Birincisi, futbol oynarken birine çarpacakken ben de omzumu öne alırım.Beyler, sizce bu Quaresma harbiden hakeme bilerek mi omuz atıyor ? Birisine yanlışlıkla çarpacağınızı anladığınız vakit yüzünüzü, kafanızı, vücudunuzu korumak için refleks icabı kollarınızı öne doğru uzatırsınız ki gövdenize bir zarar gelmesin. Ama 0.16 saniyede Quaresma tam tersini yapıp omuz atma pozisyonuna geçerek, kafasını ve gövdesini de açıkta bırakarak hakeme direkt giriyor gibi geliyor bana. Yanlışlıkla birine çarpan kişi kolunu aşağı indirip omzunu öne doğru çıkarmaz diye düşünüyorum.
İkincisi, bu manyağın sahanın içinde kafası gitmese Bugün hala La Liga'da kafaya oynuyor olurdu. Herif prese koşmaya başlayınca önüne gelene direk rakip muamelesi yapmış. Yıllardır her maçı izlemiyor olsam ben bile art niyet arardım. Bu herif böyle, şuuru gidiyor. Yaptığı kartlık hareketlerin bir çoğunu da şuurlu yapmıyor. Refleks olarak kırmızılık hareket yapan bir adam. Burada çarptığı adamın hakem olup olmadığından emin değilim. Hakem olduğunu gördüyse de adam gibi bakmayıp hakemin onu görüp çekileceğini zannetmiş olabilir.
Üçüncüsü, Q7'yi geçtim, Tosic'i pırıl pırıl atan hakem, kasıt görse buna hiç acımazdı.
Son düzenleme: