Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplum sağlığı merkezinin manzarasından ders çalışamıyorum arkadaş bu nedir
IMG-20170906-WA0009.jpeg

Ben de zamanında bindiğimde oturma pozisyonu bulamamıştım kendime, test sürüşünden vazgeçmiştim direk. :D Benim arabanın direksiyon ayarı hiç yok, ama koltuk ayarından bir şekilde sürüş pozisyonu buldum kendime öyle gidiyorum. Biraz da arabanın tasarımıyla ilgili.

bende direksiyon yükseklik ayarı var derinlik yok :p

Abi biliyorsunuz ben dizelci adamım, az yakar çok kaçar mantığı hakim bende. Fakat isterse ort 3 litre yaksın yine vermezdim o paraları. Tamam otomobil dediğin aslında a-b arası seyahat için bir araç ama a-b arasını giderken de bir zevki olsun. Hızlı giderken zevki yok, yavaş giderken zevki yok. Ne konfor veriyor, ne sürüş zevki. Malzeme kalitesi yerlerde, sürüş pozisyonu desen tabure üstündesin.. Dün testten sonra girdim sahibinden'e 61 lira ile 80 lira arasındaki 2.el araçlara baktım vallahi cillop gibi araçlar var. İnsanlar ' sıfır işte ' mantığıyla alıyor anlıyorum ama araba kullanmanın da bir zevki, onuru var :D

valla abartı yok, alfayı demiyorum bizim taunusun bile yol tutuşu bunlardan bin kat daha iyi

valla abartı yok, alfayı demiyorum bizim taunusun bile yol tutuşu bunlardan bin kat daha iyi
Abi eski otomobiller sürüş anlamında güncel marka ve modellerden zaten daha iyi. İnsanlar eski diye burun kıvırıyor fakat şimdiler elektronik sistemlerin yapmaya çalıştığı işleri o dönemde otomobiller saf mekanik alt yapı kalitesiyle yapmaya çalışıyordu. Şimdikiler kadar efektiftir değildir tartışılır. Ama tartışılmayacak bir şey var ki aracın alt yapısının bunu sağlamaya çalışması, sürüş anlamında otomobile ayrı bir kalite ve zevk katıyor. O sebeple eski otomobiller kaliteli ve zevkliydi diyoruz zaten.

Harcanıyorlar ah harcanıyorlar yurdumun güzel insanları :D Dayı bu formatı nerenden buldun çıkardın da düğüne koydun :D :D Neyse, serdar ortaç'tan daha yetenekli en azından :D
@alfhonso @berkertekin ve etiketleyemediğim herkes..
Lanetli anlar. :( Hadi serdar ortaç'ı daha duyarken filtreliyor kafam o konuda kendimi eğittim de, ötekinden nasıl kurtulurum? Derdi veren arkadaş, derman pls.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...