Hakan abi arabayı aldı piyasa yapıyor herhalde girmiyor foruma
cıxx iş güç yoğunluk be ya
Hakan abi arabayı aldı piyasa yapıyor herhalde girmiyor foruma
denizli sokaklarında çamlık civarlarındadır yüksek ihtimal müdürüm .d
Yansın geceler pelinsu ecelerrr
Semtin yeni dedikodusu ALF
Kendin mi yaptın abi tek başına
çok bozdu hakan
30 yasinda la hakan nasil yapcak
Tövbe haşa vekellaaa bide zabıta olacak yaptığı muhabbete bak evlerden ırak .seni mi bozdum lan
Neyle parlattın onu ben far çizik giderici aldım bi taraftaki güzel oldu diğer taraftaki o kadar fark etmeditavanı babam yaptı, gerisini ben
Pasta, cila bi de cila parlaklık koruma gibi bişiydi tam adını unuttum yarın üj bej foto çekerim aldıklarımın. sol ön far solmuş haldeydi bi de onu parlattım
Abooooooooooooooooseni mi bozdum lan
Ayarlardan yapılabiliyor olması lazım valla @bedirhan. sen biliyon mu?Ya millet bir şey sorcam ben bu arabanın ortalama yakıt tüketimini bir türlü görmeyi beceremedim. Ortadaki ekranda menzil ort hız ve litre başına gideceğin km yazıyor bunu hesaplamaya üşendim 100km/l yapabilir miyim onu?
bak adım gibi biliyom xd abi aman allah kaza ceza vermesin büyük müdür artisliğe gelemiyor valla direk cezayı kesiyor affı yoksdfgsfdg vallahi çamlıktaydım demin
Arabayla ilk maceramızı yaşadık bu arada. Yeniyolda trafikte ilerlerken kamyonla focusun arasına sıkıştık, babam delirdi yapıştı focusun kıcına sellektör yapıyo adam yol vermiyo şahin tepesine çıkarken makasladı kesti önünü, bi ufak tartışma yaşadık sonra babamı sakinleştirdik döndük geri
bı tarafın acıkta kalmıs uyurken müdür tek tabancalık başına vurmuş el değiştir :*seni mi bozdum lan
Tövbe haşa vekellaaa bide zabıta olacak yaptığı muhabbete bak evlerden ırak .
bı tarafın acıkta kalmıs uyurken müdür tek tabancalık başına vurmuş el değiştir :*
Aboooooooooooooooo
Neyle parlattın onu ben far çizik giderici aldım bi taraftaki güzel oldu diğer taraftaki o kadar fark etmedi
Benden daha fesat olanlarda var. Mesela @pulusoglu adam osmanlı macunu görüyor diyorum ki macun diyince bizim aklımıza hep farklı şeyler geliyor oda gulmeye başlıyo halbuki arabalarda kullanılan macunu şeettmistim ben orda o ise..... .hani böyle laf sohbet muhabbet ederken terslersin karşındaki bozulur konuşası gelmez anlatası kaçar ya öyle işte. Sizin kalbiniz fesat, gonusmayın benlen
ağlattınhani böyle laf sohbet muhabbet ederken terslersin karşındaki bozulur konuşası gelmez anlatası kaçar ya öyle işte. Sizin kalbiniz fesat, gonusmayın benlen
bak adım gibi biliyom xd abi aman allah kaza ceza vermesin büyük müdür artisliğe gelemiyor valla direk cezayı kesiyor affı yok
200 numara zımpara mı???? @pulusoglu @emreozukanvalla bi zımpara aldım 200 numara mı ne öle bişiydi unuttum, suyla farı ıslatıp süngere sardığım zımparayla daldım,onun üzerine pasta cila yaptım. baya etki etti
fazladan zımpara var elimde verebilirim
Parladı mı makine Arkadaki sport yazısı nolduvalla bi zımpara aldım 200 numara mı ne öle bişiydi unuttum, suyla farı ıslatıp süngere sardığım zımparayla daldım,onun üzerine pasta cila yaptım. baya etki etti
fazladan zımpara var elimde verebilirim
Benden daha fesat olanlarda var. Mesela @pulusoglu adam osmanlı macunu görüyor diyorum ki macun diyince bizim aklımıza hep farklı şeyler geliyor oda gulmeye başlıyo halbuki arabalarda kullanılan macunu şeettmistim ben orda o ise..... .
ağlattın
Parladı mı makine Arkadaki sport yazısı noldu