Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok değil dediğin bütçe 90-100k arası :D
90 bin lira dediğimiz artık orta donanım benzinli C sınıfı parası oldu. :(

@pulusoglu Astra'nın bu renginde boya atmaları (özellikle tavanda) oluyor diye okumuştum, sorun yaşayan kişiler yazmış. Bu modelde de var mı diye bir bakmakta yarar var.
*Astra J için okumuştum o yorumları 1-2 yıl kadar önce. K'da varsa da bilmiyorum.

Son düzenleme:
90 bin lira dediğimiz artık orta donanım benzinli C sınıfı parası oldu. :(

@pulusoglu Astra'nın bu renginde boya atmaları (özellikle tavanda) oluyor diye okumuştum, sorun yaşayan kişiler yazmış. Bu modelde de var mı diye bir bakmakta yarar var.
*Astra J için okumuştum o yorumları 1-2 yıl kadar önce. K'da varsa da bilmiyorum.
Tamamdir tesekkur ettim aklimda olsun o zaman kendim asla mavi renk araba alamayacam ama onlara zehir gibi yayayim demistim

Geçen okuduğum haber doğrumu gençler yada ben mi yanlış anladım.istanbulda oturanlar dahil önümüzdeki kış ayi icin kış lastigi almak zorundamı denetim vs olacakmı

Valla bi pulsara gitmislerdi rezalet dedi hatun simdide eleman crossland demisti vs sanirim butce cok degil bakalim ben icini begendim aracda suydu rengini begendigimden resmini cekmistim
Qp1lRZ.jpg
Çok güzel renk yakışır kaptana

Ocak-Ağustos periyodunda en çok satan marka Renault: 76.593
2. Fiat: 69.092
Sonra Volkswagen: 67.530
4. sıra ise Ford'un: 64.393

Dikkatinizi çekerim, Ford bu sene önemli bir model çıkarmadı daha. Yani Ford Türkiye pazarlama konusunda gerçekten başarılı. Fiat ve Renault'nun yerinin sabit olduğu pazarda, 3. lük için Volkswagen ile yarışında saece 2bin küsür araba geride. Yeni Fiesta ile belki de bu sene Volkswagenden önde kapatabilir...

Daha acı olan kısım ise: Türkiye Cumhuriyeti'nde hala bolca araç satılıyor olması. ÖTV indirimi bekleyelim biz de.

Ocak-Ağustos periyodunda en çok satan marka Renault: 76.593
2. Fiat: 69.092
Sonra Volkswagen: 67.530
4. sıra ise Ford'un: 64.393

Dikkatinizi çekerim, Ford bu sene önemli bir model çıkarmadı daha. Yani Ford Türkiye pazarlama konusunda gerçekten başarılı. Fiat ve Renault'nun yerinin sabit olduğu pazarda, 3. lük için Volkswagen ile yarışında saece 2bin küsür araba geride. Yeni Fiesta ile belki de bu sene Volkswagenden önde kapatabilir...

Daha acı olan kısım ise: Türkiye Cumhuriyeti'nde hala bolca araç satılıyor olması. ÖTV indirimi bekleyelim biz de.
Daha paraya ihtiyaclari var cunku doymadi sulalesi herifin

Karar dogru ona itirazim yok istanbulda herseyiniz hali hazirda nizami olsa bile gelip magandanin biri kaya kaya uzerinize gelirken sadece izlemekle yetiniyorsunuz tecrube etmistim .gec bile kalmislar aslinda bu kanun icin.evet bu vesile ile ilk kar lastigimi alma zamanim geliyor demekki.
Katılıyorum hocam... Avrupa'da uzuuuuuunca bir süredir zaten yasal zorunluluk. Nihayet artık otobanda ani fren yapan herkes bir durabilecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...