Sen istanbulu gor.Yuzde 20 arap yuzde 40 suriyeli geri kalani turk denebilirse iste.
kalanın % 45i de sivaslı zaten
Sen istanbulu gor.Yuzde 20 arap yuzde 40 suriyeli geri kalani turk denebilirse iste.
Ağbi merhağba mötroobuz ?Sen istanbulu gor.Yuzde 20 arap yuzde 40 suriyeli geri kalani turk denebilirse iste.
Ya tabiki benim ogrencilikte baba faktoru azimsanamaz sonucta bu arabayida benim kendimin calisarak almasi cok uzun surer demiyorum imkansizdi.olm öğrencilik hayatımda haftasonu bimden bi ekmek bi krem peynir alıp 4 liraya bi günlük karnımı doyuruyodum, haftaiçi öğlen 3 gibi okulun yemekhaneye gidip 1,5 liraya karnımı doyuruyodum. hem okuyup çalışmaya başladıktan sonra da işyerinde öğle yemeğini 3 gibi yiyip bi günü öyle tamamlıyodum.
Ne benzini lan öğrencilikte asdfasdf
Geri kalan 45 mi matematik hocana selamlarkalanın % 45i de sivaslı zaten
Kyk bursundan daha fazla dhdjshshdYenisi az yakiyor be .
Soyle bir deger vereyim. Ayda 20 gun boyunca 70 km yol geri kalan 10 gunde 20 km dersen ayda 600 liradan biraz fazla benzine veriyorsun.
Iste sana ogrencilik hayatimin hesap ozeti.
Abi gelen turisterinde %95i arapSen istanbulu gor.Yuzde 20 arap yuzde 40 suriyeli geri kalani turk denebilirse iste.
Ilginctir bu sene adaya kacamak yaptigimda cogu arap turistin acilip sacildigini gordum . Yemek yemeden once helal helal deyip durdularda oyle anlayabildik hatta.bizim ulke onlar icin avrupaAbi gelen turisterinde %95i arap
Geri kalan 45 mi matematik hocana selamlar
Boyle yaz o zaman sende anlam karmasasi yaratma mudur cümgeri kalan var ya hani türk dediğin işte o kalan türklerin % 45i diyorum türkçe hocana selamlar
Boyle yaz o zaman sende anlam karmasasi yaratma mudur cüm
Mazdanin orada kendi dolabida var hatta bahsettigin markalar haric agaoglunun tum arabalari 4 gtr bir 599 gto sayisiz porsche gormuslugum tanismisligim cokAdam Mazda 3 ü R8 Corvettelerin olduğu yere götürüyor yav benzin parasını karşılamasına şaşırmamalıyızhjsdkjadsd
Yaşıyorsun bu hayatı 1.6 atmo 4 ileri mazda iledsadfçjdasşlassadjldaskMazdanin orada kendi dolabida var hatta bahsettigin markalar haric agaoglunun tum arabalari 4 gtr bir 599 gto sayisiz porsche gormuslugum tanismisligim cok
La hani bana temiz tdi Golf 6 bulcağdın dolu ?https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ll-dsg-highline-vw-golf-7-gtd-473136877/detay
Çakma Gtı lardan sonra tdi golfü gtd ye benzetmek cidden güzel olmuş.Orjinal Gtd jant da bulsa güzel olmuş bence.
Arabaya bakma yahu onemli olan ic guzelligin yoksa su arabanin boyasina harcadigim parayla bir golf alirdimYaşıyorsun bu hayatı 1.6 atmo 4 ileri mazda iledsadfçjdasşlassadjldask
Sen paradan bahset Araba bulunurLa hani bana temiz tdi Golf 6 bulcağdın dolu ?
Sen buldunda para mı yok dedik gülümSen paradan bahset Araba bulunur