Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birgün kullanma fırsatın olursa abi ciddili anlamda şaşıracağın bir viraj kabiliyeti ve sürüş dinamizmi var çıtır sert bağımsızlar akıllı cvt vs.. Alıcaksam yakıt tasarrrufu yapan,dayanıklı değil de sportif bir lastik alıcam.. 3.lastiğime geçmeden mezun olurum zaten o zaman da 3.lastik masrafı koymaz.O yüzden arabanın keyfini çıkarmak istiyorum 2.lastiklerimle.. Yaz lastiği düşünüyorum izmirde 10 derecenin altına 10-15 gün iner o kadar zaten.
Ben zaten senin aracın iyi olduğunu biliyorum hocam. Performans lastikleri genelde yakıt tasarrufuna odaklı değildir.. Lastik alacağın vakit beklentilerini de içeren bir başlık aç muhakkak. Tasarruf + sportif sürüş sağlayan bir model mutlaka buluruz beraber.

Ben zaten senin aracın iyi olduğunu biliyorum hocam. Performans lastikleri genelde yakıt tasarrufuna odaklı değildir.. Lastik alacağın vakit beklentilerini de içeren bir başlık aç muhakkak. Tasarruf + sportif sürüş sağlayan bir model mutlaka buluruz beraber.
Eyvallah şu kış geçsin de ilkbaharda alalım abi sağolasın

21427194_10213107924668790_1769204717114169583_o.jpg

@CenkGs @berkertekin @pulusoglu @maximaorhan @Yasin Aygun Şu an Ağlıyorum :(
süper olmuş nesi var

@DouglasAdams lastik ebadı ney?Bi de internette kolayotodan lastik alabilirsin.Anlaşmalı lastik takma yerleri de var oraya lastik geliyor ücreti mukabilinde taktırabiliyorsun.Ebat söyle de bakarız lastik fiyatlarına.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 skyactive motorun performansi bana imkani yok yetmez. Dizelin torkundan sonra o arac bana gitmiyor gibi gelir. Ustelik tuketim de dizele oranla fazla olacagi icin beni uzer. Aliskanlik mevzusu bu. Surekli ort 5-6 litre yakita alissan emin ol seni de rahatsiz eder 8-9 litre yakit :D
Belki haddim değil ama çok takılıyorsun tork-az yakmaya abi; arabaları insanlara benzetmek lazım bu konuda bana kalırsa.Hepsinde ayrı bir tat var.Bir arkadaşın çok iyi sırdaş ve hep yanında olabilir ama onla arkadaşlığın bittiğinde diğer bir arkadaşında illa bu özellikleri arayacaksan hergün kuru fasulye-pilava dönüyor o.Diğerinde belki de günü gününe yaşama-rahatlık kafası hoşuna gidecek hayatına daha farklı bir renk gelecek.. ''Benlik değil'' demek bana o yüzden hep biraz muhafazakar gelir.Bilmiyorum belki de senin yaşlarına geldiğimde ben de benlik diyeceğim.Bu arada karakterine uymaz o ayrı konu bknz:ben; bmwler hiç mi hiç ilgimi çekmez karakterlerimiz uyuşmaz.. Muscle car; Hiç mi hiç uyuşmaz..

Son düzenleme:
Belki haddim değil ama çok takılıyorsun tork-az yakmaya abi; arabaları insanlara benzetmek lazım bu konuda bana kalırsa.Hepsinde ayrı bir tat var.Bir arkadaşın çok iyi sırdaş ve hep yanında olabilir ama onla arkadaşlığın bittiğinde diğer bir arkadaşında illa bu özellikleri arayacaksan hergün kuru fasulye-pilava dönüyor o.Diğerinde belki de günü gününe yaşama-rahatlık kafası hoşuna gidecek hayatına daha farklı bir renk gelecek.. ''Benlik değil'' demek bana o yüzden hep biraz muhafazakar gelir.Bilmiyorum belki de senin yaşlarına geldiğimde ben de benlik diyeceğim.Bu arada karakterine uymaz o ayrı konu bknz:ben; bmwler hiç mi hiç ilgimi çekmez karakterlerimiz uyuşmaz..
O oturdugu yerden muhtemel daglik arazi yokuslar inisler sehir ici degil hatirladigim kadariyla cenk abinin .forumda yav o tork konv atmaz o motor gitmez diyen herkes icine binince uyuma gidise bayildi 5 kisi bindik gecen forumdan gene seri gitti ama bana 2 saniye yavas denirse kabul yada cok yakiyor denirse kabul ama kagnida degil :p

Belki haddim değil ama çok takılıyorsun tork-az yakmaya abi; arabaları insanlara benzetmek lazım bu konuda bana kalırsa.Hepsinde ayrı bir tat var.Bir arkadaşın çok iyi sırdaş ve hep yanında olabilir ama onla arkadaşlığın bittiğinde diğer bir arkadaşında illa bu özellikleri arayacaksan hergün kuru fasulye-pilava dönüyor o.Diğerinde belki de günü gününe yaşama-rahatlık kafası hoşuna gidecek hayatına daha farklı bir renk gelecek.. ''Benlik değil'' demek bana o yüzden hep biraz muhafazakar gelir.Bilmiyorum belki de senin yaşlarına geldiğimde ben de benlik diyeceğim.Bu arada karakterine uymaz o ayrı konu bknz:ben; bmwler hiç mi hiç ilgimi çekmez karakterlerimiz uyuşmaz.. Muscle car; Hiç mi hiç uyuşmaz..
Dizel ya az yakıyor ama :D Tokat'tan 4 kişi bagaj dolu+1 koltuk da yatık o da tavana kadar dolu klima açık hep 700 km 4.5 litre amasyada da trafiğe kaldık ortalama hız 91 ondan.Bence çok iyi :D
eccc5ea084ba3b4ca4bcbcb6e81bdee5.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...