Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu düşünmedim değil de nası boyayacağım boyarsam sensöre zarar verir miyim bilemedim
Abi biz Accente 35 tl ye almıştık beyaz sensör ta kaç yıl önxe. Sen de yeni al ekranı falan yoksa dikiz ayna üstüne konulanlardan al.Yemin ediyorum bizdeki çok güzel çalışıyordu sonra biri vurdu değişti dandik mal takmışlar falan içimi dökiyim biraz...

Abi biz Accente 35 tl ye almıştık beyaz sensör ta kaç yıl önxe. Sen de yeni al ekranı falan yoksa dikiz ayna üstüne konulanlardan al.Yemin ediyorum bizdeki çok güzel çalışıyordu sonra biri vurdu değişti dandik mal takmışlar falan içimi dökiyim biraz...

valla kamerası yok ama ötüyo falan duruyo öyle ya

Sensörleri tampondan çıkarıp boyamanı tavsiye ederim. Sensörlerin hassaslığını kaybedip kabyetmeyeceğini bilemiyorum bi bilene sormakta fayda var.

bilmiyom bakalım karar verme sürecim uzun sürebilir :D

Anaa abi bu araba senin mi öğlen gördüm ben de. Ya Focus çok tatlı önü dalan düzgün jantları güzel temiz duruyor fiyatı da iyi lpg takılmamış işte 25 bin liram olsa böyle araba denk gelmez. Senin arabayla ederler belki
Yok yaw benim arabanın kaporta kan ağlıyor :D Tipine bakınca çalışmaz dersin. Fotoğraflara bakarsan parça fiyatına gider araba. Sanayide bindirip kullandırıp satılır ancak :)
onu düşünmedim değil de nası boyayacağım boyarsam sensöre zarar verir miyim bilemedim
Müdürüm bence çok rahatsız etmiyorsa park sensörlerini elleme. Sonar mantıkla çalışan o sensörler zaten çok ucuz ve dandik mal, tamponu iki dokundursan sapıtıyorlar. Boya işleri hafiften bozabilir diye düşünüyorum. Camlardaki rüzgarlıklar daha fazla göze batıyor zaten :)
bu arada gündüz ledleri ile ilgili eleştrilere bişi diyemiyorum ya, ben de karşıyım ama @berkertekin abiyle sabahtır 3 4 defa aynı mevzuyu konustuk, sövüyorum çıkarmak istiyorum arabadaki bütün apaçi esintilerini özentilikleri çıkardım onu çıkarasım gelmiyor namussuzlar çok hoş yere ve uygun ebatta yerleştirmiş, sökmek gelmiyor içimden :D
LED'lerle bir süre gez bakalım ya. Böyle karşıdan görebileceğin şekilde vitrin camı önüne kafadan park et birkaç kere. Gözüne hoş gözükme ihtimali var gibime geliyor. :) Çin ke***nesine çevirmiş arabayı eski sahibi ama o parçalar tesadüfen bir güzel oturmuş gibi. :D Ben de alır almaz park sensörünü sökmeyi düşünüyordum delikanlıyı bozar kafası vardı, şimdi "olmasan, olmazdım" diyorum kendisine :D

+ camlardaki alfa romeo yazısı bile öyle, sol arka camda yazmıyor, değişmiş :p

öte yandan arabaya dair hafta içi yüksek ihtimalle bi başlık açacağım orda her detayı belirteceğim
Özellikle bu detaylardan bahset bize hocam, bunları görmek çok keyifli oluyor. Saçma sapan yerlerden Alfa logosu çıkar şimdi 156'dan mutlu eder insanı :D:D
Silecekleri Alfa mı :) Paspasları orijinal mi :) Anahtarının şekli şemali... Her detayı isteriz müdürüm her detayı :D

İyi geceler beyler

IMG_1600.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...