Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dizel ya az yakıyor ama :D Tokat'tan 4 kişi bagaj dolu+1 koltuk da yatık o da tavana kadar dolu klima açık hep 700 km 4.5 litre amasyada da trafiğe kaldık ortalama hız 91 ondan.Bence çok iyi :D
eccc5ea084ba3b4ca4bcbcb6e81bdee5.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 erkek full bagaj nemli hava ve toros sertavul geçidi üstüne antakya belen geçidi üstüne uşakta şehir trafiği 21 kuruş full klima açık.Nasıl?? Toyota Vw i döver pümpe düsse sizi:D

Bütün tasarımını bozan 10 liralık çakma led far montesine nazar güzel olmuş !

Saka saka kötü

ne 10 lirası la 120 liraya almış taktırmış asdfasdfa

ama cidden buna isyan ettim

İnsanımızın hayal gücüne hayret ediyorum potansiyel var ama anlamsız ve hiç gereği olmayan yerlere zeka israfı yapıyolar :D Bu ne allasen şu ağza bak ağzaa

@maximaorhan'ın eski arabasıymış bu

Bugün bi öğretmenimin fluence'ine bindim. Dizel-edc'ydi 133binde. Kavrama değişti mi hiç dedim yok dedi ben şok :D ama dsg'den birazcık yavaştı, bi de 1den 2ye geçerken ufak sarsıyordu :D

Millet beklenen oldu 6000 km gördüm ve primacy 3 ler hızlı bir şekilde kendini koyvermeye başladı.Bugün park sulamasının yola gelmesiyle oluşan ıslak zeminde güzel bir esp devreye girdi.Ardından haydaa yapmazdı böyle diyip ilerdeki ışıklarda sert frenaj yaptım abs beklediğimden önce devreye girdi.. @CenkGs abi artık 18 inç lastik bakma zamanın geliyor diye hissediyorum:((((((
Geçmiş olsun kardeş.
Çok erken olmuş.
Önceki araçta 20 bin km kullandık (sonra arabayı sattık) bir sorun yaşamadık.
İşte üstünde Primacy olmasa muhtemelen daha kullanırdınız :)
Benim yaa:D bakmaya başladım fiyatlar çok uçuktu hala çok uçuk primacyler bir ucuz tanesi 620 kağıt geri kalan 1000 kağıdın üzerinde maalesef.. Ciddi masraf sanırım telefon değiştirmeden o parayı lastiğe vericem
Bak şimdi bu yıl kış lastiği de zorunlu kılındı. Benim tavsiyem Michelin CrossClimate alman yönünde olur. Yazın kullanmıştım, gayet başarılıydı. Yaz-kış lastik söktürmemiş olursun. Yaz lastiği temelli 4 mevsim lastiği. Mis... Kış yetenekleri de İzmir'in hava koşullarına yeterli gelir.

Belki haddim değil ama çok takılıyorsun tork-az yakmaya abi; arabaları insanlara benzetmek lazım bu konuda bana kalırsa.Hepsinde ayrı bir tat var.Bir arkadaşın çok iyi sırdaş ve hep yanında olabilir ama onla arkadaşlığın bittiğinde diğer bir arkadaşında illa bu özellikleri arayacaksan hergün kuru fasulye-pilava dönüyor o.Diğerinde belki de günü gününe yaşama-rahatlık kafası hoşuna gidecek hayatına daha farklı bir renk gelecek.. ''Benlik değil'' demek bana o yüzden hep biraz muhafazakar gelir.Bilmiyorum belki de senin yaşlarına geldiğimde ben de benlik diyeceğim.Bu arada karakterine uymaz o ayrı konu bknz:ben; bmwler hiç mi hiç ilgimi çekmez karakterlerimiz uyuşmaz.. Muscle car; Hiç mi hiç uyuşmaz..
Zamanında ben de atmosferik araç çok kullandım. Biri 2.0'dı hadi onu geçiyorum ama focus mk1'in makyajlı versiyonunun 1.6 100 hp olanı da vardı. Onu da bayağı süre kullandık. Atmosferik motor gitmiyor değil, ama dizelden sonra bana gitmiyor gelir. Yokuşta falan 2 vites birden düşürmek, aşağıdan hızını alarak gelip yokuşa öyle başlamak, 4 kişi + bagaj giderken sürekli devir çevirmek v.s bunları ben pek sevmem. Üstelik tüm bunların karşılığında aldığım yakıt tüketimi değeri de dizelden az değil. Mesela turbo beslemeli motora neden karşı değilim ? Çünkü benim aracımdan daha performanslılar. Tüketimi belki daha fazla ama tutumlu olmak istediğimde çok iyi işler çıkarabiliyor. Olmazsa da en azından performans almış oluyorum. Tüm bunların yanında 100-110 bin lira gibi bir parayı, küçük bir serveti atmosferik motora harcadığım vakit o beni tatmin etmez. 2.el daha düşük model bir araç alıyor olsam atmosferik bakarım, ama sıfır alırken benim için atmosferik devri kapandı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...