Valla adama elimizi verdik dur kollayayim bari bunca suredir vukuatsiz gelmisizo zaman o kadroya talibim abi bi kasa bira yada rakı veya vodka artık ne olursa gündüz gelin alma olacaksa ordada içeriz
Valla adama elimizi verdik dur kollayayim bari bunca suredir vukuatsiz gelmisizo zaman o kadroya talibim abi bi kasa bira yada rakı veya vodka artık ne olursa gündüz gelin alma olacaksa ordada içeriz
5 snde 99.9 yakar bi 1 saat falan bak düşer.Sağ kenara 5 sn bakınca 11Litre yakıyorsun .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi bu konuda profesyonel ekip bile getiririm xd keşkek döver harmandalı oynar deve getirir trafiği açar öteye beriye koşar xdd alkolünü eksik etme yeter xdd her şeyi yaparValla adama elimizi verdik dur kollayayim bari bunca suredir vukuatsiz gelmisiz
Hey masallah gazinolarin aranilan adami taliplerini bekliyor valla raki pahalandi 90 lira ise 60 i vergi raki zor yaabi bu konuda profesyonel ekip bile getiririm xd keşkek döver harmandalı oynar deve getirir trafiği açar öteye beriye koşar xdd alkolünü eksik etme yeter xdd her şeyi yapar
yav abi bide anadolu yakasındasınAltunizade tamam da digeri nerede yahu
abi öm attim bakarmisinabi bu konuda profesyonel ekip bile getiririm xd keşkek döver harmandalı oynar deve getirir trafiği açar öteye beriye koşar xdd alkolünü eksik etme yeter xdd her şeyi yapar
Komisyon alirimabi öm attim bakarmisin
Vallahi bilmiyorum yok ironi degilyav abi bide anadolu yakasındasın
(Yoksa bu bir ironi mi? Yazarken aklıma geldi.)
abi onunda çözümü var muhacır bir arakdaşım var babası efsane boğmarakı yapıyor 90 tl ye 5 litre alırız ondan yaptırırz no problemo bizde her şeye çözüm varHey masallah gazinolarin aranilan adami taliplerini bekliyor valla raki pahalandi 90 lira ise 60 i vergi raki zor ya
Daha çok sevdim seni düz boru.Bu yaşta bu olgunluğun çok hoşEvet
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Liseliler bunu kiskandi .Daha çok sevdim seni düz boru.Bu yaşta bu olgunluğun çok hoş
Helikopter pistinin hemen yanındaAltunizade tamam da digeri nerede yahu
Bogma rakidan kor olan var olum yapmayin alin ev tipi etil alkol ekleyin anason yapin yahuabi onunda çözümü var muhacır bir arakdaşım var babası efsane boğmarakı yapıyor 90 tl ye 5 litre alırız ondan yaptırırz no problemo bizde her şeye çözüm var
Helikopter pistimi varmisHelikopter pistinin hemen yanında
Çivi çiviyi söker baktın zehirlendin hastaneye yetişene kadar 35lik rakı sek gömün.TertemizBogma rakidan kor olan var olum yapmayin alin ev tipi etil alkol ekleyin anason yapin yahu
Is cikarmayin diyorsun temiz temiz ölün şuradaÇivi çiviyi söker baktın zehirlendin hastaneye yetişene kadar 35lik rakı sek gömün.Tertemiz
abi yanlışım varsa @DouglasAdams düzeltsin boğmanın alkolü üzüm veya incirden damıtıldığı için bi tehlikesi olmuyor asıl etilin ayarı kaçarsa sakata gelmiyoz muBogma rakidan kor olan var olum yapmayin alin ev tipi etil alkol ekleyin anason yapin yahu
Arkadas adam demeyecekmi ulan her sene ayni soruyu soruyorlar neyse tipta utanma olmaz yuklenabi yanlışım varsa @DouglasAdams düzeltsin boğmanın alkolü üzüm veya incirden damıtıldığı için bi tehlikesi olmuyor asıl etilin ayarı kaçarsa sakata gelmiyoz mu
Kardeş sen takip ederken de çok yanlış takip etmişsin ya. İkisi bir arada hiç olmadı İsabetli karar olmuş ilgilenmeyi bırakmanAynen oyle bende besiktasliyim yok şu oyuncu söyleymiş , fenerbahçe şike yapmış birkaç sene öncesine kadar günde 3 ögün bunları tartısırdık . Baktım hiçbir yere varamiyoruz ben artik ilgilenmiyorum .
Takip ettigim zaman samet aybaba t.d , Çoraporen baskandi . oyle diyeyim
Abi biraz atıyım dedim caktirma fikred baskan vardi o zamanda sonra slaven bilic geldi falanKardeş sen takip ederken de çok yanlış takip etmişsin ya. İkisi bir arada hiç olmadı İsabetli karar olmuş ilgilenmeyi bırakman
Paranı kolay kolay vermezler. Urla'da çok çalıştım bilirsinizabi sorma iş yönünden şansım açıldı yağıyor maşallah bugün urladan bir oto ekspertizden web sitesi için makale işi geldi sonra bi yerden shop işi valla aşkta yüzümün gülmüyor ama