Bana guiness ismarlayacak kadar kazanacaksan gel bu aksam 3 bardaga 60 lira verdimde cunkuBalta limanı hastanesinde ortopedist mi olsam ya?? 2 yıla gelirim gibi
Bana guiness ismarlayacak kadar kazanacaksan gel bu aksam 3 bardaga 60 lira verdimde cunkuBalta limanı hastanesinde ortopedist mi olsam ya?? 2 yıla gelirim gibi
Hocam ACL Reconstruction meselesine iyi çalış lütfen, ikinci kez kopardım. Cuma günü ameliyat olacağız bakalım...Balta limanı hastanesinde ortopedist mi olsam ya?? 2 yıla gelirim gibi
Nasıl becerdin yav 1940 model ford 3 falan mı kullanıyon istanbul trafiğinde ACL nedir bilmiyodum baktım şimdi.Ekstrem spor var mı?Hocam ACL Reconstruction meselesine iyi çalış lütfen, ikinci kez kopardım. Cuma günü ameliyat olacağız bakalım...
Ahahahaha, ilki kayak yapıyorken bu seferki Basket oynayalım dedik milli takımın gazına gelip olan oldu...Nasıl becerdin yav 1940 model ford 3 falan mı kullanıyon istanbul trafiğinde ACL nedir bilmiyodum baktım şimdi.Ekstrem spor var mı?
Alsancak La puerta da half pint içtim geçen 35 lira verdim kim daha zengin sorgulamayalım.. Yalnız guiness içen adam az var piyasada.Seninle çok ortak noktamız var kaptanBana guiness ismarlayacak kadar kazanacaksan gel bu aksam 3 bardaga 60 lira verdimde cunku
Kaymayı acilen bırakmalısınAhahahaha, ilki kayak yapıyorken bu seferki Basket oynayalım dedik milli takımın gazına gelip olan oldu...
Napalim ben ayrilayimmi atayim herseyi kenara kavusalimmi. Neyse bak SAKA bi yana herkes guiness in nasil doldurulacaginida bilmez ince is oAlsancak La puerta da half pint içtim geçen 35 lira verdim kim daha zengin sorgulamayalım.. Yalnız guniess içen adam az var piyasada.Seninle çok ortak noktamız var kaptan
Ben seyirci olarak gelmeye çalışacağım ama durumlar biraz belirsizBu haftasonu piste gelen yokmu yav?
Tabi yarı tutup koyacaksın 1 dakika dinlenecek vs vs o bardakta yaptığı köpük... Anlayamazlar kaptanNapalim ben ayrilayimmi atatim herseyi kenara kavusalimmi. Neyse bak SAKA bi yana herkes guiness in nasil doldurulacaginida bilmez ince is o
Icindeki top bile ilginctir valla. Aslinda tam tersi. Ac bir anda bardagin icine dik bosalt bekle dibe coksun ic.nitrojen den kaynakli tazeligini kaybetmesin.Tabi yarı tutup koyacaksın 1 dakika dinlenecek vs vs o bardakta yaptığı köpük... Anlayamazlar kaptan
@1234mtn oranin kadrolu müşterisiydi bir aralar ama foruma pek ugramiyor artık .Balta limanı hastanesinde ortopedist mi olsam ya?? 2 yıla gelirim gibi
Yuvacık merkezde en son görüldüğümde sen daha doğmamıştın abim. 90'lı yıllara denk geliyor.yenicumanin arkasindaki peynirci babanin 2 dükkan yani olmasi lazim . Ama çalışma saatleri cok degisik . Erken kapaniyor biraz (bende tam hatırlamıyorum) .
Birde abi bugun süleymani Yuvacık merkezde görmus olma ihtimalim ? yanlis mi yoksa ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl becerdin yav 1940 model ford 3 falan mı kullanıyon istanbul trafiğinde ACL nedir bilmiyodum baktım şimdi.Ekstrem spor var mı?
Geçmiş olsun hocam. Ersan Adem Gülüm gibi olmuşsun valla.Ahahahaha, ilki kayak yapıyorken bu seferki Basket oynayalım dedik milli takımın gazına gelip olan oldu...
Hocam yapma yahu, o motor Fullback'te baya yetersiz çalışıyordu. 80'den sonra tam tabiriyle ölüyorBir arkadaş Mitsubishi L200 almış gırtlak spec, 2.4 litre 181 hp 430 nm torklu awd 5 ileri otomatik. Makine resmen canavar. Biraz eğlenelim diye benim focus'la 30'dan itibaren roll yaptık da 130'a kadar burun farkıyla önümde gitti. Bu yeni nesil pick up'ları neyle besliyorlar, ne koyuyorlar anlamadım canavar gibi hepsi.
Arkadaş 2h moduda çok sarıyor dedi bana. Ben de dedim ki biriyle kapışacağın vakit 4h moduna yani awd moduna al. O şekilde aktarmada kayıp minimuma iniyor. Aracı ben de kullandım, 0-100'ü 10.5 saniye ki benim aracın 10.9 saniye. 0-100 denemedik ama 130'a kadar roll yaptık bayağı bayağı kafa kaldırarak gidiyor. 130'la hala burun farkıyla öndeydi ama artık hız yükseldiği için geçmek üzereydim ki viraja denk gelince fren yaptı.Hocam yapma yahu, o motor Fullback'te baya yetersiz çalışıyordu. 80'den sonra tam tabiriyle ölüyor
Edit: Arazide gayet yeterliydi, yol performansı ''iyi değil'' di sadece bence...
Migros'un, dershanenin, bowlingcinin oradaki katlı otopark mı? Orasıysa girişin karşısında sokak var ama?..Katlı otoparkın karşısındaki pasajdan içeri girince abi.Biraz ilerledikten sonra görürsün zaten gıldır gıcıklar var vitrinde
Suleymanin cift yumurta ikiziydi o halde , zaten plaka fontu benzemiyordu ama bir ihtimal dedim belki odurYuvacık merkezde en son görüldüğümde sen daha doğmamıştın abim. 90'lı yıllara denk geliyor.