Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yaw benim arabanın kaporta kan ağlıyor :D Tipine bakınca çalışmaz dersin. Fotoğraflara bakarsan parça fiyatına gider araba. Sanayide bindirip kullandırıp satılır ancak :)

Müdürüm bence çok rahatsız etmiyorsa park sensörlerini elleme. Sonar mantıkla çalışan o sensörler zaten çok ucuz ve dandik mal, tamponu iki dokundursan sapıtıyorlar. Boya işleri hafiften bozabilir diye düşünüyorum. Camlardaki rüzgarlıklar daha fazla göze batıyor zaten :)

LED'lerle bir süre gez bakalım ya. Böyle karşıdan görebileceğin şekilde vitrin camı önüne kafadan park et birkaç kere. Gözüne hoş gözükme ihtimali var gibime geliyor. :) Çin ke***nesine çevirmiş arabayı eski sahibi ama o parçalar tesadüfen bir güzel oturmuş gibi. :D Ben de alır almaz park sensörünü sökmeyi düşünüyordum delikanlıyı bozar kafası vardı, şimdi "olmasan, olmazdım" diyorum kendisine :D

sensörler çok batmıyo ya, rüzgarlıkları ellemem ama cidden faydası çok :D alfistiturkeyde biri yazmış yağmur yağınca cam açamıyorum içeri doluyor diye harbiden doğru arabanın kapı yapısı onu gösteriyor :D

Ledler iyi gibi :D bi de gündüz yanarkenki halini çekerim bugün :D

H7 ampul takılcak o da listede :P

Silecekleri Alfa mı :) Paspasları orijinal mi :) Anahtarının şekli şemali... Her detayı isteriz müdürüm her detayı :D
Özellikle bu detaylardan bahset bize hocam, bunları görmek çok keyifli oluyor. Saçma sapan yerlerden Alfa logosu çıkar şimdi 156'dan mutlu eder insanı :D:D

silecekleri unutmuşum :D paspasların bi şu halı gibi olanlarında alfa romeo yazıyor da çakma olması muhtemel, ötekilere dikkat etmedim birazdan ona da bakayım :D anahtar çohoş, yedek anahtarı da duruyor. Müzik sisteminin kitapçığı da var :P

Son düzenleme:
Günaydın millet.Perşembeye kadar Bozdağ'a kampa kaçıyorum.25 dereceymiş hava orada dayanamadım arkadaşları toplayıp çıkıyorum.Bakalım dağ yollarında cvt-minik benzinli motor neler yapacak.. İndiğimde tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim

Günaydın millet.Perşembeye kadar Bozdağ'a kampa kaçıyorum.25 dereceymiş hava orada dayanamadım arkadaşları toplayıp çıkıyorum.Bakalım dağ yollarında cvt-minik benzinli motor neler yapacak.. İndiğimde tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim
ohh mis gibi 25 dereceye kaç tabi bence bi sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum ama :D tecrüberini beklyirouz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...