Harbiden ha, dışarı kovayla bıraksan o kadarı kendisi buharlaşır zatenaraba yakmamış yaa
Harbiden ha, dışarı kovayla bıraksan o kadarı kendisi buharlaşır zatenaraba yakmamış yaa
Sağol abi evet yakaladığım en iyi değerdi bugüne kadar.Motoru ısındırmama bağlıyorum eskiden yapmazdım.Vallahi çok iyi gibi duruyor. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Bakalım o zamanlar da gelir umarımŞu anda İstanbul'u düşün işte Normal değil ya. Her gün sıcaklık yükseliyor.
Şu motorun 200.000km yapmış halini merak ediyorum hep. Onu tamamlayıp bir yazsana durum ne olacak
Ne gerek var hibrite 10-20 bin fazla vermeye bunu daha ucuza aldım.araba yakmamış yaa
Günaydın dayılar
Çok sayın Hakan beyciğim abi allah kaza bela ceza taş cızık kalitesiz köpükler göstermesin o güzelliğe maşallah maşallah puuuu hayırlı olsun abi @alfhonso
Aminnnnnnn yakında geleceğim inşallah bi denk getirip alfayı öperim taunusu okşarımadfasf
Allah razı olsun hacım imzandaki araba da sana nasip olsun inşallaahh
Aminnnnnnn yakında geleceğim inşallah bi denk getirip alfayı öperim taunusu okşarım
Alfa sevmiyom yavBende isterdim hakan yerine 190 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcan
Alfa sevmiyom yav
Hızlı yaşıyoz@alfhonso hayırlı olsun beklemene değdi sanırsam Allah kaza bela vermesin.Allayıp pullayıp bir foto gönderisi bekliyoruz. Bu arada geyik başlığı 3 ne ara açıldı da 35.sayfaya geldi.
ben de seni seviyom kanka
abi hayırlı olsun alfa mı aldınadfasf
Allah razı olsun hacım imzandaki araba da sana nasip olsun inşallaahh
Olana bereket hacım allah olmayanlara versin.Ekli dosyayı görüntüle 8046
Yaşamımız bundan ibaret
Hakanida unutma aradaAminnnnnnn yakında geleceğim inşallah bi denk getirip alfayı öperim taunusu okşarım
Unutmam abi onu hepsinin üzerine tatlı olarak şaaaparızHakanida unutma arada
Sesli guldum hakani bos gecmeyelimUnutmam abi onu hepsinin üzerine tatlı olarak şaaaparız