Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köfteci Yusuf diye bir lokanta varmış
Bilenler elbet vardır ama ben yeni keşfettim.
Köfteleri çok hoş ve fiyatlarda uygun
tavsiye ederim
Abi Bursa'mızın bi firması gece gündüz sabah akşam full + full olur genelde , ekonomik ve servisi hızlıdır :) yolun Bursa'ya düşerse Döner Y var doğuş otonun arkasında orayı da bi dene tamamen döner üstüne :)

Köfteci Yusuf diye bir lokanta varmış
Bilenler elbet vardır ama ben yeni keşfettim.
Köfteleri çok hoş ve fiyatlarda uygun
tavsiye ederim
Daha once bursada orhangazi (?) ve İznikteki subelerine gitmistim . Tat olarak İzmit subesinden daha guzel gelmişti . Fiyat olarak diger koftecilerden daha uygun surumden kazandiklarini dusunuyorum izmitte ne otoparkinda ne de icinde yer bulunamiyor ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pendorya avm aciliyor. Yakinda ...
Köfteci yusuf girecem diye kaza yaptim ben.. Oyle bisey..
Nerde cokluk orda okluk ...

Once iznikle basladi sonra Bursada cesitli yerlerde şubeler ... Sonra Bilecik , kocaeli , İstanbul vb. bircok ilde daha şube açti . Her yerdeki ayni olmuyor bence fazla buyumemeliydi .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır yeri gelmişken reklam yapayım (bağım, çıkarım falan yoktur). :)
Kaymak diye abuk subuk şeyler satıyorlar marketlerde. Gerçek kaymak yemek isteyene Karagümrük'te Eriş'i öneririm (bir de Hırka-i Şerif'te Barbaros var ama o kadar iyi değil, o civarda süt tatlısı içinde Baltepe'yi öneririm).
Yerini gözüm kapalı biliyorum ama adres olarak Fatih'i bilen arkadaşlar daha iyi anlatır (sokak adı bilgim yok). @kenblock @Mustafak
Fatih'i bilipte orayı bilmeyen yoktur herhalde. Az bilinen, temiz, düzgün işletmelerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...