adres ver adres Mekanın adını söyle.İzmit'te gümrükte kalan çinden gelen malları toplayan bi dükkan var 5 tl ye siyah vw anahtar kılıfı 10 tl ye de mıknatıslı telefon tutucu aldık
adres ver adres Mekanın adını söyle.İzmit'te gümrükte kalan çinden gelen malları toplayan bi dükkan var 5 tl ye siyah vw anahtar kılıfı 10 tl ye de mıknatıslı telefon tutucu aldık
yenicumanin arkasindaki peynirci babanin 2 dükkan yani olmasi lazim . Ama çalışma saatleri cok degisik . Erken kapaniyor biraz (bende tam hatırlamıyorum) .adres ver adres Mekanın adını söyle.
Ekli dosyayı görüntüle 9195
Katlı otoparkın karşısındaki pasajdan içeri girince abi.Biraz ilerledikten sonra görürsün zaten gıldır gıcıklar var vitrindeadres ver adres Mekanın adını söyle.
Ekli dosyayı görüntüle 9195
@Koraykaya vardı herhalde Develi filan birşeyler yapmistiBeyler fotoşoktan anlayan var mı?
İlk görünce tasarımı ne güzel, ipince jilet dedim sonra tost olduğunu ayıktım .
Çok ileri düzey değilse yardım ederim.Beyler fotoşoktan anlayan var mı?
Bakalim 80 e birakiyorlarmis icide baya genis ama teste cikmak icin arac bulamadikSenin arabada güçten yiyor ama onu vites geçiş hızlarıyla unutturabiliyor ama gel gelelim Opel'e veya Kia'nin eski 4 ilerisine... adamı çıldırtır. Bide benim için dayanikliktan ziyade keyif faktörü önemli. Tabii bu kişiden kişiye değişir. CVT manuel modda kabul edilebilir ama Sport veya Normal modlarda hıı diye gidiyor ve beni o ses baya bi sinir ediyor.
80'e alınır ama bence fazlası ıhhh hadi çok doluysa 85 oda piyasanın hatrına.Bakalim 80 e birakiyorlarmis icide baya genis ama teste cikmak icin arac bulamadik
Cam tavan vs yok zaten iki donanim cesidi varmis bos olanda bile serit takip vs vardi valla 80 milyara ici ferah oturdum baktik ama teste cikarmadilar su capitolun oradaki opel eski peugeot bayisi idi sanirim80'e alınır ama bence fazlası ıhhh hadi çok doluysa 85 oda piyasanın hatrına.
Böyle satış danışmanın ben buradan taaa .... crossland fiyatı ile fena durmuyor. 1.2 eat6 da baya iyi kombinasyon. Boş donanımda fena dolulukta değil. Sürebilseydim bilgi verirdim ama opel gittiğimde bayi ile tatlı bir kavga sonra opel Türkiye nin bizi arayıp özür dilemesiyle o gün son bulduSanirim gene satis temsilcisi kurbani olduk
Bizde teste cikacak arac bulamadikBöyle satış danışmanın ben buradan taaa .... crossland fiyatı ile fena durmuyor. 1.2 eat6 da baya iyi kombinasyon. Boş donanımda fena dolulukta değil. Sürebilseydim bilgi verirdim ama opel gittiğimde bayi ile tatlı bir kavga sonra opel Türkiye nin bizi arayıp özür dilemesiyle o gün son buldu
Bizim orada araba vardı kavga etmeseydik iyiydi Bütçe filan ne kadar bu aradaBizde teste cikacak arac bulamadik
Umarım derslerini iyi almışlardırBen 1. sinifin 2. donemi itibariyle ozel ders verdim, okul bitene kadar. bundan 13-14 sene once elime ortalama 1,000 TL para geciyordu aylik. Okulu ailemden para istemeden bitirdim (hatta onlar kendileri cok zorladilar, oglum olurmu oyle sey bu bizim gorevimiz dediler).
Sen de bir Bogazici li olarak ozel ders verip cok guzel paralar kazanabilirsin
Ben haftada 5-6 saat ders veriyordum, daha isteyen ogrenciler vardi, ben reddediyordum. Soylemesi ayip mankenlere bile ders vermisligim var
En ufak fikrim yok arkadaslarimiz sadece onunden gecerken begendiklerini soylemislerdi hep beraber baktik yakinda alacaklar diye biliyorum ama ayrintidan bihaberimBizim orada araba vardı kavga etmeseydik iyiydi Bütçe filan ne kadar bu arada
Alacaklarsa crossland boş paket+görüş paketi ile alsınlar 500 tl o daEn ufak fikrim yok arkadaslarimiz sadece onunden gecerken begendiklerini soylemislerdi hep beraber baktik yakinda alacaklar diye biliyorum ama ayrintidan bihaberim
zaten hangi konu dağılmıyor ki sen söyleAhahah madem konu dsg den sapti sapacagi kadar ev fiyatlari dustu ins arabada duser
Valla bi pulsara gitmislerdi rezalet dedi hatun simdide eleman crossland demisti vs sanirim butce cok degil bakalim ben icini begendim aracda suydu rengini begendigimden resmini cekmistimAlacaklarsa crossland boş paket+görüş paketi ile alsınlar 500 tl o da
Napalim gittigi yere kadar forum.zaten hangi konu dağılmıyor ki sen söyle
Çok değil dediğin bütçe 90-100k arasıValla bi pulsara gitmislerdi rezalet dedi hatun simdide eleman crossland demisti vs sanirim butce cok degil bakalim ben icini begendim aracda suydu rengini begendigimden resmini cekmisti