Resmi tatil degil mibenim 1 haftayı geçti. Annemlr beraber başvurduk anneminki geldi benimki de yolda pazartesi gelir herhalde.
bayramdan sonra gelebilir
Resmi tatil degil mibenim 1 haftayı geçti. Annemlr beraber başvurduk anneminki geldi benimki de yolda pazartesi gelir herhalde.
Ben de bayramdan sonra bekliyorum resmi tatil çok uzun çünkü 4 gün neylerine yetmiyorResmi tatil degil mi
Tembelligi millet olarak seviyoruz çünküBen de bayramdan sonra bekliyorum resmi tatil çok uzun çünkü 4 gün neylerine yetmiyor
kimlik sonuçta yani herhangi bir eşya değil bence en kısa sürede ulaştırılmalı. Tamam geçici kimliğim var ama kimlik yani.Resmi tatil degil mi
asşldgjskgdas
üst sokağa yazmışlar
Yanlışlıkla Nissan bayisinde mi unuttular bunu naptılar
Valla bilemiyorum ama araba çok iyi haldeydi sadece güzel bir detailing istiyor o kadar . Bunun kadar temiz bide retro garajda var oda baya hoş .Yanlışlıkla Nissan bayisinde mi unuttular bunu naptılar
Ve servisi aşırı hızlı, 2 3 dk içinde getiriyorlarKöfteci Yusuf diye bir lokanta varmış
Bilenler elbet vardır ama ben yeni keşfettim.
Köfteleri çok hoş ve fiyatlarda uygun
tavsiye ederim
Çok hızlı fabrika gibiVe servisi aşırı hızlı, 2 3 dk içinde getiriyorlar
hınzırsın yaa
yolda çok görmüştüm. Ama girip yemedik. Farklı illerde 7 8 tane bayisi var iyi bir yerdir. Yoksa o kadar bayi açamaz.Köfteci Yusuf diye bir lokanta varmış
Bilenler elbet vardır ama ben yeni keşfettim.
Köfteleri çok hoş ve fiyatlarda uygun
tavsiye ederim
Km si kaçtı? Bakabildinmi?
Kadıköy civarında o tip bina otoparkları var, muhtemelen o ilçede bir yerde çekilmiştir fotoğraf.Km si kaçtı? Bakabildinmi?
Ve orası and abinin bahçesine benzeten tek ben miyim?
Km'sine bakamadım And abilerin otoparkı ile aynı yer değil.Km si kaçtı? Bakabildinmi?
Ve orası and abinin bahçesine benzeten tek ben miyim?
Kozyatağı İnönü caddesinde çekildi .Kadıköy civarında o tip bina otoparkları var, muhtemelen o ilçede bir yerde çekilmiştir fotoğraf.