zonguldak esiyor, 22-25 derece civarı oluyor en azından şimdilik. Ama gündüzleri rutubet ve nem hayli fazla. Gölgede bile terliyor insan. Aslında yaz dediğimiz mevsim bu değil, gerçi mevsimler de artık eskisi gibi değil. İnşaallah fazla uzun sürmez de hava yumuşar.Süs havuzuna atlayasım var öyle böyle sıcak değil ya
Kesinlikle öyle. Sonbahar ve ilkbahar en sevdiğim mevsimler diyebilirimBence ideali Eylül ayı, ne çok sıcak ne çok soğuk
Burası da öyle ya. İzmir'den son hızla kaçtım, gece havaalanı 29°C idi dün gece. Bu gece daha beter.Yav bu nasıl bir sıcaktır gece 3 ya
Burası da öyle ya. İzmir'den son hızla kaçtım, gece havaalanı 29°C idi dün gece. Bu gece daha beter.
ETS2 oynarken birden bire pause'layıp kalktım duşun altına girdim ya. Öyle bir hava.
Yalnız abilerim deü hastane bornova arası klima açık değere gelinGündüzleri bazen ben de aynı durumda oluyorum. Akşamları yine Zonguldak esiyor, 22-25 derece civarı oluyor en azından şimdilik. Ama gündüzleri rutubet ve nem hayli fazla. Gölgede bile terliyor insan. Aslında yaz dediğimiz mevsim bu değil, gerçi mevsimler de artık eskisi gibi değil. İnşaallah fazla uzun sürmez de hava yumuşar.
Ya abi Nevşehirdeyim şuan. Burası bile istanbuldan sıcak olamayacağını düşündüğüm bir yerdi. Yok burası bile cayır cayır yanıyor şu aralarBurası da öyle ya. İzmir'den son hızla kaçtım, gece havaalanı 29°C idi dün gece. Bu gece daha beter.
ETS2 oynarken birden bire pause'layıp kalktım duşun altına girdim ya. Öyle bir hava.
Vallahi çok iyi gibi duruyor. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.Yalnız abilerim deü hastane bornova arası klima açık değere gelin
Şu anda İstanbul'u düşün işte Normal değil ya. Her gün sıcaklık yükseliyor.Ya abi Nevşehirdeyim şuan. Burası bile istanbuldan sıcak olamayacağını düşündüğüm bir yerdi. Yok burası bile cayır cayır yanıyor şu aralar
Şu motorun 200.000km yapmış halini merak ediyorum hep. Onu tamamlayıp bir yazsana durum ne olacakYalnız abilerim deü hastane bornova arası klima açık değere gelin
araba yakmamış yaaYalnız abilerim deü hastane bornova arası klima açık değere gelin