Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, sizce bu Quaresma harbiden hakeme bilerek mi omuz atıyor ? Birisine yanlışlıkla çarpacağınızı anladığınız vakit yüzünüzü, kafanızı, vücudunuzu korumak için refleks icabı kollarınızı öne doğru uzatırsınız ki gövdenize bir zarar gelmesin. Ama 0.16 saniyede Quaresma tam tersini yapıp omuz atma pozisyonuna geçerek, kafasını ve gövdesini de açıkta bırakarak hakeme direkt giriyor gibi geliyor bana. Yanlışlıkla birine çarpan kişi kolunu aşağı indirip omzunu öne doğru çıkarmaz diye düşünüyorum.
Birincisi, futbol oynarken birine çarpacakken ben de omzumu öne alırım.

İkincisi, bu manyağın sahanın içinde kafası gitmese Bugün hala La Liga'da kafaya oynuyor olurdu. Herif prese koşmaya başlayınca önüne gelene direk rakip muamelesi yapmış. Yıllardır her maçı izlemiyor olsam ben bile art niyet arardım. Bu herif böyle, şuuru gidiyor. Yaptığı kartlık hareketlerin bir çoğunu da şuurlu yapmıyor. Refleks olarak kırmızılık hareket yapan bir adam. Burada çarptığı adamın hakem olup olmadığından emin değilim. Hakem olduğunu gördüyse de adam gibi bakmayıp hakemin onu görüp çekileceğini zannetmiş olabilir.

Üçüncüsü, Q7'yi geçtim, Tosic'i pırıl pırıl atan hakem, kasıt görse buna hiç acımazdı.

Son düzenleme:
Birincisi, futbol oynarken birine çarpacakken ben de omzumu öne alırım.

İkincisi, bu manyağın sahanın içinde kafası gitmese Bugün hala La Liga'da kafaya oynuyor olurdu. Herif prese koşmaya başlayınca önüne gelene direk rakip muamelesi yapmış. Yıllardır her maçı izlemiyor olsam ben bile art niyet arardım. Bu herif böyle, şuuru gidiyor. Yaptığı kartlık hareketlerin bir çoğunu da şuurlu yapmıyor. Refleks olarak kırmızılık hareket yapan bir adam. Burada çarptığı adamın hakem olup olmadığından emin değilim. Hakem olduğunu gördüyse de adam gibi bakmayıp hakemin onu görüp çekileceğini zannetmiş olabilir.

Üçüncüsü, Q7'yi geçtim, Tosic'i pırıl pırıl atan hakem, kasıt görse buna hiç acımazdı.
Hakemin bunun kasitli yapilip yapilmadigini anlamasi cok zor cunku arkasi donuk mevzuya fransiz kalmis.

Ben direkt yani bastan hesaplayip bilerek hakemi dusurmek maksatli bunu yaptigini dusunmuyorum. Ama durum bu hale gelince de spontane olarak boyle davranip ' yerim la hakemi ' diyerek carpisma - bam diye girisime arasi karisik bir dusunceyle bunu yaptigini dusunuyorum. Bastan planli bir sey degil ama madem boyle bir durum oldu arada kaptirayim bari diye dusunmus olabilir.

İstanbul'un daimi gürültüsünü Kocaeli'de bahçeli evime geldiğimde sessizlikten başım dönerken anlıyorum. Sessizlikte insanın kafasının içinde gürültü devam ediyor. İstanbul kesinlikle yaşanacak yer değil. 17 milyon insanı önceden sosyal ve teknik altyapısını hazırlamadan o kadar yüzölçümüne sığdırmaya çalışmak, yaşayan herkese zulüm demektir. Tamam çok fazla yağış oluyor, dolu yağışları anormal oldu ama İstanbul'da başlayan sel olaylarının tek nedeni dediğim altyapı yetersizliği. Hatta daha kötüsü, mevcut yapının da bozulması. Şahsi fikrim: Ancak iş için veya bayram tatili olması koşuluyla turistik amaçlı geçici olarak İstanbul'a gidilir. Umarım tekrar İstanbul'da oturmak zorunda kalmam.
Herkese gunaydin
Kesinlikle katiliyorum ve hatta hala esimi ikna etmeye calisiyorum. Ege de bi sahil kasabasina gidelim, birkac donum arazi icine bi mustakil ev yapalim. Bahce, sebze-meyve, saglikli yasam, cocuk-coluk mutlu huzurlu yasar gideriz. Ama henuz o dinginlige hazir degil, Sıkılırım
diyor.
Bu altyapı meselesinin en basit örneği ataşehir. Yahu bu semt daha yeni yapıldı yok batı ataşehir bilmemne. Neden bu kadar trafik oluyor yahu? Yani hadi eski semtlere dokunamıyorsunuz, neden yenilere adam gibi trafik, kanalizasyon düzeni yapmıyorsunuz? Kafayı yersin. Artık Kadıköy'den Bostancı bile yarım saat sürüyor. Yazık,hakkaten yazık.
Her sohbette ben de ayni Atasehir ornegini veririm. Dedigin gibi Kadikoy bostanci yapacagina karsiya gec (tabiki tunelden) cok daha cabuk gidiyosun !!!
Ayrica adi "kentsel donusum" olan ama sadece bina yenileme olarak icra edilen olaya da iyisinden ayar olmaya basladim !!!!

