Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zJQYX7.png

Redbull Leipzig gibi adamım ya.Doğru yönetim doğru kadroyla 2 senede şampiyonlar ligi..

Son düzenleme:
Bir arkadaş Mitsubishi L200 almış gırtlak spec, 2.4 litre 181 hp 430 nm torklu awd 5 ileri otomatik. Makine resmen canavar. Biraz eğlenelim diye benim focus'la 30'dan itibaren roll yaptık da 130'a kadar burun farkıyla önümde gitti. Bu yeni nesil pick up'ları neyle besliyorlar, ne koyuyorlar anlamadım canavar gibi hepsi.

yenicumanin arkasindaki peynirci babanin 2 dükkan yani olmasi lazim . Ama çalışma saatleri cok degisik . Erken kapaniyor biraz (bende tam hatırlamıyorum) .

Birde abi bugun süleymani Yuvacık merkezde görmus olma ihtimalim ? yanlis mi yoksa ? :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yuvacık merkezde en son görüldüğümde sen daha doğmamıştın abim. 90'lı yıllara denk geliyor. :)

Bir arkadaş Mitsubishi L200 almış gırtlak spec, 2.4 litre 181 hp 430 nm torklu awd 5 ileri otomatik. Makine resmen canavar. Biraz eğlenelim diye benim focus'la 30'dan itibaren roll yaptık da 130'a kadar burun farkıyla önümde gitti. Bu yeni nesil pick up'ları neyle besliyorlar, ne koyuyorlar anlamadım canavar gibi hepsi.
Hocam yapma yahu, o motor Fullback'te baya yetersiz çalışıyordu. 80'den sonra tam tabiriyle ölüyor :(

Edit: Arazide gayet yeterliydi, yol performansı ''iyi değil'' di sadece bence...

Son düzenleme:
Hocam yapma yahu, o motor Fullback'te baya yetersiz çalışıyordu. 80'den sonra tam tabiriyle ölüyor :(

Edit: Arazide gayet yeterliydi, yol performansı ''iyi değil'' di sadece bence...
Arkadaş 2h moduda çok sarıyor dedi bana. Ben de dedim ki biriyle kapışacağın vakit 4h moduna yani awd moduna al. O şekilde aktarmada kayıp minimuma iniyor. Aracı ben de kullandım, 0-100'ü 10.5 saniye ki benim aracın 10.9 saniye. 0-100 denemedik ama 130'a kadar roll yaptık bayağı bayağı kafa kaldırarak gidiyor. 130'la hala burun farkıyla öndeydi ama artık hız yükseldiği için geçmek üzereydim ki viraja denk gelince fren yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...