Doktor şokk takılıyoruz yav sen şimdi "camı aç" hareketiyle bir baağyanla tanıştın ya onu kıskanıyoruz :ddNoluyor lan
Doktor şokk takılıyoruz yav sen şimdi "camı aç" hareketiyle bir baağyanla tanıştın ya onu kıskanıyoruz :ddNoluyor lan
Valla açtırmadım açıktı benim arabaya bakarken yakaladım ordan sonra geçmiş olsun zatenDoktor şokk takılıyoruz yav sen şimdi "camı aç" hareketiyle bir baağyanla tanıştın ya onu kıskanıyoruz :dd
Isletmek isteyenlere ozel nosunu vereyim 0507 117 ** **Noluyor lan
Kaptan ayıp yavIsletmek isteyenlere ozel nosunu vereyim 0507 117 ** **
4 numarayi bulacak halleri yok yavKaptan ayıp yav
Valla açtırmadım açıktı benim arabaya bakarken yakaladım ordan sonra geçmiş olsun zaten
Sağol hacım .@gtepro Doğum günün kutlu olsun Ceyhun nice mutlu senelere
Eyvallah doktur bey .DGKO ceyhun ehliyete bir yaş daha yaklaştın @gtepro
Eyvallah hacı .Günaydın panpalar
Hı hı kardeşliği hı hı
@gtepro doğum günün kutlu olsun panpaa ehliyete bi adım daha yaklaştın h.o
Banada numarasini atti@berkertekin abi sen burda korkuyorsun da, doktor bana dm'den yürüdü msmfmfödmg
Banada numarasini atti
Saka saka ben istedim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@berkertekin abi sen burda korkuyorsun da, doktor bana dm'den yürüdü msmfmfödmg
Sizin yine iyiymiş. Beni anamın babamın yanından aldı ameliyathaneye götürdü. Çok affedersiniz ameliyathanede de tıpta ayıp filan olmuyor yani. Bir de üstüne narkoz verip bayılttılar. Ben de zaten dedim ne olacaksa olsun artık.Banada numarasini atti
Saka saka ben istedim
Sizin yine iyiymiş. Beni anamın babamın yanından aldı ameliyathaneye götürdü. Çok affedersiniz ameliyathanede de tıpta ayıp filan olmuyor yani. Bir de üstüne narkoz verip bayılttılar. Ben de zaten dedim ne olacaksa olsun artık.
Onu dokhtor biliyo :/abi iyisin dimi :S
Ellerinde araba kalsın da görürüm tok satıcıyı@berkertekin , abi haldiz için paraya doymuş tok satici doğru duzgun indirim bile yapmiyor diyenleride duydum ama isin icinde vergi indirimide vardi . Sonra gidip sandikcidan aldilar .
Bizim bir tanidik Colt alacakti yeni kasasi cikmisti eski kasadan buldular baya ucuz gelmisti . Sonrada aurisin yenisi cikti eskisini yine ucuza aldilar bayaEllerinde araba kalsın da görürüm tok satıcıyı
Ooohoooo hele bir de kasa değişirse var ya, 2. elden daha ucuza gidiyor eski kasa 0 araçlarBizim bir tanidik Colt alacakti yeni kasasi cikmisti eski kasadan buldular baya ucuz gelmisti . Sonrada aurisin yenisi cikti eskisini yine ucuza aldilar baya