Iyidir valla sen nassin en son deve meve baktim mesgulsun saldim seni@pulusoglu kapttaaannn abi nasılsın ?
Iyidir valla sen nassin en son deve meve baktim mesgulsun saldim seni@pulusoglu kapttaaannn abi nasılsın ?
dasdsaasdadsasd alt tarafı sonradan gördümSen buldunda para mı yok dedik gülüm
Sen bulda knk babama gösterim
abi sorma iş yönünden şansım açıldı yağıyor maşallah bugün urladan bir oto ekspertizden web sitesi için makale işi geldi sonra bi yerden shop işi valla aşkta yüzümün gülmüyor amaIyidir valla sen nassin en son deve meve baktim mesgulsun saldim seni
Hangi tür shop o ? Bence ondan yüzün gülmüyor çünkü.abi sorma iş yönünden şansım açıldı yağıyor maşallah bugün urladan bir oto ekspertizden web sitesi için makale işi geldi sonra bi yerden shop işi valla aşkta yüzümün gülmüyor ama
abi bir yere fotoğraf çektirmişler vesika biyometrik falan ama tonlar renkler falan tutmuyor onları düzeltiyorum xdHangi tür shop o ? Bence ondan yüzün gülmüyor çünkü.
Abi bana şop yapsan insana benzer miyimabi bir yere fotoğraf çektirmişler vesika biyometrik falan ama tonlar renkler falan tutmuyor onları düzeltiyorum xd
oğlum gül gibi çocuksun zaten insansın neyine shop yapalım seninAbi bana şop yapsan insana benzer miyim
SEvecen shop degil yani hayirlisiabi bir yere fotoğraf çektirmişler vesika biyometrik falan ama tonlar renkler falan tutmuyor onları düzeltiyorum xd
Şop yapsana bana da belki kız düşerabi bir yere fotoğraf çektirmişler vesika biyometrik falan ama tonlar renkler falan tutmuyor onları düzeltiyorum xd
aynen öyle abim düğün yakın mı geleyim düğün fotolarını ben çekeyim ekstra masrafa girmeSEvecen shop degil yani hayirlisi
Altunizade tamam da digeri nerede yahuAltunizadeden kısıklıya giden yolda çevirme var, durdurup baktılar geç dediler, sevimli gözüktüm galiba
Drone getirecek eleman bile var ya ama dersenki ben icip icip sapitcak eleman olurum kadroda bi o eksik bak yaparim dersen yazayimaynen öyle abim düğün yakın mı geleyim düğün fotolarını ben çekeyim ekstra masrafa girme
shopla kız zor xddŞop yapsana bana da belki kız düşer
yok abi şimdi aslında o potansiyel var ama abimizin düğününde o rolde olmak istemiyorumDrone getirecek eleman bile var ya ama dersenki ben icip icip sapitcak eleman olurum kadroda bi o eksik bak yaparim dersen yazayim
Olum biri mutlaka yapacak bak bari hani bekledigim yerden gelsin yavyok abi şimdi aslında o potansiyel var ama abimizin düğününde o rolde olmak istemiyorum
Abi ben bi foto çektireyim de bir daha konuşalım bunu Küçük iltifatlarla bu konudan sıyrılamazsınoğlum gül gibi çocuksun zaten insansın neyine shop yapalım senin
o zaman o kadroya talibim abi bi kasa bira yada rakı veya vodka artık ne olursa gündüz gelin alma olacaksa ordada içerizOlum biri mutlaka yapacak bak bari hani bekledigim yerden gelsin yav
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] hemşerilerim bee @istanbul , @1234mtnkalanın % 45i de sivaslı zaten
ayıp ediyon bedo yolla gelsin yaparız bişilerAbi ben bi foto çektireyim de bir daha konuşalım bunu Küçük iltifatlarla bu konudan sıyrılamazsın