Ulan bir tane bulsam da 1 gün bende kalsa, 1 depo benzinini dolduracak param da olsa.... Hepinize sevdiririm olm bu arabayı, hepinizeBu bana selektör yapsa gülmekten yoldan çıkarım
Ulan bir tane bulsam da 1 gün bende kalsa, 1 depo benzinini dolduracak param da olsa.... Hepinize sevdiririm olm bu arabayı, hepinizeBu bana selektör yapsa gülmekten yoldan çıkarım
Çok pofidik tontiş bir araca benziyor ilk virajda taklaya gelecek gibiUlan bir tane bulsam da 1 gün bende kalsa, 1 depo benzinini dolduracak param da olsa.... Hepinize sevdiririm olm bu arabayı, hepinize
Harbiden ha, benim de yeğen yanımda tv izliyordu, yerinden zıpladı@motorsinann abi 100 derece ne ya hahaha kulaklıkla dinliyordum ödüm koptu
Yüklü yüksüz ben bunu takla attırmadan size sevdiririm aga Fiat'a yeniden ürettiririm bu arabayıÇok pofidik tontiş bir araca benziyor ilk virajda taklaya gelecek gibi
@bedirhan. bir gün garaja şöyle bir şeyin başlığını açarsam ne şaşırırsınız haaYüklü yüksüz ben bunu takla attırmadan size sevdiririm aga Fiat'a yeniden ürettiririm bu arabayı
Ben alıştım valla Fiat Panda bundan daha kötü geliyor bana@bedirhan. bir gün garaja şöyle bir şeyin başlığını açarsam ne şaşırırsınız haa
Ekli dosyayı görüntüle 8050
Bak Panda deyince de benim için Panda budur. Zamanında param yetse alacaktım bir tane.Ben alıştım valla Fiat Panda bundan daha kötü geliyor bana
Bunu bilmiyorum bu da mı Fiat?Bak Panda deyince de benim için Panda budur. Zamanında param yetse alacaktım bir tane.
Ekli dosyayı görüntüle 8051
Ya sorma içine oturmuş onun baya bağırıyo@motorsinann abi 100 derece ne ya hahaha kulaklıkla dinliyordum ödüm koptu
O ne yahu?@motorsinann abi 100 derece ne ya hahaha kulaklıkla dinliyordum ödüm koptu
Abi haykıra haykıra şaşırırız hemde O Hella'lar ne ya jetgillerin arabaya benziyor@bedirhan. bir gün garaja şöyle bir şeyin başlığını açarsam ne şaşırırsınız haa
Ekli dosyayı görüntüle 8050
Bence hoş olmuş yahu rally spec gibi durmuş düşünsene O.Z. rally jantlar, coilover ve cage ile etaba çıkıyormuş valla ne gülerim ya .Abi haykıra haykıra şaşırırız hemde O Hella'lar ne ya jetgillerin arabaya benziyor
Hee ben onlara bakımıyom ya.Wp durum knk
Mevcut kasadan hemen önceki kasa işte bu. Land Rover Defender basitliği var arabada. BayılıyorumBunu bilmiyorum bu da mı Fiat?
Beyaz Hella kapaklarıyla fark yaratırımAbi haykıra haykıra şaşırırız hemde O Hella'lar ne ya jetgillerin arabaya benziyor
Verdiler de çıkmadım mı...Bence hoş olmuş yahu rally spec gibi durmuş düşünsene O.Z. rally jantlar, coilover ve cage ile etaba çıkıyormuş valla ne gülerim ya .
Mevcut kasadan hemen önceki kasa işte bu. Land Rover Defender basitliği var arabada. Bayılıyorum
Beyaz Hella kapaklarıyla fark yaratırım
Verdiler de çıkmadım mı...
Beyler koşun acayip ibretlik bir şey öğrendim.Porsche ve Henschel'den Hitler yeni bir tank yapmalarını istiyor 1943'te.1944 de üretime geçen king tiger tanklar 860+700 yedek litre benzin depolarına sahip 88 mm lik topa sahipler(Bu toptan büyük 125'lik top var).300 km sonra yakıtları bitiyor.Kilometre başına 5 litre benzin içen bir makina(4 ileri tk diyorlar @pulusoglu ) .Motor Maybach tarafından üretilmiş.12 silindir 700 hp. ''1200 tork @CenkGs abi seversin''. Olayın en ilginç yanına geliyorum.Porsche üretimi şanzıman (cortlayan şanzımanların atası); paletler olduğu yerde dönerken motordan aldığı güçle 68 tonluk tank hareket ettirtemeyip oracıkta kırılıyormuş.Mürettabat da savaş esnasında hareketsiz kalıyormuş.Ardından Zf company devreye giriyor bu olayı çözmeye.Hani tork konvertörleri uzaya çıkartan firma.Son prototip king tigerları üretmeye tam başlayacaklar savaş bitmiş.SON