@sinan reis istesenize teste otobusle yanlarsiniz
As nbrs.a beyler
nolsun knk sıcak geberiyom valla 3 sefer duşa giriyomAs nbr
Ne güzel abdesli gez iştenolsun knk sıcak geberiyom valla 3 sefer duşa giriyom
asdqwdqwd xddd garanti bozulma ihtimali neredeyse yok xdNe güzel abdesli gez işte
denizli sokaklarında çamlık civarlarındadır yüksek ihtimal müdürüm .dHakan abi arabayı aldı piyasa yapıyor herhalde girmiyor foruma
Ahashas sallayan çok world of tanks forumlarından okuyorum ben baya totodan sallıyorlar ordaBizede tarihçi sölediydi o da sıkmıştır büyük iht
@alfhonso müdürümüz yeni arabasıyla ilgileniyor sanırım unuttu bugün buraları
aynen hacım sağolasınabi hayırlı olsun alfa mı aldın
İlk başta tasarım, sonra özenilmişliği otomobilin her kısmında hissedebilmek. Kafalıklarda bile logosu olan bir marka Alfa Romeo. Silecek üstünde alfaromeo yazısı. Devir saatlerinin italyanca yazılarla donatılmış olması. Koltukların güzelliği. Motorun üzerindeki Alfa Romeo yazısı bile özel hissettiriyor. Bu arada bunları hissetmek için kullanmanıza bile gerek yok. Yan koltukta oturmak bile güzel.
Buyrun, konu ile ilgili video olsun
@alfhonso hayırlı olsun beklemene değdi sanırsam Allah kaza bela vermesin.Allayıp pullayıp bir foto gönderisi bekliyoruz. Bu arada geyik başlığı 3 ne ara açıldı da 35.sayfaya geldi.
Ne kadar güzel olur+ camlardaki alfa romeo yazısı bile öyle, sol arka camda yazmıyor, değişmiş
öte yandan arabaya dair hafta içi yüksek ihtimalle bi başlık açacağım orda her detayı belirteceğim
Kendin mi yaptın abi tek başınahe yav pasta cila falan perttim bugün:S
30 yasinda la hakan nasil yapcakKendin mi yaptın abi tek başına
Kısmetse Alfa Romeo 2.0 TS Executive alıyoruz benim için. İçimde bi heyecan var inşallah gene yıkılmam...