Sen iyice ''pick me up darlin'' ci oldun..Beni de 4.levent falan oralardan alacak biri olursa onunla gidebilirim (beleşçilikk)
Kapışalım mı?
Kapışırız doktor bana uyarPickuplara boşuna mı aşığım ben abi
Tak primacyleri tekrar haksız rekabet olmasınKapışırız doktor bana uyar
Virajları da biraz daha iyi olsa tam olacak. 430 nm tork nedir.. Benim aracın üzerine bir de atmosferik motor koy
Senin primacy 3'ler şimdi daha avantajlıdır. Pc5 virajda iyi ama öyle hızlanma, roll falan hiç iyi değil. Aracın ayağına taş bağlanmış gibi lastiklerin yuvarlanma direnci öyle berbat ki gitmek istemediğini hissediyorsun resmen. Zaten tüketimim de o yüzden yükselip duruyorTak primacyleri tekrar haksız rekabet olmasın
Dün @berkay4408 la da konuştum.Arabada 3 aydır kapalı olan esp yi dün açtım okulun ordaki virajda kafadan açıldım şeridimi tutturamadım.Eveet zamanı gelmiş esp nin oldum( ABV Michelin ya o kadar güzel giden lastik yapıyorsun nasıl 6000 dayanır ya şaka mısınSenin primacy 3'ler şimdi daha avantajlıdır. Pc5 virajda iyi ama öyle hızlanma, roll falan hiç iyi değil. Aracın ayağına taş bağlanmış gibi lastiklerin yuvarlanma direnci öyle berbat ki gitmek istemediğini hissediyorsun resmen. Zaten tüketimim de o yüzden yükselip duruyor
Fabrikasyon şeklinde otomobillere takılan versiyonlarda mı böyle sıkıntı var, yoksa gidip michelin bayisinden aldığın primacy 3'de de böyle bir şey oluyor mu bakmak lazım. Bazılarından duyduğuma göre sonradan alınan primacy 3'ler de böyle bir sorun olmadığı yönündeydi. Ama ben 2 defa otomobilin üzerinde gelen primacy 3 kullandım ikisinde de aynı şekilde saldı kendini. Artık 30 bin km'ye geldiğimde düşün beni evlere şenlikti. Arkadan itiş kullanıyormuşum gibi her virajda yan gidiyordumDün @berkay4408 la da konuştum.Arabada 3 aydır kapalı olan esp yi dün açtım okulun ordaki virajda kafadan açıldım şeridimi tutturamadım.Eveet zamanı gelmiş esp nin oldum( ABV Michelin ya o kadar güzel giden lastik yapıyorsun nasıl 6000 dayanır ya şaka mısın
Yok abi ya babamın corollaya almıştık.2016 haziranda 2016 eylülde yurtdışından döndüm tövbe bismillah bizim corolla önden kaya kaya gidiyor abs hemen devrede vs vs babama sordum noldu diye.Lastik saldı herhalde farketişsin sen de dediFabrikasyon şeklinde otomobillere takılan versiyonlarda mı böyle sıkıntı var, yoksa gidip michelin bayisinden aldığın primacy 3'de de böyle bir şey oluyor mu bakmak lazım. Bazılarından duyduğuma göre sonradan alınan primacy 3'ler de böyle bir sorun olmadığı yönündeydi. Ama ben 2 defa otomobilin üzerinde gelen primacy 3 kullandım ikisinde de aynı şekilde saldı kendini. Artık 30 bin km'ye geldiğimde düşün beni evlere şenlikti. Arkadan itiş kullanıyormuşum gibi her virajda yan gidiyordum
O zaman desene her şekilde sorun var. 4 lastik bütün olarak kaydığımda oluyordu ama çok yüksek hızda viraja girersem bunu yapıyordu. Onun haricinde hep arkayı açma eğiliminde ilerliyordu tabii göstergedeki ışıklar pavyona dönüyorduYok abi ya babamın corollaya almıştık.2016 haziranda 2016 eylülde yurtdışından döndüm tövbe bismillah bizim corolla önden kaya kaya gidiyor abs hemen devrede vs vs babama sordum noldu diye.Lastik saldı herhalde farketişsin sen de dedi
Aashdha ben de arka hiç atmıyor da ortadan kayıyorum maximum o daha korkunç
