Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim uzak dur diyorum gelme diyorum, sen hala haftasonu geleyim diyorsun. Geyiğine değil harbiden uzak dur. Mecazi değil bak hakikaten zararlıyım :) Haftalarca böyleyim. Dışarıya çıktım mı küçük çocuklardan köpek kovalıyormuş gibi kaçıyorum zarar vermeyeyim diye. Genel olarak mesafeli olmam lazım. Yoksa dün akşam 10 sularında Gölcük'teydim.

Yahu ilham arasa açıp kendi gollerini izlerdi o :) Fenerde çok yanlış oyuncular ilham almış Tolga'dan.
Ben zaten Tokattayım :) Uzak dururuz abi biraz artık yapacak bi şey yok.

Abim uzak dur diyorum gelme diyorum, sen hala haftasonu geleyim diyorsun. Geyiğine değil harbiden uzak dur. Mecazi değil bak hakikaten zararlıyım :) Haftalarca böyleyim. Dışarıya çıktım mı küçük çocuklardan köpek kovalıyormuş gibi kaçıyorum zarar vermeyeyim diye. Genel olarak mesafeli olmam lazım. Yoksa dün akşam 10 sularında Gölcük'teydim.
abi bi kum torbası falan al. Ya da arabayı temizle koltukları falan. Gerçi onşar daha çok stres yapar :D

abi bi kum torbası falan al. Ya da arabayı temizle koltukları falan. Gerçi onşar daha çok stres yapar :D
Yok şimdilik streslik bir durum yok. Henüz Bruce Banner'dan Hulk'a dönüşmedim. :D Benimki tamamen radyoaktif madde sorunu. Arabayı ayrı olarak temizleyeceğim. Çamur gibi bir şey de değil ki bu, zamanla kendisi yarılana yarılana temizleniyor zaten. Ama yine de kapsamlı temizlik yapacağım arabaya tabii, bu haliyle bırakmam :)
Note 8 = volkswagen arteon

birbirinden alakasız benzetmeler gece gece nerden aklıma geldiyse .. :confused:
Efsane benzetme :D

Allah affetsin şu yorumlar aklıma geldikçe hala gülüyorum.
upload_2017-8-26_4-58-34.png

Saat 5'te nereden aklıma geldi de arşivlerimden eşeleyip bulup baktım hiçbir fikrim yok. Sabah kalkıp foruma bakınca görürsünüz artık :)
Haydi bana iyi geceler, size günaydın.

Herkese günaydınn. Başvuru yaptığımız kimliklerimizden annemin ki geldi ben hala A4 kağıt ile geziyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...