#AMilliTakım 'ın ilk 11'i: Volkan, Kaan, Mehmet, Çağlar,Caner, Oğuzhan, Nuri, Hakan, Arda (K), Cenk, Burak
Oğuzhan 150 milyon len **valla ben fark yeriz diyordum, maçın adamı çağlar söyüncü bana göre. Kaan ayhan ve oğuzhan da çok iyiydi.
#AMilliTakım 'ın ilk 11'i: Volkan, Kaan, Mehmet, Çağlar,Caner, Oğuzhan, Nuri, Hakan, Arda (K), Cenk, Burak
Oğuzhan 150 milyon len **valla ben fark yeriz diyordum, maçın adamı çağlar söyüncü bana göre. Kaan ayhan ve oğuzhan da çok iyiydi.
abi bionlukta parayı havuza alıyorlar ondan rahatım öyle böyle parayı vereceklerParanı kolay kolay vermezler. Urla'da çok çalıştım bilirsiniz
biz cahiliz abi bilgiye açız öğrenmek için soruyoz xdArkadas adam demeyecekmi ulan her sene ayni soruyu soruyorlar neyse tipta utanma olmaz yuklen
TeşekkürlerDaha çok sevdim seni düz boru.Bu yaşta bu olgunluğun çok hoş
Pembe 200mt varya bitane karakolun önündeHelikopter pistimi varmis
O araca bir de 80 bin lira veren var. Bırak 80'i, başlangıç fiyatını bile vermem bu araçlara. Sadece sürüş ve malzeme kalitesi falan da değil, otomobilde işlevsellik yok. Sadece bagaj ve motor var o kadar. Sırf bagaj ve motora da ne 60 bin lira veririm ne de 80 bin lira.Şimdi 301 testini izledimde, Sinan'ın resmen testi çekesi gelmemiş. Adamı hayattan soğutmuş araba. Hızlanma sahnesinde vites geçişleri de zulüm, cam açma kapama da zulüm, sürüş pozisyonu leeş, muhtemelen sürüş zevki de yalan... Adamcağız bayağı bir bitse de gitsek yapmış. Resmen 5 gün boyunca katlanmış arabaya. Üzüldüm valla
Kardeş sen takip ederken de çok yanlış takip etmişsin ya. İkisi bir arada hiç olmadı İsabetli karar olmuş ilgilenmeyi bırakman
Oğuzhan 150 milyon len **
Şimdi 301 testini izledimde, Sinan'ın resmen testi çekesi gelmemiş. Adamı hayattan soğutmuş araba. Hızlanma sahnesinde vites geçişleri de zulüm, cam açma kapama da zulüm, sürüş pozisyonu leeş, muhtemelen sürüş zevki de yalan... Adamcağız bayağı bir bitse de gitsek yapmış. Resmen 5 gün boyunca katlanmış arabaya. Üzüldüm valla
O araca bir de 80 bin lira veren var. Bırak 80'i, başlangıç fiyatını bile vermem bu araçlara. Sadece sürüş ve malzeme kalitesi falan da değil, otomobilde işlevsellik yok. Sadece bagaj ve motor var o kadar. Sırf bagaj ve motora da ne 60 bin lira veririm ne de 80 bin lira.
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] hemşerilerim bee @istanbul , @1234mtn
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de vermem ama elektrikli cam, abs, airbag, klima diye bakıp üstüne geniş bagajını da görünce o paraları verecek bir yığın insan var. Çünkü AZ YAKIYOR.O araca bir de 80 bin lira veren var. Bırak 80'i, başlangıç fiyatını bile vermem bu araçlara. Sadece sürüş ve malzeme kalitesi falan da değil, otomobilde işlevsellik yok. Sadece bagaj ve motor var o kadar. Sırf bagaj ve motora da ne 60 bin lira veririm ne de 80 bin lira.
Ben de zamanında bindiğimde oturma pozisyonu bulamamıştım kendime, test sürüşünden vazgeçmiştim direk. Benim arabanın direksiyon ayarı hiç yok, ama koltuk ayarından bir şekilde sürüş pozisyonu buldum kendime öyle gidiyorum. Biraz da arabanın tasarımıyla ilgili.koltuğu kendi pozisyonuna ayarlamak için dahi işkence çekmiş, en sonunda dibe kadar düşürmüş ama yolcu koltuğu bi metre yukarda kalmış. koltuk başlıklarındaki kamera da yamuk olmuş haliyle bi de ona uğraşmış. araba her yönüyle işkence belli ki
Hayır metil alkol katıyorlar bazen alkole işte o sahte oluyor.Normal alkolde etil alkol var.Etil alkol; metil alkolün bağlandığı alkol dehidrogenez enzimine daha sıkı bağlanabildiği için metil alkolü vücut akciğerlerden ve böbreklerden rahatça atıyor ve zehir kayboluyor olay bu. @pulusoglu .... Bana burda biyokimya anlattıran kadere isyan beabi yanlışım varsa @DouglasAdams düzeltsin boğmanın alkolü üzüm veya incirden damıtıldığı için bi tehlikesi olmuyor asıl etilin ayarı kaçarsa sakata gelmiyoz mu
Sayende hiç sevmediğim kimyadan az buçuk bir şey öğreniyorum devamı gelmeliHayır metil alkol katıyorlar bazen alkole işte o sahte oluyor.Normal alkolde etil alkol var.Etil alkol; metil alkolün bağlandığı alkol dehidrogenez enzimine daha sıkı bağlanabildiği için metil alkolü vücut akciğerlerden ve böbreklerden rahatça atıyor ve zehir kayboluyor olay bu. @pulusoglu .... Bana burda biyokimya anlattıran kadere isyan be
Ahahahah efsane yanlizHayır metil alkol katıyorlar bazen alkole işte o sahte oluyor.Normal alkolde etil alkol var.Etil alkol; metil alkolün bağlandığı alkol dehidrogenez enzimine daha sıkı bağlanabildiği için metil alkolü vücut akciğerlerden ve böbreklerden rahatça atıyor ve zehir kayboluyor olay bu. @pulusoglu .... Bana burda biyokimya anlattıran kadere isyan be