abi sana bir tavsiye amarok gördünmü sakın bulaşma hele v6 ise gaç gaç gaç hem viraj dönebiliyor hem hayvan gibi gidiyorKapışırız doktor bana uyar
Virajları da biraz daha iyi olsa tam olacak. 430 nm tork nedir.. Benim aracın üzerine bir de atmosferik motor koy
10 k bakımda arka ön yer değiştirtsem kotarır mı biraz abi sence?O zaman desene her şekilde sorun var. 4 lastik bütün olarak kaydığımda oluyordu ama çok yüksek hızda viraja girersem bunu yapıyordu. Onun haricinde hep arkayı açma eğiliminde ilerliyordu tabii göstergedeki ışıklar pavyona dönüyordu
V6 görsem kesinlikle bulaşırım Öyle bir huyum var, kendimden daha güçlü araçlara bulaşmayı seviyorum. Benim için bunlar pek kapışma olmuyor, neticede düz yolda gaza abanıp gidiyorsun. Şoförlükle ya da direkt arabayla alakalı bir şey yok ortada. Kimin aracı daha güçlüyse o geçiyor. O yüzden çok zevk aldığım şeyler değildir 0-100 veya roll falan. Benim için dağlık, tepelik ve virajlı yollarda yüksek hızda yapılan kapışma en eğlencelisi. Ama amarok'un mevzsunu duymuştum; bir arkadaşımda 156'lık c coupe var, otobanda 230'a geldiğimde v6 amarokla hala dip dibeydik demiştiabi sana bir tavsiye amarok gördünmü sakın bulaşma hele v6 ise gaç gaç gaç hem viraj dönebiliyor hem hayvan gibi gidiyor
Belki cüzzi miktar daha geç patiye düşer ama onun haricinde yine bırakır. Fazla uzun sürmez en azından çünkü lastiğin dişlerinde değil hamurunda sorun. Belli sıcağı ya da soğuğu yediği vakit hepsinin hamuru bozuluyor.10 k bakımda arka ön yer değiştirtsem kotarır mı biraz abi sence?
Aynen Migrosun karşısındaki katli otopark.Katli otoparkin yaninda gözlukcu var gozlukcuye sirtini ver pasaja gir ilerle görürsün zaten.Migros'un, dershanenin, bowlingcinin oradaki katlı otopark mı? Orasıysa girişin karşısında sokak var ama?..
abi v6 amaroktaki motor direkt touareg den alınmaV6 görsem kesinlikle bulaşırım Öyle bir huyum var, kendimden daha güçlü araçlara bulaşmayı seviyorum. Benim için bunlar pek kapışma olmuyor, neticede düz yolda gaza abanıp gidiyorsun. Şoförlükle ya da direkt arabayla alakalı bir şey yok ortada. Kimin aracı daha güçlüyse o geçiyor. O yüzden çok zevk aldığım şeyler değildir 0-100 veya roll falan. Benim için dağlık, tepelik ve virajlı yollarda yüksek hızda yapılan kapışma en eğlencelisi. Ama amarok'un mevzsunu duymuştum; bir arkadaşımda 156'lık c coupe var, otobanda 230'a geldiğimde v6 amarokla hala dip dibeydik demişti
Deli gidiyor zaten, zf şanzımanla da birleşince evlere şenlikabi v6 amaroktaki motor direkt touareg den alınma
Çıkmıştı hocam, ben açıkcası küçük bir revize bekliyordum motordan. İleriki dönemlerde bir 184 BG hamlesini hala bekliyorum...Gunaydin Beyler
yeni kasa 520i 1.6lt 170 hp satisa cikmismiydi, ben yeni gordum de. Masallahi var walla !!!
Ekli dosyayı görüntüle 9208
2 sene once 160-170 lerdeydken 1.6 lt arabaya bu para verilir mi diyorduk, demek ki beterin beteri varmis, Allah carpti !!!
Forumda anasayfa'ya tıkla. Hesabım kısmına gir, az aşağı inince kullanıcı adı ve herkes tarafından görünecek kullanıcı adı kısımları var. Oradan halledebiliyorsun.Arkadaşlar isim değişimi mümkün halemi getirildi.
Ben isimi değiştirmek isterim. İstanbul çok saçma bir nick.
Daha önce değiştirmek mümkün değil denmişti.
Ama bu sorun aşılmış görünüyor.