Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizi füme mazdadan erol abiyi kükremeden tanıdık :).

Vallahi öyle arabayı istanbul trafiğinde kullanmak cesaret ister. @saracer abi seninle ve çılgın mustang ile tanıştığıma çok memnun oldum.

İnanın ben de her birinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama, kısacası beklediğimden daha olgun, seviyeli, boş konuşmayan ve saygılı arkadaşlar tanıdım bugün, derler ya hani pırlanta gibisiniz. Eminim ilerde hepiniz çok iyi okullarda okuyup, kendinizi geliştirip, vatana millete büyük hizmetler vereceksiniz. Bu arada umarım istediğiniz arabalara da sahip olursunuz :)
Bir daha ki buluşmada -istanbul da olursam- görüşmek üzere :)

İnanın ben de her birinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama, kısacası beklediğimden daha olgun, seviyeli, boş konuşmayan ve saygılı arkadaşlar tanıdım bugün, derler ya hani pırlanta gibisiniz. Eminim ilerde hepiniz çok iyi okullarda okuyup, kendinizi geliştirip, vatana millete büyük hizmetler vereceksiniz. Bu arada umarım istediğiniz arabalara da sahip olursunuz :)
Bir daha ki buluşmada -istanbul da olursam- görüşmek üzere :)
Niye hep İstanbul'da yav.Kocaeli'ye gelin az şehir dışına çıkın :)

Konuyu kirletmeyeyim diye buraya taşıyayım:
Abi o ayna 3 sene öyle gezdi kozmetik açısından sıkıntı yoktu :D Şuankinde de kırık symbolün otoparkında kırmışlar nasıl kırdılar anlamadık sdaadssda
Çok kolay, hayvanın teki kapıyı sert açar çat diye vurur direk kırar.
Kapısı açık sizin aynaya yaslı şekildeyken arabanın içinden birşeyleri almaya çalışırken veya çocuk koltuğuyla kemer bağlamaya çalışırken kapıya bir yüklenir, çatt yine kırar. Kırar da kırar :D

Ya abi Kerem'le milyon defa buluştuk ama ayıptır günahtır.Karne günü çağırıyosun beni abi ya nasıl geleyim dsdasdasdas :D
Şimdi bak sadece karne günü çağırmışım gibi yapıyorsun ya, sonra bir gün çağırırım, gelmezsen saplarım yine :D Bu aralar zaten arama, radyoaktifim sana zararım olur. Gençlerden uzak dur dediler. 60 yaş üstü forum üyeleriyle sorunsuz oturabilirim o ayrı :)

Konuyu kirletmeyeyim diye buraya taşıyayım:

Çok kolay, hayvanın teki kapıyı sert açar çat diye vurur direk kırar.
Kapısı açık sizin aynaya yaslı şekildeyken arabanın içinden birşeyleri almaya çalışırken veya çocuk koltuğuyla kemer bağlamaya çalışırken kapıya bir yüklenir, çatt yine kırar. Kırar da kırar :D
Şimdi de tokatta siyah bi araba kapıyı sert açmış kapı kolunda siyah boya ve çizik var.Arabayı komple kapatacam Türkiye koşullarına özel

CİĞERCİ Tolga'dan ilham aldım bu akşam. :D
Kariyerinde bu sezona kadar 97 maçta 2 golü olan adamdan acaip ilham almış durumdayım. Negredo'ya izletsinler de, o da ilham alsın artık. :)

negredo ve soldado'nun golü yokmuşşşşşş :p

adam 3 maçta 4 gol attı ya laaaasdfasdf

geçen sene tolga için attığım küfürlü twitleri çıkarsalar burdan mardine yol olur

negredo ve soldado'nun golü yokmuşşşşşş :p

adam 3 maçta 4 gol attı ya laaaasdfasdf

geçen sene tolga için attığım küfürlü twitleri çıkarsalar burdan mardine yol olur
keşke beni de öyle kapak yapsa van perise. Rezil olmaya razıyım yeterki düzelsün şu takım kendine gelsin artık.:(

Kocaelideyken haftasonu söyle abi geleyim yav :D
Abim uzak dur diyorum gelme diyorum, sen hala haftasonu geleyim diyorsun. Geyiğine değil harbiden uzak dur. Mecazi değil bak hakikaten zararlıyım :) Haftalarca böyleyim. Dışarıya çıktım mı küçük çocuklardan köpek kovalıyormuş gibi kaçıyorum zarar vermeyeyim diye. Genel olarak mesafeli olmam lazım. Yoksa dün akşam 10 sularında Gölcük'teydim.
en çok van persienin ihtiyacı var abi.
Yahu ilham arasa açıp kendi gollerini izlerdi o :) Fenerde çok yanlış oyuncular ilham almış Tolga'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...