Yok lan deli mi sevdi de mis gibi boğaziçini bırakıp ankara çölüne döncem :D ben bozkırdan bezdim jdkgkdk
Tebrikler, bogazicinde ne okuyacaksin? Istanbul un dertlerinden bahsettigimize bakma, bence bir ogrencinin yasamasi gereken 1 numarali sehir.
- Her turlu aktiviteyi istanbulda bulabilirsin, caninin sikilma sansi yok
- Isin ogrencilik, istedigin yerde yatip kalkarsin (okula yakin oldugun surece trafik derdin olmaz yani)
- zaman planini sen yaptigin icin gidecegin yerlere giderken trafik olmayan saatleri secebilirsin
- maddi olarak rahat degilsen ogrenci halinle araba istanbulda biraz yorar !!
- plansiz hareket edemeyeceginden, plan yapmayi ogrenirsin, daha organize olursun
- istanbul daki universitelerin hepsi kaliteli oldugundan, dusuk profilli ogrenci pek olmaz, yani kolay kolay yoldan cikmak mumkun degildir. (Misal abim liseyi birincilikle bitirmesine ragmen, KATU iktisadi 8 yilda bitirebildi, sebep amacsiz, tembel arkadaslar ve cevre !!!)
Tekrar hayirli olsun...

Screenshot_20170911-065910_1_1.jpg
Screenshot_20170911-065914_1.jpg

Hakemin bunun kasitli yapilip yapilmadigini anlamasi cok zor cunku arkasi donuk mevzuya fransiz kalmis.

Ben direkt yani bastan hesaplayip bilerek hakemi dusurmek maksatli bunu yaptigini dusunmuyorum. Ama durum bu hale gelince de spontane olarak boyle davranip ' yerim la hakemi ' diyerek carpisma - bam diye girisime arasi karisik bir dusunceyle bunu yaptigini dusunuyorum. Bastan planli bir sey degil ama madem boyle bir durum oldu arada kaptirayim bari diye dusunmus olabilir.
Yanlış düşünüyorsun.

Tebrikler, bogazicinde ne okuyacaksin? Istanbul un dertlerinden bahsettigimize bakma, bence bir ogrencinin yasamasi gereken 1 numarali sehir.
- Her turlu aktiviteyi istanbulda bulabilirsin, caninin sikilma sansi yok
- Isin ogrencilik, istedigin yerde yatip kalkarsin (okula yakin oldugun surece trafik derdin olmaz yani)
- zaman planini sen yaptigin icin gidecegin yerlere giderken trafik olmayan saatleri secebilirsin
- maddi olarak rahat degilsen ogrenci halinle araba istanbulda biraz yorar !!
- plansiz hareket edemeyeceginden, plan yapmayi ogrenirsin, daha organize olursun
- istanbul daki universitelerin hepsi kaliteli oldugundan, dusuk profilli ogrenci pek olmaz, yani kolay kolay yoldan cikmak mumkun degildir. (Misal abim liseyi birincilikle bitirmesine ragmen, KATU iktisadi 8 yilda bitirebildi, sebep amacsiz, tembel arkadaslar ve cevre !!!)
Tekrar hayirli olsun...
Çok teşekkür ederim öncelikle :) psikolojik danışmanlık ve rehberlik(bilinen tabirle "pedere" :D ) okuyacağım. Dediklerinizin çoğunun farkında olarak(ya da olduğumu sanarak) geliyorum. Küçük şehirden sonra istanbulun imkanları başımı bile döndürebilir, tabi zorluklarını da göz ardı edemeyiz :D
Bahsettiğiniz gibi arkadaş çevresi çok önemli olduğu için, psikoloji istememe rağmen, özel ünilerin psikolojilerini boun pdr'den aşağılara yazdım ve pişman olmadım :D
Ve öğrencilik cidden çok güzel hem kendi başınasın hem de sorumlulukların az, vaktin enerjin bol bi de az da olsa para bulunca keyiften geçilmez :D :D

