Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakıt zammına tepki :D
251d67a9ea286a90da4093b7c70abdd5.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet beklenen oldu 6000 km gördüm ve primacy 3 ler hızlı bir şekilde kendini koyvermeye başladı.Bugün park sulamasının yola gelmesiyle oluşan ıslak zeminde güzel bir esp devreye girdi.Ardından haydaa yapmazdı böyle diyip ilerdeki ışıklarda sert frenaj yaptım abs beklediğimden önce devreye girdi.. @CenkGs abi artık 18 inç lastik bakma zamanın geliyor diye hissediyorum:((((((

Millet beklenen oldu 6000 km gördüm ve primacy 3 ler hızlı bir şekilde kendini koyvermeye başladı.Bugün park sulamasının yola gelmesiyle oluşan ıslak zeminde güzel bir esp devreye girdi.Ardından haydaa yapmazdı böyle diyip ilerdeki ışıklarda sert frenaj yaptım abs beklediğimden önce devreye girdi.. @CenkGs abi artık 18 inç lastik bakma zamanın geliyor diye hissediyorum:((((((

Çok erken olmuş.
Önceki araçta 20 bin km kullandık (sonra arabayı sattık) bir sorun yaşamadık.

Bunlar daha primacy 3'lerin iyi günleri :) Benim mi 18 inç lastik bakma zamanım geliyor senin mi anlayamadım :D

Benim yaa:D bakmaya başladım fiyatlar çok uçuktu hala çok uçuk primacyler bir ucuz tanesi 620 kağıt geri kalan 1000 kağıdın üzerinde maalesef.. Ciddi masraf sanırım telefon değiştirmeden o parayı lastiğe vericem
Pirelli zero nero'lar nasıl abi? @CenkGs
18'lik ebatta lastik alacaksan o konuda direkt deneyim bilgisi veremem çünkü ben maksimum 16-17'lik ebatlarda bazı marka ve modellere dair bilgi sahibiyim. Pirelli zero nero'yu da hiç deneyimlemedim. En fazla lastik sitesine girip oradaki yorumlardan bir çıkarım yapabilirim ama onu sen de yaparsın zaten :D

18'lik ebatta lastik alacaksan o konuda direkt deneyim bilgisi veremem çünkü ben maksimum 16-17'lik ebatlarda bazı marka ve modellere dair bilgi sahibiyim. Pirelli zero nero'yu da hiç deneyimlemedim. En fazla lastik sitesine girip oradaki yorumlardan bir çıkarım yapabilirim ama onu sen de yaparsın zaten :D
Birgün kullanma fırsatın olursa abi ciddili anlamda şaşıracağın bir viraj kabiliyeti ve sürüş dinamizmi var çıtır sert bağımsızlar akıllı cvt vs.. Alıcaksam yakıt tasarrrufu yapan,dayanıklı değil de sportif bir lastik alıcam.. 3.lastiğime geçmeden mezun olurum zaten o zaman da 3.lastik masrafı koymaz.O yüzden arabanın keyfini çıkarmak istiyorum 2.lastiklerimle.. Yaz lastiği düşünüyorum izmirde 10 derecenin altına 10-15 gün iner o kadar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...