Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan hiç sorma ya... Annem arkada bağırıyo ben sakinleştirmeye çalışıyom yok, gülüp sohbet ederken birden şarteller attı. Yalnız focus yeni kasaydı, dizel olması yüksek ihtimal. Kelleci kardeşleri geçtikten sonra o bayıra kadar tapa gaz kıçına yapışık gidip ilk virajı gelmeden önünü kesmesi fenaydı. Babamın kullandığı arabalara update geldikçe daha fena arabaları hiç ediyor :D
abi bence büyük müdürün şarteller attımı arabada otomatikman güncelleme alıyor gibi :D

WhatsApp Image 2017-07-01 at 23.07.47.jpeg
WhatsApp Image 2017-07-01 at 23.07.46.jpeg
WhatsApp Image 2017-07-01 at 23.04.41.jpeg

bu arada gündüz ledleri ile ilgili eleştrilere bişi diyemiyorum ya, ben de karşıyım ama @berkertekin abiyle sabahtır 3 4 defa aynı mevzuyu konustuk, sövüyorum çıkarmak istiyorum arabadaki bütün apaçi esintilerini özentilikleri çıkardım onu çıkarasım gelmiyor namussuzlar çok hoş yere ve uygun ebatta yerleştirmiş, sökmek gelmiyor içimden :D

bu arada gündüz ledleri ile ilgili eleştrilere bişi diyemiyorum ya, ben de karşıyım ama @berkertekin abiyle sabahtır 3 4 defa aynı mevzuyu konustuk, sövüyorum çıkarmak istiyorum arabadaki bütün apaçi esintilerini özentilikleri çıkardım onu çıkarasım gelmiyor namussuzlar çok hoş yere ve uygun ebatta yerleştirmiş, sökmek gelmiyor içimden :D
Gunduz gozu ile parlakmi ki onlar

Maşallah maşallah park sensörleri boyanınca bide isteğe bağlı cam rüzgarlıkları soküldümü tamamdır. Bide alfa logoları yenilenince cıncık :D

logoları sipariş vermeyi unutmuşum dün akşam siparişi verdim zannediyodum ben (alkollüydüm) asdfadsf

pazartesi geçicem siparişi çarşamba falan elimde olur :D

Rüzgarlıkları sökmem hacı ya, alfanın tasarımdan ötürü yağmur yağdığında falan camı açmaya kalksan direk içeri dalar su, o yüzden rüzgarlık kalsınnn :D park sensörü boyama olayını düşünüyorum üstte de yazdım, zarar vermeyeceksem haftaya cumartesiboyarım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...