Çok teşekkür ederim öncelikle :) psikolojik danışmanlık ve rehberlik(bilinen tabirle "pedere" :D ) okuyacağım. Dediklerinizin çoğunun farkında olarak(ya da olduğumu sanarak) geliyorum. Küçük şehirden sonra istanbulun imkanları başımı bile döndürebilir, tabi zorluklarını da göz ardı edemeyiz :D
Bahsettiğiniz gibi arkadaş çevresi çok önemli olduğu için, psikoloji istememe rağmen, özel ünilerin psikolojilerini boun pdr'den aşağılara yazdım ve pişman olmadım :D
Ve öğrencilik cidden çok güzel hem kendi başınasın hem de sorumlulukların az, vaktin enerjin bol bi de az da olsa para bulunca keyiften geçilmez :D :D
Ben 1. sinifin 2. donemi itibariyle ozel ders verdim, okul bitene kadar. bundan 13-14 sene once elime ortalama 1,000 TL para geciyordu aylik. Okulu ailemden para istemeden bitirdim (hatta onlar kendileri cok zorladilar, oglum olurmu oyle sey bu bizim gorevimiz dediler).
Sen de bir Bogazici li olarak ozel ders verip cok guzel paralar kazanabilirsin ;)
Ben haftada 5-6 saat ders veriyordum, daha isteyen ogrenciler vardi, ben reddediyordum. Soylemesi ayip mankenlere bile ders vermisligim var :cool::cool::cool::cool:

Ben 1. sinifin 2. donemi itibariyle ozel ders verdim, okul bitene kadar. bundan 13-14 sene once elime ortalama 1,000 TL para geciyordu aylik. Okulu ailemden para istemeden bitirdim (hatta onlar kendileri cok zorladilar, oglum olurmu oyle sey bu bizim gorevimiz dediler).
Sen de bir Bogazici li olarak ozel ders verip cok guzel paralar kazanabilirsin ;)
Ben haftada 5-6 saat ders veriyordum, daha isteyen ogrenciler vardi, ben reddediyordum. Soylemesi ayip mankenlere bile ders vermisligim var :cool::cool::cool::cool:
Hangi dersten verdiniz ? Ben de ingilizce+matematik(unutmazsam :D) vermeyi düşünüyorum diğer sene :D ve siz de mi boğaziçilisiniz ? Mesajdan biraz öyle gibi anladım :D
mankenlere bile ders vermisligim var :cool::cool::cool::cool:
Bu cümle forum gençliğine kendini jiletletir jdhfjskdjf
Uuuu.. Sex, drugs & rock'n roll... :D
Highway to hell (ortalama hız radarlı olan kdnfjf)

Hangi dersten verdiniz ? Ben de ingilizce+matematik(unutmazsam :D) vermeyi düşünüyorum diğer sene :D ve siz de mi boğaziçilisiniz ? Mesajdan biraz öyle gibi anladım :D

Bu cümle forum gençliğine kendini jiletletir jdhfjskdjf
Ben ITU Petrol Muhendisligi mezunuyum.
Lise ogrencilerine: Matematik, geometri, fizik, kimya
Ortaokula: her dersten
Mankenlere: ALES :D (bi tanesi de disardan lise bitiriyordu)

Son düzenleme:
Lastik Dosyası diye konu mu açsak sayın forum yetkilileri, büyükleri. Performans, konfor, kış, yaz diye detaylı şekilde lastikler incelense iyi olabilir sanki.Güncel de olmuş olur, iyi olur. Ne dersiniz? Var mı yoksa böyle bir konu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...