Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alfayi bu kadar sevmenizin sebepleri nelerdir?
İlk başta tasarım, sonra özenilmişliği otomobilin her kısmında hissedebilmek. Kafalıklarda bile logosu olan bir marka Alfa Romeo. Silecek üstünde alfaromeo yazısı. Devir saatlerinin italyanca yazılarla donatılmış olması. Koltukların güzelliği. Motorun üzerindeki Alfa Romeo yazısı bile özel hissettiriyor. Bu arada bunları hissetmek için kullanmanıza bile gerek yok. Yan koltukta oturmak bile güzel.
Buyrun, konu ile ilgili video olsun :D:D:D

Dalganın köpürmesi mi?

Alfa-R-156-on-Water-D.jpg

Babama şirket arabası değişeceği vakit Passat Variant al diye yalvardım ama nafile. Çok uzun ve park yeri bulmak problem diye almadı. Oysa konfor, izolasyon ve genişlik bakımından hele bide uzun yol faktörü işin içine girerse Variant, Sedana kıyasla bariz daha iyi olduğunu hissettiriyor. Station Wagon candır Aracın çok güzel güle güle kullanın inşallah.

Teknik verilerde Passat'la aynı gözüküyor? 4767 mm uzunluk 1832 mm genişlik 1456 mm yükseklik ikisinde de.

-----

@Cagdas Cag Üstte şunu yap anlarsın bunu yap anlarsın yazılınca o aklıma geldi. Yoksa Alfaların tasarımı dışında ilgimi çeken bir yanı yok (sürmediğim için sürüşü hakkında bilgim yok). Makyajlı 156, makyajlı 147, 159, brera'nın tasarımlarını beğeniyorum bir de. Geçmişte GTV gibi tasarımı güzel arabaları varmış ama canlı gözle görmedim.

Teknik verilerde Passat'la aynı gözüküyor? 4767 mm uzunluk 1832 mm genişlik 1456 mm yükseklik ikisinde de.

-----

@Cagdas Cag Üstte şunu yap anlarsın bunu yap anlarsın yazılınca o aklıma geldi. Yoksa Alfaların tasarımı dışında ilgimi çeken bir yanı yok (sürmediğim için sürüşü hakkında bilgim yok). Makyajlı 156, makyajlı 147, 159, brera'nın tasarımlarını beğeniyorum bir de. Geçmişte GTV gibi tasarımı güzel arabaları varmış ama canlı gözle görmedim.
İşte gelde bunu babama anlat adam dinlemiyor arkadaş araba benim değil mi diyor kestirip atıyor :(.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...