Yav ben o kadar sapkın deelim siz beni yanlış tanıdınız .ağlama len gel çay içek
@gtepro valla cümleyi kuran en olunca ben de aksini düşünmezdim bak burda kaptan haklı, ama kaptanın içi fesat orası da gerçek
Yav ben o kadar sapkın deelim siz beni yanlış tanıdınız .ağlama len gel çay içek
@gtepro valla cümleyi kuran en olunca ben de aksini düşünmezdim bak burda kaptan haklı, ama kaptanın içi fesat orası da gerçek
abi bence büyük müdürün şarteller attımı arabada otomatikman güncelleme alıyor gibiulan hiç sorma ya... Annem arkada bağırıyo ben sakinleştirmeye çalışıyom yok, gülüp sohbet ederken birden şarteller attı. Yalnız focus yeni kasaydı, dizel olması yüksek ihtimal. Kelleci kardeşleri geçtikten sonra o bayıra kadar tapa gaz kıçına yapışık gidip ilk virajı gelmeden önünü kesmesi fenaydı. Babamın kullandığı arabalara update geldikçe daha fena arabaları hiç ediyor
Masallah tu tu tu
Al bak senden korkulur ondan sonra bi olay daha olmustu bak onda neler neler dedin hatirlayamadim sukretYav ben o kadar sapkın deelim siz beni yanlış tanıdınız .
abi bence büyük müdürün şarteller attımı arabada otomatikman güncelleme alıyor gibi
Gunduz gozu ile parlakmi ki onlarbu arada gündüz ledleri ile ilgili eleştrilere bişi diyemiyorum ya, ben de karşıyım ama @berkertekin abiyle sabahtır 3 4 defa aynı mevzuyu konustuk, sövüyorum çıkarmak istiyorum arabadaki bütün apaçi esintilerini özentilikleri çıkardım onu çıkarasım gelmiyor namussuzlar çok hoş yere ve uygun ebatta yerleştirmiş, sökmek gelmiyor içimden
Gunduz gozu ile parlakmi ki onlar
Ahsjsh uzakızağlama len gel çay içek
Gunduz farlari acikken ogle saati civari fotografini cek bakalim begenmezsek ggparlak mı ki derken türkçe meali ne bunun
Masallah müdür kazasız belasız.
Gunduz farlari acikken ogle saati civari fotografini cek bakalim begenmezsek gg
Masallah müdür kazasız belasız.
Ledleri de sökme bence denizli halkının trafikteki apaçileri bi şekilde ayırt etmesi lazım yav
Maşşallah abi park sensörüne de el at istersen arabanın renginde olsun @alfhonso
Maşallah maşallah park sensörleri boyanınca bide isteğe bağlı cam rüzgarlıkları soküldümü tamamdır. Bide alfa logoları yenilenince cıncık
Maşallah maşallah park sensörleri boyanınca bide isteğe bağlı cam rüzgarlıkları soküldümü tamamdır. Bide alfa logoları yenilenince cıncık