Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gonul isterdi ama uzunca bir kredi borcu var yeni :) hos param olsada ne ailem ne hatun ne baskasi aldirtmaz anca 40 yasimda isimi gucumu oturttuysam muhtemel kel de olmusumdur genclik hevesi yasarim
Saç ektirirsin kaptanım problem yok . Techte bir abi var nb kasa olmasi lazim mx5 i var . Sanayi savaslarindada rol almisti . 52 yasinda olmasi lazim . Adamin ruhu genc yahu :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Look at that....corolla:D:p
Screenshot_2017-09-05-14-29-52-1-1.png

Saç ektirirsin kaptanım problem yok . Techte bir abi var nb kasa olmasi lazim mx5 i var . Sanayi savaslarindada rol almisti . 52 yasinda olmasi lazim . Adamin ruhu genc yahu :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim gozum sahibindende de olan eski kasa mavi ahsap direksiyonlu mx5 . Bayadir satmaya calisiyor ama yuksek fiyat istiyor.bizim yikamaciya sık ugrar. Ilanda durust davranmadigi bir kac boya kusuru var ama. O araba o donanim goruntu ic mekan tam hayalimdir

sitesinde 141.750den baslayan fiyatlar diyor hacıdayı, opsyon mopsiyon şaapmıslardır
Opsiyon yokki mazdada en guzelide bu bos orta dolu secersin maks boya veya jant ekletirsin muhtemel erken aldik diye geciriyorlar

Arkadas mx5 spor araba 140 gene makul
Cx5 jip hemde 2.0 180 milyar hadi cok ama o civardakilere gore makul
Mazda 3 neden 140 lan o zaman

Mazda 3 zengin arabası 11 yakıyor
11 çarpı 5.20??????
Tamam tamam hesaplamıycam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yenisi az yakiyor be .
Soyle bir deger vereyim. Ayda 20 gun boyunca 70 km yol geri kalan 10 gunde 20 km dersen ayda 600 liradan biraz fazla benzine veriyorsun.
Iste sana ogrencilik hayatimin hesap ozeti.

Yenisi az yakiyor be .
Soyle bir deger vereyim. Ayda 20 gun boyunca 70 km yol geri kalan 10 gunde 20 km dersen ayda 600 liradan biraz fazla benzine veriyorsun.
Iste sana ogrencilik hayatimin hesap ozeti.

olm öğrencilik hayatımda haftasonu bimden bi ekmek bi krem peynir alıp 4 liraya bi günlük karnımı doyuruyodum, haftaiçi öğlen 3 gibi okulun yemekhaneye gidip 1,5 liraya karnımı doyuruyodum. hem okuyup çalışmaya başladıktan sonra da işyerinde öğle yemeğini 3 gibi yiyip bi günü öyle tamamlıyodum.

Ne benzini lan öğrencilikte asdfasdf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...