Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmit'te gümrükte kalan çinden gelen malları toplayan bi dükkan var 5 tl ye siyah vw anahtar kılıfı 10 tl ye de mıknatıslı telefon tutucu aldık :D
adres ver adres:D Mekanın adını söyle.
upload_2017-9-11_21-46-29.png

Senin arabada güçten yiyor ama onu vites geçiş hızlarıyla unutturabiliyor ama gel gelelim Opel'e veya Kia'nin eski 4 ilerisine... adamı çıldırtır. Bide benim için dayanikliktan ziyade keyif faktörü önemli. Tabii bu kişiden kişiye değişir. CVT manuel modda kabul edilebilir ama Sport veya Normal modlarda hıı diye gidiyor ve beni o ses baya bi sinir ediyor.
Bakalim 80 e birakiyorlarmis icide baya genis ama teste cikmak icin arac bulamadik

80'e alınır ama bence fazlası ıhhh hadi çok doluysa 85 oda piyasanın hatrına.
Cam tavan vs yok zaten iki donanim cesidi varmis bos olanda bile serit takip vs vardi valla 80 milyara ici ferah oturdum baktik ama teste cikarmadilar su capitolun oradaki opel eski peugeot bayisi idi sanirim

Sanirim gene satis temsilcisi kurbani olduk
Böyle satış danışmanın ben buradan taaa .... :) crossland fiyatı ile fena durmuyor. 1.2 eat6 da baya iyi kombinasyon. Boş donanımda fena dolulukta değil. Sürebilseydim bilgi verirdim ama opel gittiğimde bayi ile tatlı bir kavga sonra opel Türkiye nin bizi arayıp özür dilemesiyle o gün son buldu :D

Böyle satış danışmanın ben buradan taaa .... :) crossland fiyatı ile fena durmuyor. 1.2 eat6 da baya iyi kombinasyon. Boş donanımda fena dolulukta değil. Sürebilseydim bilgi verirdim ama opel gittiğimde bayi ile tatlı bir kavga sonra opel Türkiye nin bizi arayıp özür dilemesiyle o gün son buldu :D
Bizde teste cikacak arac bulamadik :D

Ben 1. sinifin 2. donemi itibariyle ozel ders verdim, okul bitene kadar. bundan 13-14 sene once elime ortalama 1,000 TL para geciyordu aylik. Okulu ailemden para istemeden bitirdim (hatta onlar kendileri cok zorladilar, oglum olurmu oyle sey bu bizim gorevimiz dediler).
Sen de bir Bogazici li olarak ozel ders verip cok guzel paralar kazanabilirsin ;)
Ben haftada 5-6 saat ders veriyordum, daha isteyen ogrenciler vardi, ben reddediyordum. Soylemesi ayip mankenlere bile ders vermisligim var :cool::cool::cool::cool:
Umarım derslerini iyi almışlardır
80s_movie_gifs_remind_us_why_these_films_were_so_great_01.gif

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...