Ya isim degistirmeyin ya bananeGünaydın Ahali
Ya isim degistirmeyin ya bananeGünaydın Ahali
Forumda anasayfa'ya tıkla. Hesabım kısmına gir, az aşağı inince kullanıcı adı ve herkes tarafından görünecek kullanıcı adı kısımları var. Oradan halledebiliyorsun.
Küçük bir dip not geçeyim; herkesin kendi tercihi tabii ama kullanıcı adını değiştirecek arkadaşlar eskisinden daha farklı ve başka bir kullanıcı adı tayin edeceklerse lütfen profil fotoğraflarını bir süre değiştirmesinler en azından. Çünkü hem profil fotoğrafı hem kullanıcı adı bambaşka olunca forumda kimin kim olduğunu anlamak çok güçleşir.
Artık nasıl isteniyorsa o şekilde isim yazarsınız tabii ama profil fotoğraflarınız bir süre kalsın. Bu nicklerle kimin kim olduğunu anlamak zor. Alıntı ya da etiketleme yaparken millet karışmasın. Malum yeni gelenler oluyor foruma eskileri karıştırmayalım.Düşümdüm, Buraya Uberjager yazsam olmaz, Abfangjager yazsam oda olmaz, Ergenlikten kalma NitroCharger hiç buradaki kişiliğime uygun değil. Gerçek adımıda paylaşmak istemem. Bu forumla beni özdeşleşen sıfata uygun bir nick yazdım.
Ya isim degistirmeyin ya banane
İsim soyisim olarak hiç hoşuma gitmiyordu kaptanYa isim degistirmeyin ya banane
Düzboru benle bağdaşmıştı gidip geri düzboru yapayım dsasdasadValla ben mi bulamadım acaba ama kalsın şimdi iyi bu.
@duzboruDownpipi diye yazıyom yok meğerse adı değiştirmiş. Bu nick değiştirme kötü olmuş
@Stg5Ali alicim düzboru adını değiştirip durma be
O sebeple belli bir süre kimse profil fotoğrafını değiştirmesin. En azından bir kaç günde fotoğraflardan doğru kimin kim olduğunu anlayabiliriz.Arkadaş 3 gün foruma girmedik herkes nick değiştirmiş. Bişey yazacaktım vazgeçtim bi türlü etiketleyeceğim kişiyi bulamadım.
bence de kaptan @Berkin bey lütfen bu geceye kadar herkes istediği gibi değiştirsin ama sonra lütfen bu özellik kapansın böyle olmuyor çünkü.Ya isim degistirmeyin ya banane
bazı kişiler (@DuzboruDownpipe ) sürekli değiştirip duruyor ve çok farklı şeyler yapıyolar etiketleyeceğim bulamıyorum. Sıkıntı oluyor.O sebeple belli bir süre kimse profil fotoğrafını değiştirmesin. En azından bir kaç günde fotoğraflardan doğru kimin kim olduğunu anlayabiliriz.
Mobilden giriyorumBeni imzadan tanırmısınız, ben avatarıda değiştirmiş oldum.
fotodan tanıyom ama isim hala bi garip geliyoBeni tanıyamayan var mi?
İşte sürekli değiştirmemek gerek, beğenip birinde sabit kalmak gerek. Yoksa sürekli isim değiştirilirse kimse kimseye yorum yapamaz olur. Ayrıca alıntılama yapılır ama ben bunu tanımıyorum dersin ve cevap vermeyebilirsin. O yüzden beyler, sürekli nick değiştirmeyelim.bazı kişiler (@DuzboruDownpipe ) sürekli değiştirip duruyor ve çok farklı şeyler yapıyolar etiketleyeceğim bulamıyorum. Sıkıntı oluyor.
Abi valla foton olmasa karistirirdik gorsel hafiza alismis yoksa begenmedigimden yeni nick ismini vs degil yanlis anlama da beni kisi nasil isterse oyle yapabilir ama bu benim diye belirt abi olmazmiBeni tanıyamayan var mi?
Mehmet yaptım diğeri içime sinmedi özüme dondumAbi valla foton olmasa karistirirdik gorsel hafiza alismis yoksa begenmedigimden yeni nick ismini vs degil yanlis anlama da beni kisi nasil isterse oyle yapabilir ama bu benim diye belirt abi olmazmi