yanlızlık değil yalnızlıktır kaptan o.Yanlızlık olsa duramazsınAhahahah efsane yanliz
yanlızlık değil yalnızlıktır kaptan o.Yanlızlık olsa duramazsınAhahahah efsane yanliz
Baştaki Y harfi büyük olcak bideyanlızlık değil yalnızlıktır kaptan o.Yanlızlık olsa duramazsın
-De eki ayrı olacaktı kaptanım...Baştaki Y harfi büyük olcak bide
23 yaşındayım babamdan gördüklerimi uygulamaya ve geliştirmeye çalışıyorum.10 yaşında corollamız var.1 yıl olsun full kaskodan çıkmadı.Kaza sayısı 3-5 i geçmez onlarda park sürtmeleri vs. Parayı kazanan canımız,canımızı emanet ettiğimiz şey arabalarımız.Onlardan para kısmak kadar saçma birşey varsa söyleyin de öğrenelim.Ekonomi yapıcam diye 301 kiralamış bile olabilirsiniz bunu bir allah bir siz biliyorsunuz tabi.Umarım bu size ders olmuştur.Unutmayın herşey hava yastığı yıldız değildir.O arabanın kazadan ne kadar uzak tuttuğudur.Emin olun o anlattığınız kazaya neden olan dinamikleri 2000 model bir vectra yapmazdı ya da accord vs vsBiraz daha ekonomi yapmak için, sigortayı küçük almıştım. Çünkü 10 günlük kiraladığınızda o rakam 10 ile çarpılıyor. Meblağda yüksek çıkıyor. Babam 30 yıldır kaza yapmamıştı. Sonuç olarak sigorta aşımı olunca tüm masrafı ödemek zorunda kaldım.
koltuğu kendi pozisyonuna ayarlamak için dahi işkence çekmiş, en sonunda dibe kadar düşürmüş ama yolcu koltuğu bi metre yukarda kalmış. koltuk başlıklarındaki kamera da yamuk olmuş haliyle bi de ona uğraşmış. araba her yönüyle işkence belli ki
Abi biliyorsunuz ben dizelci adamım, az yakar çok kaçar mantığı hakim bende. Fakat isterse ort 3 litre yaksın yine vermezdim o paraları. Tamam otomobil dediğin aslında a-b arası seyahat için bir araç ama a-b arasını giderken de bir zevki olsun. Hızlı giderken zevki yok, yavaş giderken zevki yok. Ne konfor veriyor, ne sürüş zevki. Malzeme kalitesi yerlerde, sürüş pozisyonu desen tabure üstündesin.. Dün testten sonra girdim sahibinden'e 61 lira ile 80 lira arasındaki 2.el araçlara baktım vallahi cillop gibi araçlar var. İnsanlar ' sıfır işte ' mantığıyla alıyor anlıyorum ama araba kullanmanın da bir zevki, onuru varBen de vermem ama elektrikli cam, abs, airbag, klima diye bakıp üstüne geniş bagajını da görünce o paraları verecek bir yığın insan var. Çünkü AZ YAKIYOR.
Türkiye'de araba kullanmanın onuru ayaklar altına alınalı çok oldu CenkAbi biliyorsunuz ben dizelci adamım, az yakar çok kaçar mantığı hakim bende. Fakat isterse ort 3 litre yaksın yine vermezdim o paraları. Tamam otomobil dediğin aslında a-b arası seyahat için bir araç ama a-b arasını giderken de bir zevki olsun. Hızlı giderken zevki yok, yavaş giderken zevki yok. Ne konfor veriyor, ne sürüş zevki. Malzeme kalitesi yerlerde, sürüş pozisyonu desen tabure üstündesin.. Dün testten sonra girdim sahibinden'e 61 lira ile 80 lira arasındaki 2.el araçlara baktım vallahi cillop gibi araçlar var. İnsanlar ' sıfır işte ' mantığıyla alıyor anlıyorum ama araba kullanmanın da bir zevki, onuru var
Sen de haklısın, sözümü şuan gözden geçiriyorumTürkiye'de araba kullanmanın onuru ayaklar altına alınalı çok oldu Cenk
23 yaşındayım babamdan gördüklerimi uygulamaya ve geliştirmeye çalışıyorum.10 yaşında corollamız var.1 yıl olsun full kaskodan çıkmadı.Kaza sayısı 3-5 i geçmez onlarda park sürtmeleri vs. Parayı kazanan canımız,canımızı emanet ettiğimiz şey arabalarımız.Onlardan para kısmak kadar saçma birşey varsa söyleyin de öğrenelim.Ekonomi yapıcam diye 301 kiralamış bile olabilirsiniz bunu bir allah bir siz biliyorsunuz tabi.Umarım bu size ders olmuştur.Unutmayın herşey hava yastığı yıldız değildir.O arabanın kazadan ne kadar uzak tuttuğudur.Emin olun o anlattığınız kazaya neden olan dinamikleri 2000 model bir vectra yapmazdı ya da accord vs vs
Edit: Benim haddime değil ama siteye girenin teste baktığında gördüğü yorumlarda sizin kiralık araba macerasını görmesi.Siteye olan intibayı zedeler gibi geldi bana
vur müdürüm sende vur , altı üstü espri yaptık .asdfasdf kahkaha attım yalnız
Yahu iyi güzel de, eski kasasında diz havayastığı varken yenisinde neden yok? Yapabiliyorken neden daha sağlamını yapmıyorlar? Airbag sayısında geriye gidilmesi benim içime sinmedi.Yeni Fiesta'nın da Ncap güvenlik testi videosu gelmiş..
https://www.euroncap.com/tr/results/ford/fiesta/27708
Direkt kaldırmışlar yani, üst donanımda falan var mevzusu da kalmamış. Şu opsiyon olarak alınabilen güvenlik zımbırtılarının çoğaltılmasından sonra bunu yapmaları biraz düşündürüyor. Onca güvenlik ekipmanını listeye dahil ettik, bu da olmayıversin mantığı mıdır nedir anlayamadım.Yahu iyi güzel de, eski kasasında diz havayastığı varken yenisinde neden yok? Yapabiliyorken neden daha sağlamını yapmıyorlar? Airbag sayısında geriye gidilmesi benim içime sinmedi.
Yeri orası mı sence?Kes,inlikle orası değil.Siteye giren onu düşünür herhalde diye hareket edersek hata ederizİntiba bozacağını sanmam çünkü adı üstünde kiralık araba. Bakımları,lastik durumu hakkında en ufak bir bilgin yok. O yorumu okuyan adam bunu düşünür herhalde.
Yeri orası mı sence?Kes,inlikle orası değil.Siteye giren onu düşünür herhalde diye hareket edersek hata ederiz
Bugdayi , bulguru , kayisisi kurutulmus meyveleri ...Gürünün bulguru iyidir.
2.2 motor buyuk ihtimal bertone .Bunların cabriosu mu varmışEkli dosyayı görüntüle 9107
Opel'in Opel olduğu zamanlardan... Aslan parçası valla...Bunların cabriosu mu varmışEkli dosyayı görüntüle 9107