Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda anasayfa'ya tıkla. Hesabım kısmına gir, az aşağı inince kullanıcı adı ve herkes tarafından görünecek kullanıcı adı kısımları var. Oradan halledebiliyorsun.

Küçük bir dip not geçeyim; herkesin kendi tercihi tabii ama kullanıcı adını değiştirecek arkadaşlar eskisinden daha farklı ve başka bir kullanıcı adı tayin edeceklerse lütfen profil fotoğraflarını bir süre değiştirmesinler en azından. Çünkü hem profil fotoğrafı hem kullanıcı adı bambaşka olunca forumda kimin kim olduğunu anlamak çok güçleşir.

Düşümdüm, Buraya Uberjager yazsam olmaz, Abfangjager yazsam oda olmaz, Ergenlikten kalma NitroCharger hiç buradaki kişiliğime uygun değil. Gerçek adımıda paylaşmak istemem. Bu forumla beni özdeşleşen sıfata uygun bir nick yazdım.

Düşümdüm, Buraya Uberjager yazsam olmaz, Abfangjager yazsam oda olmaz, Ergenlikten kalma NitroCharger hiç buradaki kişiliğime uygun değil. Gerçek adımıda paylaşmak istemem. Bu forumla beni özdeşleşen sıfata uygun bir nick yazdım.
Artık nasıl isteniyorsa o şekilde isim yazarsınız tabii ama profil fotoğraflarınız bir süre kalsın. Bu nicklerle kimin kim olduğunu anlamak zor. Alıntı ya da etiketleme yaparken millet karışmasın. Malum yeni gelenler oluyor foruma eskileri karıştırmayalım.

Arkadaş 3 gün foruma girmedik herkes nick değiştirmiş. Bişey yazacaktım vazgeçtim bi türlü etiketleyeceğim kişiyi bulamadım.

rJY681.png

pe nin taşması sinirimi bozuyor yav yeni nick bulmam lazım dsadsdasads

bazı kişiler (@DuzboruDownpipe ) sürekli değiştirip duruyor ve çok farklı şeyler yapıyolar etiketleyeceğim bulamıyorum. Sıkıntı oluyor.
İşte sürekli değiştirmemek gerek, beğenip birinde sabit kalmak gerek. Yoksa sürekli isim değiştirilirse kimse kimseye yorum yapamaz olur. Ayrıca alıntılama yapılır ama ben bunu tanımıyorum dersin ve cevap vermeyebilirsin. O yüzden beyler, sürekli nick değiştirmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...