Harbiden ha, dışarı kovayla bıraksan o kadarı kendisi buharlaşır zatenaraba yakmamış yaa![]()

Harbiden ha, dışarı kovayla bıraksan o kadarı kendisi buharlaşır zatenaraba yakmamış yaa![]()
Sağol abiVallahi çok iyi gibi duruyor. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Bakalım o zamanlar da gelir umarımŞu anda İstanbul'u düşün işteNormal değil ya. Her gün sıcaklık yükseliyor.
Şu motorun 200.000km yapmış halini merak ediyorum hep. Onu tamamlayıp bir yazsana durum ne olacak![]()
Ne gerek var hibrite 10-20 bin fazla vermeye bunu daha ucuza aldım.araba yakmamış yaa![]()
Günaydın dayılar
Çok sayın Hakan beyciğimabi allah kaza bela ceza taş cızık kalitesiz köpükler göstermesin o güzelliğe
maşallah maşallah puuuu
hayırlı olsun abi @alfhonso
![]()
Aminnnnnnnadfasf
Allah razı olsun hacım imzandaki araba da sana nasip olsun inşallaahh![]()
Aminnnnnnnyakında geleceğim inşallah bi denk getirip alfayı öperim taunusu okşarım
![]()
Alfa sevmiyom yavBende isterdim hakan yerine 190 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcan
Hızlı yaşıyoz@alfhonso hayırlı olsun beklemene değdi sanırsam Allah kaza bela vermesin.Allayıp pullayıp bir foto gönderisi bekliyoruz. Bu arada geyik başlığı 3 ne ara açıldı da 35.sayfaya geldi.![]()
ben de seni seviyom kanka![]()
abi hayırlı olsun alfa mı aldınadfasf
Allah razı olsun hacım imzandaki araba da sana nasip olsun inşallaahh![]()
Olana bereket hacım allah olmayanlara versin.Ekli dosyayı görüntüle 8046
Yaşamımız bundan ibaret
Hakanida unutma aradaAminnnnnnnyakında geleceğim inşallah bi denk getirip alfayı öperim taunusu okşarım
![]()
Unutmam abi onu hepsinin üzerine tatlı olarak şaaaparızHakanida unutma arada
Sesli guldum hakani bos gecmeyelimUnutmam abi onu hepsinin üzerine tatlı olarak şaaaparız![]()